شب نتونستم از فورت عکس بگیرم چون آرش یکم دیر گفت و فورت شروع شده بود :41:نقل قول:
=============================
به دوئل بر نمی گردونم به یک نوع اسکیلی بر می گردونم که با اون اسکیلا می تونم کل کارا را انجام بدم :21::5:
Printable View
شب نتونستم از فورت عکس بگیرم چون آرش یکم دیر گفت و فورت شروع شده بود :41:نقل قول:
=============================
به دوئل بر نمی گردونم به یک نوع اسکیلی بر می گردونم که با اون اسکیلا می تونم کل کارا را انجام بدم :21::5:
داري روي شوتينگ ميذاري ديگه :20:
بيا در مورد اين فورت توضيح بده من چطوري ميتونم خوب تجربه بگيرم ؟! امشب هم يه جنگ دارم . فقط كامل توضيح بده پليز .
تنكيو وري ماچ :31:
نه یک سیستم دیگه هست همه کار های بازی با ست جنتلمن باز میکنه.نقل قول:
داري روي شوتينگ ميذاري ديگه
شوتینگ خیلی ها رو نمیتونه باز کنه
اكثر كارها رو ميشه با ست ها باز كرد ديگه ! :O
اينا كارا از اثرات لول 99 شدنه :دي
امروز صبح بیدار شدم بدم کار دیدم سرور گوزیده ارور میده اینگار داشتن بازی رو بهینه میکردن نتونستم برم توش. به سعید هم نگفتم چون کلاس داشت امروز دقیقا 5 ساعت بیکار بود :((
راستی چاقال این چیه؟
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4812497&postcount=850
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
این همه همه همه ی کار های توی وست رو باز میکنه. هر چی کار هستنقل قول:
اكثر كارها رو ميشه با ست ها باز كرد ديگه ! :O
اينا كارا از اثرات لول 99 شدنه :دي
یعنی همه اینها:
[COLOR="Silver"]کد:http://www.weststats.com/Jobs/
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
راستی امشب کدوم فورت رو میری؟
نگاه کن ببین اگه بزارم روی شوتینگ می تونم Transporting prisoners و یا Burglary و یا Steering a paddle steamer باز کنم ؟ :31: پس جواب نخیر روی شوتینگ نمی گذارمنقل قول:
تا اونجایی که من می دونم سرور net فقط یک نفر تونسته کل کارا را انجام بده اونم azuk ورلد 2 هست که اونم نمی گه چطوری این کار امکان پذیر است که فکر کنم تا چند روز دیگه ( البته می خواهم کویست ها را برم تا یکم پول این اسکیلا و att ها یکم کاهش پیدا کنه بمونه چند تا کویست که اونا هم بعد این که کل کارا بهم باز شد انجامش بدم ) می تونم منم نفر دوم باشم :31:
=============
تا ساعت 1:30 خونه ام بعدش می روم دانشگاه تا 8 هم کلاس دارم برای توضیح دادن باید برم یک فورت join کنم تا بتونم چند تا عکس بگیرم
خودمم می خواهم یک توضیح در مورد فورت بدم تا آرش خودش بتونه بازیش بده البته نمی تونه به استادش برسه :31:
بابا 5 ساعت بيكار :27: من روزي 5 ساعت كار ميكنم :31:نقل قول:
جنگ فورت هم ورد 11 رو ميگم ! تو اينجا نيستي :دي
عجب عوارض وخيمي داره اين لول 99 شدن :دينقل قول:
ميخواي همه كار ها رو انجام بدي بايد مدام اسكيل عوض كني ! يه محصول كه از اون كار گرفتي باز اسكيل عوض كن كار بعدي (كلك رشتي) :27:
====
رفتي يه آموزش فورت بذاريا ! :41:
شيطونه ميگه برم ممد رو بيارم آموزش بده :20:
اوه اوه چقدر پست داديد
بچه ها يه فايل بودش كه نشون ميداد اگه پور هر اسكيلي باشي توي هر لول چه شغل هايي باز ميشه ... اون رو كسي داره ؟
توي فروم وست هم بود
تا حالا ندیدمش :18:نقل قول:
اگر هم باشه کارایی درستی نداره . چون کار با لباس و ست خیلی زودتر باز میشه
این شهر Diablo Ridge دهن خودشو سرویس کرد ولی نتونست منو بزنه (توی ورد 10) . اینا از ورد 9 عقده ای شدن اینقدر که زدمشون میان ورد 10 دوئل میکنن باز میبازن . دمشون گرم همشون هم تو رنکینگ دوئل بالا هستن 300-350 راحت تجربه میدن . منم که دوئلر دفاعی نشتم اونجا exp خودش میاد :دی
البته دیروز منو توی ورد 9 پاس اوت کردن ! ست دنسر تنم بود داشتم از پرمیوم سوء استفاده میکردم :27:
سلامی دوباره:31:
اسم من مهزیار هست!
