سلام دوستان، وقتتون بخیر
من اعزام 2/2/96 هستم، مدرکم هم فوق لیسانس هستش و ساکن مشهدم.
قبل از عید امریه من برای سازمان فضایی (زیر نظر وزارت ارتباطات) اوکی شد (یعنی من مصاحبه دادم و بعد از اون پروندم رفت کمیسیون و تایید کردن). من مدارک رو کامل کردم و یک فرم مخصوص خود سازمان به صورت محضری امضا کردم. اما ناگهان بعد از عید، روز 15 فروردین که برگه سفید رو گرفتم متوجه شدم اسم من برای امریه رد نشده (واقعیتش دلیل اصلیش رو نمیدونم). تماس گرفتم با خود سازمان، مسئول امریه بخش نیروی انسانی اونجا گفتن هر اتفاقی که تا الان افتاده رو دیگه نمیشه کاریش کرد و از این به بعد برای اینکه بتونیم اسمت رو برای امریه رد کنیم باید حتما تمدید کنی سربازیت رو و اعزامت از برج 2 به برج 4 انتقال بدی.
من همون روز 15ام یک درخواست تمدید دادم، که البته با بی توجهی خودم و راهنمایی نکردن مسئول نظام وظیفه پلیس + 10 بدون هیچ معاذیری درخواست دادم. فردای همون روز (16ام) ساعت 5 بعدازظهر اس ام اس برام اومد که با درخواست شما موافقت نشده. برای همین اومدم تهران و از سازمان فضایی نامه ای رو گرفتم با این متن:
سازمان وظیفه عمومی
با سلام و احترام،
با عنایت به نیاز سازمان به تخصص آقای xxx فرزند xxx به کد ملی xxxx به صورت نیروی امریه، خواهشمند است نسبت به تمدید تاریخ اعزام ایشان از اردیبهشت ماه به تیرماه سال جاری مساعدت نمایید.
(مهر و امضای مدیر کل نیروی انسانی سازمان)
درخواست رو همراه با نامه سازمان به هر بدبختی بود به عنوان موارد خاص (همون معاذیر) با عنوان "امریه" روز 19ام فروردین از یکی از پلیس+10های تهران فرستادم به سازمان وظیفه عمومی (لازم به ذکره که وظیفه عمومی کل تهران -میدون سپاه- کسی رو برای تمدید به صورت حضوری راه نمیداد).
الان 27ام فروردینه (تقریباً 1 هفته و یک روز از درخواستم گذشته) و چیزی تا تاریخ اعزام نمونده، ولی هنوز جوابی از نظام وظیفه نیومده تو سیستم.
سوالات من اینجاست:
1. معمولا چقدر طول میکشه که جواب تمدید رو بدن؟ با توجه به اینکه من چند روز بیشتر تا تاریخ اعزامم نمونده.
2. امکانش هست که به درخواست من اصلاً رسیدگی نشه؟
3. اگر تا زمان اعزامم جواب درخواست نیاد من چه کاری از دستم بر میاد که تمدید رو انجام بدم؟
4. آیا نظام وظیفه های استان های دیگه این دسترسی رو به سیستم دارن که اگه نامه رو به صورت حضوری ببرم تاریخ اعزام منو تمدید کنن؟
با تشکر فراوان