شما اگر کسریتون رو قبل از 91 در پلیس +10 ثبت کرده باشید میتونید از کسریتون استفاده کنید و گرنه خیرنقل قول:
Printable View
شما اگر کسریتون رو قبل از 91 در پلیس +10 ثبت کرده باشید میتونید از کسریتون استفاده کنید و گرنه خیرنقل قول:
این واسه کسانی که خدمت قبلی داشتن و من که بهتون گفتم از نظام وظیفه پرسیدم گفتن شما میتونید هرجا خواستید پذیرش بگیرید. من که قبلا نیرو انتظامی نرفتم خدمت کنم و اینکه خود قرار گاه هم بهم گفت مشکلی نداره.نقل قول:
شما مثل اینکه شرایط قرارگاه را اشتباه متوجه شدید منظور من از شرایط رشته ومعدل و سابقه بسیجی بود که اگر شما واجد این شرایط باشید میتوانید ثبت نام کنید حتی افرادی هم که شرایط ندارن میتونن ثبت نام کنن ولی باهاشون تماس گرفته نمیشه مثلا یکی با معدل 12 ثبت نام کنه حالا شماهم ثبت نام کنید شاید قبول شدید.
من كه تموم كردم رفت ولي يه توصيه برادرانه دارم ، هر چه زودتر بريد تمومش كنيد
به خدا با معطل كردن و دست دست كردن فقط عمر خودتونو هدر ميديد
من واسه سپاه خواستم پذيرش بگيرم ظرفيت تكميل شده بود، قرار شد 2 ماه بندازم عقب تا واسه دوره بعد برم سپاه اما ترجيح دادم
سروقت برم تا زودتر تموم بشه و الان كاملا از تصميمي كه اون موقع گرفتم راضيم
مخصوصا اونايي كه مثل خودم 25-24 سالگي ميخوان برن خدمت ، داداش به خدا اعصابت نميكشه! سريع برو خودتو خانواده تو راحت كن
من كه وقتي ميخواستم برم گفتم: هرچه بادا باد ! جاي آسون هم خدمت نكردم كه فك كنيد نفسم از جاي گرم در مياد!!!
مرزباني ناجا نقطه صفر مرزي تو آ.غ خدمت كردم ، از درگيري مسلحانه تا كمين،گرفتن بار،كشتن اسب،قاطر و قاچاقچي و... همه چي ديدم
اون موقع كسي نبود اينارو به من بگه اما من الان دارم بهتون ميگم، حالا خود دانيد
مرسی آقا آرش.نقل قول:
سایت خاتمالانبیاء قسمت خدمت سربازی را چک کردم. شرط معدلش به من نمیخورد. ضمن اینکه الان فقط یک ماهه که کارت عادی دارم. آیا مراکزی دیگهایی برای پذیرش سپاه غیر از اینجا هست؟ یا اصلا امیدی به پذیرش سپاه نداشته باشم؟
لطفا در مورد امریه اگه کسی میتونه یه عدد یا درصد احتمال گرفتن امریه ذکر کنید. باتوجه به اینکه پارتی درکار نیست.
خواهش میکنم / راستشو بخواهید اگه پارتی ندارید اقدام نکنید بهتره ، احتمالش هست که شما بتونید امریه بگیرید اما اگر آشنا ندارید کارتون خیلی سخت میشه البته هیچوقت نمیشه اطمینان داد برای اینکه مطمئن بشید یه پرس و جویی از جاهایی که امریه میدن بکنید مثل فنی حرفه ای ، جهاد کشاورزی ، آموزش پرورش و .... البته باید ببینید رشتتون بدرد کجا میخوره / سپاه هم اگه آشنا ندارید اصلا اقدام نکنید من با کلی سابقه ی فعالی وکارت سبز پذیرش نشدم در حقیقت اینا کشکن آشنا داشته باشی بدون شرایط هم میگیرنت البته شما با این شرایط ارتش هم بیوفتید خوبه اما نیرو انتظامی واسه اونایی که مدرک دارن اصلا جای خوبی نیست و خیلی جاهای خوب کمی داره که نسبت به بقیه جاها خوبن وگرنه نسبت به سپاه و ارتش افتضاحه/:n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا: کارتهای پایان خدمت سال 85 به بعد از اول تیرماه اعتبار ندارد جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا، گفت: کارتهای پایان خدمت از سال 85 به بعد از تاریخ 1/4 /92 دیگر اعتبار ندارند و دارندگان این کارتها در صورت انجام کارهای اداری با مشکل روبرو خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی پلیس، سردار کریمی جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا، اعلام کرد: سازمان وظیفه عمومی صدور کارت الکترونیکی برای معافیتها را از دی ماه سال 90 و صدور کارت های پایان خدمت را از مهرماه سال91 آغاز کرد.
