داخل Run استفاده کنید.نقل قول:
Printable View
داخل Run استفاده کنید.نقل قول:
به من امشب 3 گیگ همین طوری روی هوا اضافه شده !!!!
دوستان شما هم همینطورید؟؟؟؟ :n38:
نقل قول:الان مشكل قعطي ٤روزه دارم به ٢٠٢٠بگم بهتره يا اين بخش؟نقل قول:
توی پنل ببینید نماینده شما کدومشون هست به اون بگید ، شاید موثر تر باشه...نقل قول:
میشه یکی توضیح بده این دستورات اگه انجام بدیم چه اتفاقی میوفته.....:n13::42:نقل قول:
توی سرچ سایت هم که سرچ میکنم ......دیگه بقیش رو نمیگم
از منم همین جوری روی هوا داره 500 مگ،500 مگ کم میکنه.نقل قول:
دنیایی داره این مخابرات
4 تا دستور نوشتند و زیر هر کدوم هم به انگلیسی نوشتند دکمه ی اینتر صفحه کلید رو بزنیننقل قول:
توی خط فرمان (command prompt) باید اجرا بشه
بعد هم سیستم ریستارت
اگر سرعت خراب نباشه هفته ای فقط یکی دو شب سروکار با شبانه دارم ولی از من امشب 487 مگ بسرقت رفت!!! (توی ریزمصرف نوشته حدفاصل 23:46 دیشب تا 7 صبح امروز ، درحالیکه از 20:00 تا 1 کلا سیستم و وایرلس خاموش بوده!!!) لابد توی این خونه که من تنهایم جنی ها اومدن از 23:46 سیستم رو روشن کرده و حجمم رو بالا کشیدننقل قول:
متاسفانه یادم رفته بود برنامه ی ریستارت مودم رو تنظیم کنم برای ساعت1
پیگیر شدم چرا چنین سرقت عظمایی انجام دادند ولی بیفایده بود. واقعا باورنکردنیه.
بر من مسلم شد که یک خبرایی هست
نتیجه ی اخلاقی:
اگر اهل استفاده از شبانه هستین حتما 1 و 7 صبح مودم رو ریستارت کنین
درس عبرت شد برام
ممنوننقل قول:
ولی من میخوام بدونم چه اتفاقی توی سیستم میوفته و کی باید این دستورات اجرا کرد ...یعنی فایدش چیه:n13:
کش dns سیستم (مربوط به شبکه) خالی میشه و مجددا به dns سرور مراجعه میشه.اگر یک زمانی بعضی آدرسها رو بی دلیل باز نکرد باید اینکار صورت بگیرهنقل قول:
کدوم سایت و کدام قسمت ؟نقل قول:
خدا لعنتشون بکنه .نقل قول:
از منم همین طوری یه مدت کم میشد . ولی دیشب ظاهرا اشتباهی اشتباه رو برعکس انجام دادند و به جای دزدی ، خیرات کردند.
دوستان ، کسی از 4G استفاده کرده؟ شبی چقدر میگیره؟
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منوی سیستم پشتیبانی - تب تغییر مالکیت
منم همین طورنقل قول:
هم یک مقدار ثابت روزانه کم میشه و هم قاطی می کنه شبانه رو روزانه حساب می کنه
تازه مالیات و ارزش افزوده شده 9% فک کنم به خاطر همین 1 % افزایش قیمت گیگ ها به بهانه رو چن برابر کنن.
من که دیوونه شدم سر حجم چک کردن
یک ساعت باید بشینی با این جدول دچار تاخیرشون هی حساب کنی تو چن تا استفاده کردی و اونا چه قد از کم کردن !! همیشه هم به این حساب کتاب ختم میشه که بیش از حد مصرف از اعتبار م کم شده
پریشبم هر چی شبانه دانلود کردم جزء روزانه اعتباز کم کرده !! خیلی اعصاب خوردیه که بخوام همش مودم سر 1 و 7 ریستارت کنم که.
