اگر زیاد دانلود نمی کنی
اگر اهل بازی آنلاین نیستی
اگر مصرف بسیار کمی داری
اگر به کم قانع هستی
شاتل بسیار گزینه خوبیه :دی
Printable View
اگر زیاد دانلود نمی کنی
اگر اهل بازی آنلاین نیستی
اگر مصرف بسیار کمی داری
اگر به کم قانع هستی
شاتل بسیار گزینه خوبیه :دی
اگر فقط 2 صفحه این تایپیکو میخوندی از مضرات شاتل آگاه می شدی.نقل قول:
این همه شرکت و این همه تنوع.
به قول دوستمون اگر اهل دانلود و بازی نیستی و مصرفت کمه شاتلی شو.
درودنقل قول:
من که اهل دانلود هستم !
مدت 22 روز با سرعت 240 مدام از اینترنت شبانه شاتل دانلود کردم؛ حدوداً 30گیگ.
سپس محدود شدم، یعنی 8.
پس از دو هفته که دانلود نداشتم مجدد سرعت دانلودم بیشتر شد، یعنی 64.
البته هم اکنون ساکن کرج هستم.
شما شیراز تشریف دارید؟ و از کجا اینترنت گرفتهاید؟ و سرعت دانلود روزانه و شبانتون چقدر است؟
پیشنهاد شما چیه؟
سلام به همه بچه ها.
من شیراز هستم و حدودا 2 سال هست که مشترک شاتل هستم و سرویس نامحدود استفاده میکنم. واقعا دیگه گندش و درآوردن!
وقتی دانلود به یه حدی میرسه سرعت و میارن رو 5-4 کیلوبیت که حتی نتونی پیج باز کنی!!!
پاسخ اپراتور :
- این مقدار چه مقداریه؟ نمیدونیم
- چه مقدار استفاده کردم که اینطور شده و دیگه نباید اینقدر بشه؟ نمیدونیم
- ماهیانه حساب میشه این قضیه یا... ؟ نمیدونیم
- حالا کی اکانت من بر میگرده به حالت نرمال؟ نمیدونیم
:sq_10:
واقعا دیگه خسته شدم! تو شیراز کسی هست که نت نامحدود ( واقعی) داشته باشه؟؟ سرعتش هم خیلی بالا نباشه مشکلی نیست.
ماتریکس و بیست نت که همون مخابرات هست دیدم که ارائه میدن و از شاتل هم ارزون تر میگیرن! کسی تاحالا اینا رو امتحان کرده؟؟
ممنون. موفق باشید:sq_15:
سلام
سرویس 512 Base (پایه) شاتل چطوره؟ مثل 512 مخابرات کاملا نامحدود یا نه اینم اگه زیاد دانلود بکنی محدود میشی؟
سرعت دانلودش چنده؟
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز اکثر دوستانی که اینجا از سرعتشون ناراضی هستند دوستانی هستند که مشکل در ساعت های رایگان دارن و به محض شروع ساعت رایگان دانلودهاشون رو تا پایان ساعت رایگان انجام میدن و عملا شاتل سرویس اونارو شیر می کنه
همینطور اون دوستانی که سرویس های نا محدود دارن و به اصطلاح دانلودر هستن هم طبق قوانین سرویس های اشتراکی سرویسشون رو شاتل شیر می کنه
در رابطه با سرویس های Base شاتل هم که عین همون سرویس های مخابراته و سرعت ثابتی نداره و نوسان زیاده و بیشتر از سرعتت نمی تونی دانلود کنی!