وی افزود: براین اساس، کسانی که خدمت آنان از سال 85 به بعد به اتمام رسیده بود باید برای تعویض کارت پایان خدمت خود تا پایان سال 91 اقدام میکردند.
جانشین سازمان وظیفه عمومی از تمدید مهلت تعویض کارتهای پایان خدمت خبر داد و افزود: دارندگان این کارت تا اول تیر ماه فرصت دارند تا نسبت به تعویض اقدام کنند.
وی افزود: کارتهای پایان خدمت از سال 85 به بعد از تاریخ 1/4 /92 دیگر اعتبار ندارند و دارندگان این کارت در صورت انجام کارهای اداری با مشکل روبرو خواهند شد اما تعویض همچنان ادامه دارد و افراد میتوانند به مراکز پلیس +10مراجعه کنند.
سردار کریمی همچنین از فراخوان دارندگان کارتهای پایان خدمت از سال 70 به بعد خبر داد و تصریح کرد: تمام کسانی که از سال 70 به بعد خدمتشان به اتمام رسیده میتوانند از اول خرداد ماه نسبت به تعویض کارت خود با مراجعه به پلیس +10 اقدام کنند.
وی یادآور شد: مدت تعویض تا اول آذرماه است و پس از این تاریخ، تمامی کارتهای پایان خدمت از سال 70 به بعد، اعتبار نخواهند داشت.
دوستان سلام.....
طی چند روز گذشته خاک ادارات شهرمون رو به توبره کشیدم برای گرفتن امریه و نتیجشو براتون میذارم شاید به دردتون بخوره.......
قبلش دوتا نکته بگم:
1: اگه پارتی ندارین وقت خودتونو تلف نکنید
2: با ارشد خیلی خیلی بهتر میگیرن تا کارشناسی
حالا داستان از این قراره:
1: وزارت صنایع و معادن از 91 حتی یه دونه سهمیه هم نداره پس امیدی به ادارات زیر مجموعه این وزارت خانه نداشته باشین......
2: شرکت نفت فقط از طریق سایتشون امریه میگیره اونم با معدل بالای 18 از دانشگا های دولتی طراز اول تهران سایتشم اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3:بنیاد شهید هم دو ساله سهمیه نداره.....
4: این ادارت هم به منی که همینجوری رفته بودم گفتن به ما سهمیه ندادن حالا نمیدونم راست گفته باشن یا دروغ: --دارایی--تامین اجتماعی--شهرداری--غله--مخابرات--
5: سازمان زندان ها و بنیاد مسکن و اداره آب هم طرف یه جوری حالیم کرد که پسر خوب برو پارتی جور کن بیار......(سازمان زندان ها رشته حقوق میگیرن اداره آب عمران خوب میگیرن)
و نکات پایانی :
1: فقط اینو بدونید که اگه یه اداره 10 تا ظرفیت امریه داشته باشه و تا تاریخ مورد نظرشون هیچ کس ثبت نام نکرده باشه باز هم بدون پارتی شما پذیرش نمیکنن و سهمیشونو برگشت میدن ببینید عمق فاجعه چقدره( این دقیقا مطابق جمله کاگزینی یکی از ادارات)
2: بازم میگم اگه پارتی ندارین خودتونو علاف نکنید.....