به این برنامه های جانبی هم زیاد اعتماد ندارم می ترسم بلا ملایی سر مودم و یا سیستم بیاره
چن وقته متاسفانه حجم های از دست رفته ام رو بر نگردوندن
چه بلا ملایی سر مودم بیاره؟ یکم توضیح فنی میدی؟نقل قول:
شما اگر تابحال یکبار - البته بادقت - داخل صفحه ی کانفیگ مودم رفته باشید اونجا دکمه ای هست که با کلیک روی اون مودم ریستارت میشه بدون قطع/وصل برقش
این برنامه هایی که ما معرفی کردیم هم بزبان ساده دقیقا همون دکمه رو اما بطور خودکار فشار میدن
اتفاقا این روش کاملا درست تر و بی خطرتره تا استفاده از دکمه ی فیزیکی خاموش/روشن کردن مودم، چون استفاده از دکمه ی فیزیکی گذشته از استهلاک اون، مثل هر وسیله ی الکترونیکی دیگه هربار بدلیل قطع و وصل برق باعث ورود شوک الکتریکی به برد و بویژه به خازنها میشه مخصوصا اگر فاصله ی این روشن و خاموش کردن حدودا زیر 10 ثانیه باشه احتمال آسیب بالاتره ...
این صحبت شما مثل این بود که یکی بگه من خودم شبها بیدار میشم تا با دست کامپیوتر رو روشن و دانلودها رو اجرا کنم چون به برنامه هایی مثل Auto Power on & Shot down و یا Task Scheduler ویندوز اعتماد ندارم چون می ترسم ضرر داشته باشند:V10:
سلام- بلا ملا از لحاظ امنیتی و عواقب منظورمهنقل قول:
اینکه مثلا این نرم افزار توسط یک شرکت معروف و معتبر تولید شده باشه و یا گمنام و بی نشان؟
چون به هرحال مثل یک واسط عمل می کنه و نمی دونم میزان سطح دسترسی اش به اطلاعات مودم چه قدر خواهد بود و اینکه این اطلاعات مودم و log های مودم و یا اطلاعاتی از سیستم ایا در background به کمپانی اصلی اون سازنده اصلا ارسال میشه یا نه ؟ و اگر ارسال بشه با چه هدفی؟ مثل خیلی نرم افزار ها که علاوه بر اینکه کار کاربر رو راه می اندازن در پس زمینه یک سری اطلاعات رو هم به سرور اصلی می فرستن
در واقع همین هشدار های امنیتی که خیلی اوقات شنیدم و دیدم که می گن از هر نرم افزاری نباید استفاده کردو یا اگر استفده می کنین نرم افزار های معتبر استفاده کنین
خیلی قضیه رو جدی گرفتی شما ، اگر این اطلاعات به درد کسی بخوره ، خیلی راحت تر میشه بدست آوردش !نقل قول:
تازه اعتمادی به کمپانی های بزرگ هم با این همه پرونده همکاری با سازمان های جاسوسی وجود نداره
از این نظر خوشبختانه دو برنامه ی معرفی شده هیچ مشکلی ندارننقل قول:
ضمن اینکه اگر شما مسلط به برنامه نویسی باشین با دیباگ کردن برنامه براحتی متوجه میشین از چه فرایندهایی استفاده میکنه
اگرم نه، با ویروس کش اسکن میکنین تا خود ویروس کش اینکار رو بطور هوشمند برای شما انجام بده و نتیجه رو اعلام کنه.حتی میشه هر برنامه ی دلخواهی رو در دیواره آتش سیستم در فهرست سیاه ارتباط با شبکه قرار داد
با تمام این تفاصیل، طراحی این دست برنامه ها بسیار ساده هست و حتی بعضی کاربرها با ساخت فایل bat از راه وارد کردن دستورات خط فرمان و یا ساختن ماکرو اینکارها رو انجام میدن ...
بگذریم.
من روی سیستم چندین ساله آنتی ویروس نصب نمی کنم.حتی دفندر خود ویندوز هم غیرفعال میکنم.کی به کیه.نقل قول:
فایروال سیستمم هم غیرفعاله(بنا به دلایلی)
فقط DuMeter همیشه فعاله و IDM و دیگر هیچ.
اگرم خواستی ببینی از داخل سیستمت چه برنامه ای با بیرون ارتباط برقرار کرده یا داره از هاردت زیادی کار می کشه و یا اینکه الآن داره کدوم فایل میخونه
یا میخوای بدونی وقتی این برنامه داره اجرا میشه کدوم فایل هارو میخونه
یا اگر خواستی برنامه ای رو به حالت ساسبند ببری(یکبار آپدیت ویندوز در آمده بود که برای نصبش یک ساعت وقت منو می گرفت.نمی شد اونو وسط کار نگه داشت اما میشه ساسبندش کرد.)
