نمیدونم چه بلایی میخان سر این اینترنت بیارن.:n27:نقل قول:
Printable View
نمیدونم چه بلایی میخان سر این اینترنت بیارن.:n27:نقل قول:
رفقا کسی با نرافزار dmt کار کرده؟؟؟؟؟؟؟ طرز کارش چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟ (میگن میشه snr رو پایین برد و در عوض max rate بالا میره)
بله امکانپذیرهنقل قول:
دوستان اینجا کسی نامحدود پارس آنلاین داره؟ 128 چطوره؟ 15 گیگ اول که هدیه هست کامل میده یا ممکنه بپیچونه؟؟!!
برای مصرف 20 تا 30 گیگ در ماه با هزینه 30 تا 40 تومن طرحی داره پارس؟ ممنون اگه راهنمایی کنید میخوام تا فردا بگیرم، صبا نت که گفتن نامحدودش داغونه، پارس چطوره؟
سلام دوست عزیز. من خودم 512 نامحدود پارس آنلاین دارم! اوّل از همه بهتون بگم که به هیچ وجه پارس آنلاین نیاید به این دلایلی که خدمتتون عرض می کنم!نقل قول:
1- به هیچ وجه به اون حجم هدیه که تو سایتشون زده، توجّه نکنید. کلاه برداری محضه! منی که الآن 512 نامحدود دارم، در صورتی که تو سایتش زده تا 40 گیگ می تونم تمام سرعت دانلود کنم، بعد از 12، 13 گیگ دانلود، سرعتم رسیده به 64 کیلوبایت! حالا حساب کنید که 128 که تو سایت زده 11 گیگ تمام سرعت، دیگه چیه! حتما برای 128 نامحدود 2، 3 گیگ دانلود کنی، محدودت می کنن! :|
2- برای 30 هزار تومن همون طرح 128 نامحدود میشه دوست عزیز (به همراه آبونمان و مالیات و...)
3- روی پارس آنلاین تمام ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن ها به غیر از Tunnel Plus محدود شدن یعنی با هر ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن/ی که وصل بشی، اتوماتیک سرعتت 0 میشه و نمیذاره از هیچ سایتی، حتّی سایت های ایرانی دانلود کنی و روی K/e/r/i/o به حدّی محدودیت گذاشتن که به محض زدن Start برای دانلود، علاوه بر این که سرعتت 0 میشه، خود K/e/r/i/o به صورت خودکار از سرور قطع میشه و خطای Connection Closed میده و تا یکی دو ساعت بعد نمی تونی با K/e/r/i/o وصل شی!
در کل برات خلاصه کنم، به هیچ وجه نیا پارس آنلاین! چه برای وبگردی، چه برا دانلود. من خودم خیلی تحقیق کردم تو این 1 ماه اخیر. فعلا بهترین و منصف ترین و کم محدودیت ترین سرویس دهنده مخصوصا رو ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن، شاتل هستش. خودم سرویس این ماهم که از پارس آنلاین تموم شه، میرم درخواست تخلیه میدم...
داداش طرز کارش چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ممنون داداش، کلا با این اوضاع باید رفت افغانستان پناهنده شدنقل قول:
آقا سرعتم یه هفته ایی هست نزدیکه 1 مگابیت اومده پایین :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باو! انقد سرعت داری، ناراضی هم هستی؟ :n02: پس من چی، 64 کیلوبایت سرعتمه! :n14:نقل قول:
خوش به حالتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]