................
Printable View
................
احتمالا باید صبر کنی تا adsl4 بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راه دیگه هم چک کردن مودم از سر خط تلفن
سلام
دوستان مشکلی دارم . من نمیتونم از هیچ سرور دانلود کنم اما میتونم سایت ها رو باز کنم . یعنی دانلود شروع میکنه با سرعت بالا بعد یک دفعه صفر میشه . اما سایت ها به راحتی و با سرعت بالا باز میشن .
مشکل چی میتونه باشه ؟
سیاست محدودیت سرعت شبانه پارس آنلاین !!!نقل قول:
آقا ما یه سرور مجازی گرفتیم که مثلم از سایت های معروف دانلود (دانلودها ، پی سی دی و ... ) دانلود نکنیم پارس آنلاین محدود کنه ، چند روز اول خوب بود حتی یه بار باور کنید 20 گیگ از 2 تا 7 صبح دانلود کردم !! ولی الان صبح ها با قند شکن میشه از سرور دانلود کرد ولی معمولی انگار سرورم اصلا قطعه !!
محدودیت ها رو پارس آنلاین خداوکیلی خیلی ناجور داره سخت میکونه یهو بیان ملیش کنن بره دیگه اهههههههههههههههههههههههه ههههه !!!
دوستان تایید میشه منم خطم نویزش تغیر کرده ، معلوم نیست دوباره چه خوابی دیدن . . .
داداش باز از شما خوبه داری کل سرعتو میگیری ولی از من دان استریم رو مودم اورده پایین.:n27:نقل قول:
اقا این چه وضعشه؟:n27:اینم وضعیت دیشب ما هر 5 الی 10 دقیقه یه بار نت قطع شده:|ما گفتیم سرعتمون کمه الان دیگه همون هم که نداریم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اعصاب برام نمونده ! :(
چرا تورنتم اینطوری میکنه ؟
بیشتر اوقات تو پی سیم دانلود نمیشه ولی بعضی وقتام میشه ! خوب هم میشه.
مثلا میزنم هیچی دانلود نمیکنه. scheduler غیر فعاله و فایلها استارت یا فورس استارتن ! اصلن هیچی تو همون لحظه یکی از تورنتهامو یعنی یکی از همونهای پی سی رو میزارم رو گوشی میبینم دانلود میشه!
گیری افتادیم ها !
فایر وال و انتی هم غیر فعالن. اصلا مشکل اینا نی که اگه باشه همیشه دانلود نمیکرد. مشکل سیدر هم ندارم چون میگم تو همون لحظه ریختمشون تو گوشی همه دانلود کردن.
با چندتا برنامه هم امتحان کردم. utorrent bittorent
یه غکس از تورنت و فایلهات بذارنقل قول:
چراغ ADSL و Internet شما هم دائمه قطع و وصل و یا به طور کامل خاموش میشود ؟؟؟؟؟!