سلام
کسی از دوستان هست که خدمتش وزارت دفاع افتاده باشه؟
دوستان تو برگ سبز چه چیزایی هست؟
برگه سفید چیه؟
برگ سبز (یا برگ آماده به خدمت مشمولان خدمت وظیفه عمومی): این برگه از وقتی شما مدارکتونو از طریق پلیس+10 در سامانه نظام وظیفه ثبت کردید به مدت 24 ساعت بعد قابل دریافت است که به آن المثنی برگ سبز میگویند و پس از زمان 10تا 20 روز از طریق پست برای شما ارسال میشود که رنگ حاشیه ی آن هم سبز است و درآن فقط مشخصات شما را نوشته و تاریخ اعزام به خدمت و در صورت داشتن غیبت و یا اضافه خدمت در این برگه درج شده است و این برگه بیشتر به منزله ی روشن شدن وضعیت شما در سامانه ی نظام وظیفه می باشد. حال شما با این برگه میتوانید برای پذیرش گرفتن در سپاه یا امریه گرفتن در هر ارگانی استفاده کنید و با برگه سبز همانند برگ معافیت تحصیلی میتوانید برای گواهینامه، تمدید دفترچه بیمه و... استفاده کنید.نقل قول:
برگ سفید (یا برگ معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش نیروهای مسلح) (یا برگ محل مراجعه): این برگه از 20 روز قبل از زمان اعزام شما به خدمت داخل سامانه قابل دریافت است و میتوان از طریق پلیس+10 المثنای آن را دریافت کرد و دربازه ی زمانی 20تا 10 روز قبل از اعزام این برگه از طریق پست برای شما ارسال میشود و این برگه شبیه برگ سبز است با این تفاوت که حاشیه ی آن آبی رنگ است و و در بالای آن مشخصات شما و در وسط تاریخ اعزام و نیرو یا سازمان به کارگیرنده و آدرس محل اعزام نوشته شده که نیرو یا سازمان به کار گیرنده همان ارگان و پادگانی هست که شما باید آنجا آموزشی ببینید(مثل نیرو انتظامی مالک اشتر اراک) و آدرس محل مراجعه اگر خدمت شما داخل استان خودتان باشد این آدرس همان آدرس پادگان آموزشی است و اگر خارج از استان شما باشد این آدرس نظام وظیفه شهر یا استان شما میباشد که با حضور در آنجا شما را به پادگان آموزشیتان میفرستند.
سلام دوستان من میخوام هرجور شده تو جزیره کیش بیفتم؟چقدر احتمال داره اگه از اونجا اقدام کنم تو خود کیش بیفم؟؟بعد کیش شامل کسری آب و هوا میشه؟؟و در آخر اینکه اگر بخوام نیرو دریایی سپاه بیفتم باید جکار کنم و چه شرایط یداشته باشم؟
دستگیری سربازان غایب و فراری !
رئیس سازمان وظیفه عمومی گفت: سربازان غایب و فراری پس از اعلام سازمان وظیفه عمومی توسط کلانتری ها دستگیر می شوند.
به گزارش جهان، سردار حمید صدرالسادات در گفت وگو با مهر اظهار داشت: مشمولانی که وارد غیبت خدمت وظیفه شوند براساس ماده 58 ،این سازمان وظیفه شناسایی و برخورد قانونی با آنها را دارد. به دلیل اینکه ما متوجه غیبت مشمولان یا فرار از خدمت می شویم پیگیری های لازم را براساس قانون انجام می دهیم.
وی ادامه داد: کلانتری ها در قانون جدید در صورت اعلام مکان فرد غایب موظف هستند برای دستگیری این فرد وارد عمل شوند. ضمن اینکه قبل از دستگیری برگه اخطار قرمز از طریق کلانتری محل برای فرد غایب ارسال می شود.
به گفته رئیس سازمان وظیفه عمومی،مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان سه ماه باشد، سه ماه اضافه خدمت و چنانچه مدت غیبت اولیه آنان بیشتر از 3 ماه باشد به 6 ماه اضافه خدمت تنبیه می شوند. مشمولانی نیز که مدت غیبت اولیه آنان بیش از یک سال باشد علاوه بر 6 ماه اضافه خدمت فراری نیز محسوب شده و به مراجع صالحه قضائی معرفی می شوند.