سرویس های اکو هم که تو روز روی 2MG بستن و شب هم میای روی سرعت خودت (حداقل مال من که اینطوریه) و بعضی ها هم همون سرعت روز رو تو شب دارن ، در کل چون رایگانه من خودم توقع زیادی ندارم
سرویس های ART هم بازم بالاتر از سرویسه که الان یکی از دوستام با ART3 نامحدود 100KB داره دانلود می کنه روز و شبش هم یکیه ولی دانلودر نیست
در کل برای انتخاب یه ISP باید موارد سرعت - کمی اختلال - نداشتن قطعی - پشتیبانی - خدمات - و ... رو مد نظر بگیری
:46:
نقل قول:ببخشید دوستان میشه 2 تا دونه از این جایگزینهای متنوعی که میگین رو برای من پ.خ کنین؟نقل قول:
قیمت و دانلود شبانه و سرویس دهی مطلوب برام مهمه
داداش تاپیک پوکید لطفا اندازه فونت کوچیک کنیدنقل قول:
هزار دفعه توی این صفحه گفته شده برید تحقیق کنید ببینید توی منطقه شما بهترین ISP کدومه !! مثلا الان منطقه ما بهترینش مخابراته اما برای دوستم توی یک منطقه دیگه یک شرکت دیگه خوبه و مخابرات گند زده
یکی از بچه ها کلا وایرلس گرفته و سرعت دانلود شبش 120 و مبین اونجا ترکونده
اما به نظر من در ADSL اولویت با 512 مخابراته سرعتت 60 کیلو و ثابت هستش و میتونی از شب تا صبح و صبح تا شب بزاری دانلود و یک جورایی برای من مثل دانلود آفلاین شده و هرچی بخوام دانلود میکنم
دارم ماهی 20 تومن پول میدم و الان منتظرم بازی مدال بیاد روی سایتای ایرانی تا بزارم دانلود
هربارهم گذاشتم دانلود سرعت 60 فیکس بوده و تا حالا نوسان نداشته و هروقت اراده کنم هر چهار ساعت یک گیگ میگیرم بدون محدودیت چون رفتم تحقیق کردم
بگذریم شاتل هرچی در مورد شیرینگ و ... میگه دروغه
کسایی که اینو برات تکرار میکنن (با فرض اینکه به شرکت وصل نیستن) نمیدونم چه سودی دارن اما هرچی هست تکرار دروغه و اگر یک روزی همه چیز رو بشه و دانلود آزاد بشه اینا اول صف وایسادن میگن اصلا شبا هم نباید دانلود محدود میشد
حالا مال ما تریپ روشن فکری برمیدارن . مسئله روشنه ، دارن با برنامه یوزر رو محدود میکنن و شیرینگی در کار نیست
نه شاتل بلکه هیچ شرکتی دیگه چیزی به اسم شیرینگ نداره و این فقط یه لفظ زیرکانه هستش توی قرارداد
اما فقط شاتل محدودیت این مدلی داره
اگر قراره کسی دانلود شبانه نکنه این همه سایت دانلود برنامه و بازی برای چیه؟ اینا مخاطب و یوزر خارجی دارن؟ یا همه یوزهاشون ماهی 200 هزار پول نت میدن؟ نه برادر من همه از ساعت رایگان استفاده میکنن و حقشونه
یک مثال میزنم :
شما برای یک بچه پول ماهیانه تعیین میکنی اما به این شرط که از همه پولش استفاده نکنه . بچه میگه روی چه منطقی من از همش استفاده نکنم ؟
اگر شاتل بابای اون بچه باشه بهش میگه که بچه جون اگر تو تمام پول ماهیانت رو بگیری اونوقت به بقیه بچه هام پول نمیرسه :41: خنده داره نه؟
بعد یک کاربر از پی سی ورد یه هو میاد میگه مگه چیه بابای منم همینطوریه و خیلی هم خوبه و من که قانع هستم .
باوووووو به کسی ربطی نداره ساعت رایگان دانلود میکنی یا نمیکنی چون این حق رو بهت دادن اما فقط توی شاتل با لفظ شیرینگ (که درووغه) این حق رو ازت گرفتن
درکل برای انتخاب ISP ، شما توی منطقه خودتون باید بهترین رو پیدا کنی که با این وضعیت محدودیت قطعا هیچ منطقه ای شاتل بهترین نیست و یوزرهاش دائم المحدود هستند .
و بدون توی این صفحه بیشتر کاربرایی که تعداد پست هاشون کمه از شاتل راضی هستن حتما برید آخرین پست هاشون رو ببینید توی پی سی کاری ندارن جز تبلیغ برای شاتل
حدود 27گيگ دانلود شبانه الان سرعتم 8 - 9نقل قول:
خدا بگم چيكارشون كنه تازه به محضي مهر ماه تموم شد آبان اينجوري شده .. اگه ادامه داشته باشه من ميرم
درودنقل قول:
حدود ده روزی شبانه اصلاً کانکت نشو؛ درست میشه؛ من هم تجربشو داشتهام!:46: