کسی بلد نبودنقل قول:
Printable View
کسی بلد نبودنقل قول:
منم مثل شما آرت 6 داشتمنقل قول:
از سال 87 هم سرویس داشتم ولی با این نحوه عملکرد ت...شون بهتر دیدم فسخ کنم.
فعلا هم منتظرم تا خطو خالی کنن برم از مخابرات بگیرم
حیف پول که آدم برای شاتل خرج کنه:41:
خیلی عجیبه آخرین نسخه نصبه ولی بازم وصل نمیشه و تو حالت انتظار باقی می مونه اونقدر که پیغام میده مشکلی در کانکشن شما وجود داره. به شاتل ایمیل زدم میگه ما مشکلی نداریم ممکنه از سمت دیتای مخابرات اختلالی روی این نرم افزارها وجود داشته باشدنقل قول:
والله یه چند روزی هست که سا...کس مشکل داره ولی قبلا مشکل نداشت احتمالا هم سراسری باشه. البته بعضی بچه ها میگن که با عوض کردن پورت نرم افزار مجددا راه میافته. ولی به هر حال قبلا مشکل نداشت.نقل قول:
خیر درست نیست. صاحب خط هروقت دلش خواست میتونه درخواست قطعش رو بده.
مخابرات محدودیت نداره. ولی با این حجم دانلودی که داری باید تلاش کنی که سرعت 512 بگیری.
دوره فعلی من 1391/08/16 به اتمام می رسد.با توجه به اینکه از ترافیک دوره فعلی من باقی مانده آیا امکانش هست تا آخر ماه صبر کنم و در پایان ماه سرویسم رو مجدد تمدید کنم؟ مشکل مالی یا قطعی پیش نمی آید؟
منم محدود شدم.
سرعت از 8k فراتر نمیره.
من سرویس art1 رو گرفتم. این قضیه ی محدودیت نامحدود چیه؟!!!
چه قدر دانلود کنم محدود میشم و سرعت پایین میاد؟
خوش به حالتون من بدبخت دانلود هم نکنم خودشون روز شمار زدن خودبخود محدود میکنن:sq_24:
من الان حدود 20 روزه شاتل گرفتم سرویس اکو لایت تا حال حدود 4 گیگ دانلود کردم و سرعتم همچنان 120 کیلوبایته یکی از اشناها میگفت کلا همه شرکتای ای دی اس ال یه لیست سیاه دارن کسایی که زیاد دانلود میکنن میرن تو اون لیست و محدود میشن شما هر شرکت دیگه هم بگیری بخوای تو 9 روز 90 گیگ دانلود کنی مطمئن باش همین اشه همین کاسهنقل قول:
دوست عزیز ایشون داره ماهی 100 هزار تومن پول میدهنقل قول:
شما چقدر میدید؟ خیلی گرون باشه اکو میشه 20 تومن ماهیانه