صدرالسادات با اعلام تبعات غیبت سربازان افزود: سربازان غایب اجازه تحصیل، خروج از کشور، دریافت وام و درخواست معافیت کفالت را ندارند.
جهان نیوز
سلام دوستان
امروز برای پیگیری ثبت کسری خدمت رفته بودم پلیس +10 اما گفتن که تمام کارهای مرتبط به کسری انتقال یافته به خود نظام وظیفه و پلیس +10 پاسخگوی این مسائل نیست
بعدشم یه نفر اونجا بود که زیاد به مطالبی به در سایت police.ir گذاشته میشه اتکا نکنید و تا جایی که میتونید حضورا و شخصا سئوالاتتون رو از خود نظام وظیفخ بپرسی
دوستان من لیسانس برق قدرتم ، میخوام از تابستون استفاده کنم و حداقل دوره آموزشی رو سپری کنم . چون احتمال زیاد مهر سر کلاس ارشدم.
از پلیس +10 هم دفترچه گرفتم .فقط میخوام حتما 1 تیر اعزام بشم که تا آخر تابستون نهایتا آموزشی رو بگذرونم ، واسه همین اصلا نمیخوام 1 شهریور اعزام بشم چون به مهر کشیده میشه .
حالا چیکار باید بکنم ؟ آیا ظرفیت تیرماه پر شده ؟ هیچ راهی نداره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
نقل قول:
دوست عزيز چرا اين اشتباه رو ميكني
شما اگه وارد غيبت نميشي حتما ارشدو بخون
بعد واسه امريه تقاضا بده
يا حتي اگه امريه نشد با ارشد خيلي راحت تري
الان هر جا بيفتي بايد بعد از ارشد همون جا خدمت كني و راه گريزي نداره
بالاترین درجه ای که به یک نفر به خاطر تحصیلات میدن چیه ؟ و به چه مدرکی میدن ؟
( به فرض که اصلا فرد مورد نظر سابقه بسیجی بودن ندارد :n29: )
ستوان یکم به دکترای تخصصی می دن. بسیجی هم فقط به درد سپاه می خوره. ارتش و ناجا اصلا با این چیزا کاری ندارن.نقل قول:
سلام ...
ما یه سرباز فراری داریم که سال 86 اعزام شد و روز هشتم آموزشی یعنی او ل هفته دوم فرار کرد ( یه مرخصی 2 ساعته شهری گرفت و بر نگشت پادگان ) و تا الان حدود 5-6 ساله نیومدن دنبالش ( این الان فراری محسوب میشه یا غیبتی)؟
با توجه به خبری که 12 ساعت پیش پخش شد که کلانتری ها اقدام میکنند برای دستگیری سرباز فراریها
اگر از کلانتری محل اومدن د رخونه ...آیا میتونن به زور وارد خونه شوند ؟ و طرف رو ببرن؟ مثلا در رو با ز نکنی براشون ...در رو با لگد با زکنند؟ و طرف رو ا زتوی خونه به زور ببرن؟ آیا تعویض محل سکونت جواب میده؟ تعویض شهر چه طور؟ مثلا محل سکونت طرف تهران فرار کنه بره مشهد زندگی کنه؟
با تشکر
یکی از کلیه هایتان را اهدا کنید، از سربازی معاف شوید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلیس - ایسنا نوشت:
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح از معافیت سربازان اهداکننده عضو از انجام خدمت سربازی خبرداد.
سردار موسی کمالی درباره معافیت اهداکنندگان عضو از انجام خدمت سربازی، گفت: در صورتی که فرد اهداکننده عضو به موجب این کار از کارایی بیفتد، ما وی را از خدمت سربازی معاف میکنیم.