از برنامه زیر استفاده کنید
Task Manager>Performance>Open Resource Monitor
اگر خواستید(Ctrl+Shift+Esc)برای باز شدن taskManager
این مال ویندوزه اما برنامه های جانبیه دیگه با کمی قدرت بیشتری وجود داره که بیشتر نیاز داره که شما زبان اسمبلی بلد باشی.
برای من این برنامه کار نمیکنهنقل قول:
مودم TpLink
مجبورم با ماکرو ریست کنم.
برای روشن شدن سیستم هم یاد نیست از کدوم نسخه به بعد IDM دیگه نیاز نیست برنامه ی جانبی دیگه ای سیستم روشن کنه.خودش اینکارو میکنه اگر سیستم خوای باشه.
حتی می تونید در بین لیست دانلودتون جستجو کنید.(من خیلی اذیت میشدم بابت اینکه این برنامه معروف نمی تونه داخل لیست دانلود سرچ کنه.)
سلام , کسی میدونه طرح برنزی سرعتش چقدره ؟
سلام آقا غیر طرح بهار تا بهار طرح های دیگه مخابرات شبانه رایگان داره؟؟؟؟
از دوستان کسی محدوده مصلی مرکز عدالت اینترنت گرفته ببینم اون محدوده چطوره ؟؟؟
ممنون میشم
تا حالا کسی از دوستان نتونسته به این اپراتور های مخابرات بفهمونه که سیستمشون بیشتر از آن چیزی که کاربر داره مصرف میکنه،کم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ریز کارکرد هارو نگاه میکنم و برنامه DuMeter اخلاقش نامرد اینقدری نیست که بتونم ازش بگذرم.305 مگ.
خداییش می دونید چقدر سخته تا به این ها فهموندن که سیستم بستید در حد دزدی های مدرن(مثل فروش برج ایفل).ما هم نمی تونیم کاری کنیم چون فقط مخابرات بهمون سرویس میده.
فکر کنم دمه عیدی من فقط بیکار شدم.از دیروز آنچنان پستی نگذاشتید ومنم که هی حرف میزنم.امان از بیکاری.
ترافیکام هم تموم شد.50 مگ بیشتر ندارم.
از صحبتهاتون استفاده میکنیم.:n40:نقل قول:
idm چطور سیستم رو روشن میکنه؟؟نقل قول:
ممنون
آلان میشه از طریق سایت طرحو عوض کرد ؟
2 روز پیش یه خانمه زنگ زد برای طرح طلایی پاییزم گفت این طرح دیگه نیست برای تمدید یه طرح دیگه انتخاب کنین وگرنه چورت تخلیه میشه
منم گفتم از سایت انتخاب میکنم اما گفت نمیشه ارور میده اگه خواستی زنگ بزن...
آلان میشه از طریق سایت طرحو عوض کرد ؟
2 روز پیش یه خانمه زنگ زد برای طرح طلایی پاییزم گفت این طرح دیگه نیست برای تمدید یه طرح دیگه انتخاب کنین وگرنه چورت تخلیه میشه
منم گفتم از سایت انتخاب میکنم اما گفت نمیشه ارور میده اگه خواستی زنگ بزن...
از سایت نخر که پولت رو بانک کم میکنه بعد پشتیبانیم میگه به ما مربوط نیست !به همین راحتی پولت میره تو جیب مخابرات:n02:بهونه دستشون نده و از خود 2020 بگیر!نقل قول:
سلام.خواهش میکنم.نقل قول:
همون جایی که تنظیم می کنی فلان صف کی شروع به دانلود کنه.همون تایم برای روشن شدن سیستم استفاده میشه.
نیاز نیست کاری کنید.فقط بگید صف شماره فلان در این ساعت شروع به دانلود کنه.خودش اگر بتونه سیستم روشن میکنه و شروع به دانلود می کنه.
همیشه لیست اصلاحات IDM هر چند ماه یکبار نگاه کنید.درسته که خیلی بد امکانات جدید اضافه می کنند اما خوب بیشتر وقت رو روی رفع باگ ها میزارم.همین جوریشم بعضی دانلودا رو تا آخر نمیره.
احتمالا نباید بتونه از روی حالت shutdown سیستم را بالا بیاره ، شاید روی حالت sleep باید باشه سیستم ، درسته؟ شما تست کردید؟نقل قول:
معلومه روی Sleep بالا میاد اما در حالت خاموش تست نکردم.نقل قول:
منم Feature رش رو داخل سایتش دیدم اما باور نکردم ولی در طول زمان اتفاق می افتاد که من برنامه Auto Shutdown اجرا نمی کردم و میدیدم که سیستم روشن شده و دانلود هم کرده.اما خودم شخصا هنوز Auto Shutdown دارم و اجراش میکنم چون از اون ور صبح می رم سرکار و گاهی اصلا به سیستم سر نمیزنم و هر وقت میبینم سیستم خاموش شده می فهمم که ساعت 7 و باید عجله کنم.
در ضمن دوستان من از ترس اینکه نکنه سرور خارجی رو مسدود کنند چندین شب که دارم از یک سرور آلمانی دانلود میکنم و هنوز هیچ مشکلی پیش نیامده.
روی حالت هایبرنیت شاید بتونه سیستم بالا بیاره
>>>> بایوس سیستم طوری برنامه ریزی شده که از حالت استندبای و هایبرنت بتونه سیستم رو روشن کنه، نه از حالت شات دان
بستن یا عدم اجرای برنامه های روشن/خاموش کننده ی کامپیوتر کافی نیست، چون اونها بهرحال تنظیم بایوس رو تغییر دادندنقل قول:
برای لغو فرامین مزبور لازمه داخل خود همون برنامه ها، تیک های مربوطه رو بردارید تا روشن/خاموش شدن خودکار کامپیوتر هم لغو بشه
سوالات زیر را پاسخ دهید (هر سوال 9 نمره + 2 نمره خوش خطی!)
1.کسی نمیدونه چرا الان (حدود 8 صبح) سامانه ی پارتک باز نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.در صورت اتمام فقط ترافیک دوره (نه روزهای دوره) اگر فقط چند گیگ حجم اضافی خریداری کنیم، همچنان شبانه ی رایگان سرجاش خواهد بود یا می پره؟
ماردیرد با مادربرد فرق میکنه.
بایس با بایس فرق میکنه.
سیستم من اگر برنامه ی روشن و خاموش اجرا نباشه روشن نمیشه.همین شب گذشته یادم رفت IDM و Auto Shutdown اجرا کنم.سیستم روشن نشده بود.
یک سرچ کنی اطلاعات جالبی درباره ی مدل های مختلف بایس بدست میارید.
مثالا:GPT,UEFI
میگن ویندوز روی اینا سریعتر عمل میکنه.البته ویندوز 7 به بعد ساپورت میشه و هم فقط 64 بیتی و البته باید هاردتونم فرمت کنید.ابته اینا فکر کنم قراره جای بایس بگیرن و ویندوز کنترل بیشتری روی سخت افزار داشته باشه.
موفق باشید
دوستان آخر طرح بهار تا بهار ساعت چند تا چند رایگانه شبانش ؟؟
و سرعتش توی این ساعات چنده ؟؟
دوست عزیز سرعت شب بستگی به بستر مخابرات داره اون اشتراکی قرار داری پس نمیشه همیشه روی یک سرعت روش حساب کرد چون ترافیک تو اون لحظه ها بالاستنقل قول:
من خودم شده شبی 2گیگ گرفتم یک شب هم 5/6گیگ گرفتم.
معمولا باید سرعت باید به صورت متغیر از 200 کیلو تا 250 کیلو باشه ولی خوب شده گاهی دوستان زیر 100 هم دریافت کردن.
دوباره شده 1 تا 7نقل قول:
من هفته قبل طرح بهار تا بهار 2 مگ رو خریدم. سرعت تو ساعات رایگان و غیر رایگان رو 2 مگه
خیر فرقی نمیکنهنقل قول:
GPT هم محض اطلاع شما نوع خاصی از فرمت هارد و نقطه مقابل MBR هست و ربطی به صحبت من نداشت.
اینکه ستاپ بایوس از نوع قدیمی و یا کاربرپسند UEFI باشه چه ربطی داشت رو خدا عالمه، که ناشی از کپی پیست کردن مطالب بی ربط بود