به گفته وی، به عنوان مثال افرادی که یک کلیه خود را اهدا کنند در شمول معافیتهای پزشکی قرار گرفته و از خدمت سربازی معاف میشود.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه صرفداشتن کارت اهدای عضو، دلیلی بر معافیت از خدمت سربازی نخواهد بود، گفت: کسانی که عضو بدن خود را اهدا کنند، حتی در حین خدمت از خدمت سربازی معاف میشوند.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ها همه جنبه تبلیغاتی و روانی داره. سرباز کم آوردن مخصوصا با اضافه شدن خدمت که خیلی ها عطاش رو لقاش بخشیدن ، اینا بهترین راه رو جو ارعاب و تهدید دیدن. اگه توانش رو داشتن تا حالا انجام میدادن.نقل قول:
ای خدا یعنی سربازی انقدر سخته که میخوان ازش فرار کنن ....یا حسین !:n17::n12:نقل قول:
این وقاعیت هستش و دروغ نمیگم یه جایی دیدم .
گفته بودن اگه با یک دختر معلول ازدواج کرد هم از سربازی معاف میشه .
سلامنقل قول:
بله ; خود من تو وزارت دفاع خدمت میکنم.
از جات راضی هستی؟؟؟نقل قول:
کجا داری خدمت میکنی؟ کدوم شهر؟
آقا الان این راسته که میگن 99درصد لیسانسه ها رو میندازن 01 تهران ارتش؟ اگه تابستون آموزشی برم هرجایی بیوفتم بعد مهر برم ارشد 2سال بعد بیام برم ادامه خدمتم اونوقت باید برم همون جایی که آموزشی رو گذروندم ؟نقل قول:
نقل قول:
ببين الان در اين كه ليسانسه ها زياد شدن شك نكن و نتيجش اينه كه بعضي از وظايف سرباز صفر ها رو بايد انجام بدن(چون ديپلمه كم شده )
در اين كه كجا ميندازن من اطلاع ندارم
ولي اگه محل خدمتت معلوم بشه ديگه بايد همون جا خدمت كني حتي بعد از فوق
99 درصد میندازن 01؟نقل قول:
این میزان در خوشبینانه ترین حالت کمتر از 5 درصد هست
TAPATALK
اما مثل اینکه سر کنسولی فقط مدارک رو تایید میکنه و می فرستند دبی اونجا وفت میدن و باید برم اونجا! خواستم ببینم اگر مطمئنا معاف میشم اینهمه خرج کنم میدونید که خرج های پزشکی در کشور دیگه خیلی بالاست!نقل قول:
شما تشریف ببرین نزدیکترین سفارت و یا نمایندگی اونجا خودشون راهنماییت میکنند
اکثر سفارت خونه ها پزشک دارند اونجا معرفی تون میکنند به یک بیمارستان برای تایید مدارک پزشکیتون وقتی از طرف نمایندگی محل سکونت خودتون همه چیز اوکی شد تمام مدارک رو میزارید تو یه پاکت بعد خودتون با پست
میفرستید سر کونسول مونیخ اگر اروپا هستید و اگر خارج اروپا هستید سرکنسول دبی اون ها دیگه خودشون کارها رو انجام میدهند اصلا نیاز به مراجعه حضوری نیست
سلام
آقا لطف کنید به ما راهنمایی کنید
من متولد دی ۷۳ هستم خرداد ۹۱ دیپلوم گرفتم تا خرداد امسال ۹۲ مهلتم تموم میشه ؟
میخوام تابستون برا دانشگاه شرکت کنم اگه آخر خرداد دفترچه بگیرم تاریخ اعزامم چند وقت بعد میفته متونم تو این فاصله برم دانشگاه علمی کاربردی ؟؟؟؟؟؟ ( از این میترسم دفترچه پر کردم سریع بفرستن نتونم برم دانشگاه)
یه سوال دیگه اگه همین الان مشمول نشدم برم دانشگاه پیام نور (ثبت نام داره) بعد تابستون یا مهر میتونم برم علمی کتربردی و از پیام نور انصراف بدم یا باید دو تاشو باهم بخونم برا سربازی مشکلی نداره؟؟؟؟
ممنون
نقل قول:
از تاريخ فارغ التحصيلي (يا انصراف از تحصيل )1 سال فرصت داري بري +10 دفترچه پست كني چون ديپلمه هستي هرماه 18 ام فك كنم تارخ اعزامته يعني احتمالا 18 تير .
ميتوني درخواست تمديد اعزام تا 2 ماه بدي اگه قبول كنن در هرصورت اگه دانشگاه كارشناسي پيوسته (نه كارداني) قبول بشي ميتوني ترخيص بشي و بعد از فراغت از تحصيل همون جا كه خدمت ميكردي دوباره خدمت كني .
دوستان یه سوال ؟؟؟/
من میخواستم با پند پ خودمو تو سپاه شهر خودمون بندازم ولی چون دیر اقدام کردم نشد
تاریخ اعزامم هم 1/4 هست
میخواستم بدونم میتونم وایسم تا کد محل خدمتم بیاد بعد اگه خیلی دور بود مثلا تمدید کنم برای 1/6؟
چون 1/6 با اون بند پ میتونم یه کارایی کنم
فقط سوالم اینه که میشه بعد از اینکه کد محل خدمت اومد تقاضای تمدید داد ؟ و اگه بشه اونوقت مثلا 1/6 دوباره باید برم همون کد ؟ یا میشه با بند پ یه کارایی کرد ؟
نقل قول:
در صورت واجد شرایط بودن می بایست حداقل 40روز قبل از موعد اعزام برای ثبت درخواست خود به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی(پلیس+10) مراجعه نمایند.
میزان تمدید تاریخ اعزام برای مشمولان دیپلم و زیر دیپلم واجد شرایط صرفا یک دوره یکماهه و برای مشمولان فوق دیپلم و بالاتر واجد شرایط هم یک دوره دوماهه است.
نقل قول:
دسته از متقاضیان تمدید موعد اعزام که دارای معاذیری از جمله: بیماری و حادثه دیدگی با ارایه تاییدیه بهداری نیروی انتظامی شهرستان محل سکونت، شرایط استخدام قطعی در نیروهای مسلح با ارائه گواهی از سوی گزینش و استخدام، پذیرفته شدن در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور با ارایه مدرکی دال بر قبولی آنان در دانشگاه ها، فوت بستگان درجه یک مشمول از جمله: پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند ، دارا بودن شرایط ماده 127 قانون خدمت وظیفه عمومی که مربوط به خدمت همزمان دو برادر است، سپری نشدن بیش از 6 ماه از تاریخ فراغت از تحصیل فارغ التحصیلان دانشگاهیمی توانند پس از ثبت درخواست در دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) و دریافت رسید با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به مراکز وظیفه عمومی استان و یا شهرستان محل سکونت خود (حتی در روز اعزام) مراجعه کنند.
سلام / من اعزام 1/2/92 بودم کد نیرو انتظامی خوردم 10روز قبل از اعزام درخواست تمدید دادم وقبول کردن (بدون هیچ دلیلی) و الان اعزامی 1/4 هستم از نظام وظیفه پرسیدم گفتن که شما احتمال دارد برای 1/4 نیرو انتظامی ، ارتش یا سپاه بیوفتید یعنی کدتون عوض میشه و میتوانید برای پذیرش سپاه اقدام کنید من هم رفتم وپذیرش سپاه گرفتم برای 1/4 و این را به شما بگویم این قوانین دلایل عقب انداختن عوض شده و اگر شما هر موقع درخواست بدید احتمال 90درصد موافقت میکنند برای اطمینان بیشتر به سایت police.ir بروید و در قسمت مشاوره سوال بپرسید/ حتی مسول +10 به من گفن خیلی دیر شده وقبول نمیکنن ولی نه تنها درخواست من قبول شده بود چند تا از دوستام هم با من درخواست دادن قبول کردن.نقل قول:
آقا اگه من با بند پ آموزشی بیوفتم سپاه شهر خودمون ، بعداز ارشد بیام ادامه خدمت همین شهر خودمون سپاه میوفتم؟
یه سوال دیگه اینکه الان اگه برم آموزشی بعد از ارشد بیام دیگه نمیتونم جایی امریه بگیرم؟
جالب نیست . یا حفاظت پیرامونی داره یا صنعت.یا اداری.نقل قول:
حفاظت پیرامونی نگهبانیه . صنعت هم خرمالی روزبرگ تعطیلات رسمی تعطیل + پنجشنبه و جمعه.
تهران.
سلام
آقا یه سوال دیگه:
پدر من ۲۴ ماه جبهه داره
تو دفترچه زده:
به اذا هر ۲۴ ماه آزادگی , 25درصد جانبازی یا ۳۰ ماه صابقه حضور در جبهه یک نفر از فرزندگاه آزادگاه , جانبازان یا رزمندگان معاف میشود
بعد گفتم حالا تکلیف ما که 24 ماه پدرم سابقه جبهه داره چیه بعد دیدم پایینش نوشته
این امتیاز برای بهره مندی از تسحیلان این بند قابل جمع است و درمعفیت کسانی که مدت جانبازی یا حظور در جبهه یا مدت آزادگی و اسارت آنان در حد معافیت یه فرزند نیست با درصد جانبازی و مدت حظور در جبهه و مدت دوران اسارت محاسبه میشود
حالا این یعنی چه خدا میدونه
لطفا اگه کسی میدون لطفا راهنمایی کنه؟
ممنون
تا جایی من یادمهنقل قول:
اگه پدرتون 30 ماه جبهه میداشت شما معاف میشدین ولی اگه کمتر داشته باشه دیگه کسری حساب نمیشه
خدا لعنت کنه هر کی این قانون برداشت
پدر من 14 ماه جبه داشت ولی الان هیچ سودی واسم نداره
دادا خیلی ممنون از جوابتوننقل قول:
پس من منتظر بمونم کدم بیاد بعد اگه خوب نبود درخواست تمدید میدم
فقط شما تو درخواست تمدید دلیلتون رو چی نوشتین ؟؟؟؟
اول این که برای معافیت کامل باید 30 ماه جبهه داشت و کسری لغو شدنقل قول:
اما اگر مثلا پدر شما 25 ماه جبهه داشت با10 درصد جانبازی .این امتیاز ها با هم تجمیع میشه و میتونید معاف شید
البته فرمول دقیقش رو نمیدونم
TAPATALK
خبر برای 25 اردیبهشت هست، اگه دوستان قرار دادن من عذر میخوام، چون برای خودم حیاتی بود میزارم.
قابل توجه دارندگان كسرخدمت هاي مربوط به سال 90
كليه دارندگان كسرخدمت هاي مربوط به سال 90 كه به دلايل قانوني مانند:اخذ معافيت تحصيلي و.. تا پايان سال مذكور به خدمت اعزام نشده اند همچنان مي توانند از اين امتياز بهره مند شوند. به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، "سردار سيد حميد صدرالسادات "رئيس اين سازمان بيان داشت : مهلت اجراي مقررات كسرخدمت ايثارگري براي فرزندان خانواده هاي داراي سابقه جبهه ، جانبازي و آزادگي تا پايان سال 90 بوده و از سال 1391 به بعد اجرايي نمي باشد.
وي افزود : با مساعدت ستاد كل نيروهاي مسلح آندسته از مشمولان كه تا پايان سال 90 گواهي مربوطه را اخذ و در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) به ثبت رسانده اند ولي به دلايل قانوني مانند: اخذ معافيت تحصيلي و ....تا پايان سال مذكور به خدمت اعزام نشده اند ، همچنان مي توانند از اين امتياز بهره مند شوند.
اين مقام مسئول بيان داشت : افراديكه گواهي كسر خدمت مربوطه را در سال 90 و قبل آن اخذ نموده و به خدمت اعزام شده اند ليكن بعلت قبولي در دانشگاه از خدمت ترخيص شده اند در صورت اعزام مجدد ، كسر خدمت آنان لحاظ خواهد شد.
وي خاطر نشان كرد: آن دسته از افراد كه تا پايان سال 90 به سن مشموليت نرسيد و يا گواهي كسرخدمت جبهه ، جانبازي و آزادگي را دريافت نكرده اند قادر به بهر ه مندي از اين امتياز در سال جاري نخواهند بود.