با یوزر : T.HENRY
میشه درباره ی فورت بیشتر توضیح بدید؟
همون جنگ خودمونه؟ چجوریه؟
یه سوال دیگه
من تازه عضو شدم ولی 300$ جمع کردم!
الان اگه یه شهر بگیرم که امتیازش 15500 هست خوبه؟(کار درستیه؟)
اگه زودتر بگید ممنون میشم چون ممکنه اون شهر رو قبل من بگیرن:27:
توی رقابت رنکیگ 1 ساعت 1 ساعته :دینقل قول:
بابا 5 ساعت بيكار من روزي 5 ساعت كار ميكنم
جنگ فورت هم ورد 11 رو ميگم ! تو اينجا نيستي :دي
فورت ورلد 10 میگم:دی یک دفاع داریدن یک حمله
نه بابانقل قول:
عجب عوارض وخيمي داره اين لول 99 شدن :دي
ميخواي همه كار ها رو انجام بدي بايد مدام اسكيل عوض كني ! يه محصول كه از اون كار گرفتي باز اسكيل عوض كن كار بعدي (كلك رشتي)
یکبار اسکیل بندی میکنه تا آخر دیگه نیاز به اسکیل بندی نداره همه کار هارو باز میکنه.
ندیدم تا حالانقل قول:
اوه اوه چقدر پست داديد
بچه ها يه فايل بودش كه نشون ميداد اگه پور هر اسكيلي باشي توي هر لول چه شغل هايي باز ميشه ... اون رو كسي داره ؟
توي فروم وست هم بود
چطور شما نديدين
يكي از مهم ترين تاپيك ها بودش ... توش تمام اسكيل هارو نوشته بود و نوشته بود توي هر اسكيل و هر لول اگه پور باشي چه كار هايي با چه تجربه و پول و لاكي برات باز ميشه و ...
خيلي توپ بودش
الان ميبينم تاپيكش اون بالا نيست
فکر کنم منظورم را نفهمیدینقل قول:
کی گفت می خواهم مدام اسکیل عوض کنم الان اسکیلای من تا 8 روز یک جور خواهد بود که بدون اینکه اسکیلی عوض کنم می تونم همه کار ها را انجام بدم :5: یعنی تا 8 روز اسکیل عوض می کنم به یک سیستمی که با اون سیستم و طرح اسکیل می تونم کل کارا را داشته باشم ( همزمان بدون اسکیب برگردوندن )
=============
فورت گفتم دیگه آموزش می گذارم :10: فقط jojok باید بره به یک فورت شرکت کنه تا بتونم چند تا عکس بگیرم و توضیح بدم
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
بهتر بود اون 3 روز را شهر را ترک می کردینقل قول:
نقل قول:نقل قول:بفرمایین در فرمت excel :11:نقل قول:
ضمنا pure رفتن کار درستی نیست بگم !!کد:http://s73.eu.rapidbaz.com/get/_78sN/Pure_Specs.xls
خب فایده این کار چیه ؟نقل قول:
اگه خوبه تو ورد 5 من عوض کنم اسکیلارو :دی
خب الان همه کارها باز شد و هر کاری بخوای میتونی انجام بدی . درسته دیگه ؟ :دی
حالا فایده این چیه ؟ :دی فقط بخاطر آیتم کوئست ها ؟
ایتم - کویست - کارایی که بیشترین پول را می ده :31: کارایی که بیشترین تجربه را می ده - کارایی که بیشترین لاک را دارند - ضمنا اسکیلام بر مبنای فورت تنظیم کردم تا در فورت هم به دردم بخوره فقط ایم خیلی کم دارم که باید با لباس ردیف کنم -نقل قول:
خوب من با این کار کل اهداف این بازی را می تونم بکنم فقط می مونه دوئل که اونم فقط نمی تونم دوئلر خوبی باشم ( البته باید بعد این کار یک تست بکنم ببینم این اسکیلا برای دوئل کردن چه طور هست )
Pure dex/shooting همه چیزایی که بالا گفتی رو داره . بعد aim هم که داری فقط میخواد 40-50 تا بذاری روی stamina و leadeship تا فورت فایتر هم بشی . عجب نخسه ای پیچیدما :27:نقل قول:
ایتم - کویست - کارایی که بیشترین پول را می ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارایی که بیشترین تجربه را می ده - کارایی که بیشترین لاک را دارند - ضمنا اسکیلام بر مبنای فورت تنظیم کردم تا در فورت هم به دردم بخوره فقط ایم خیلی کم دارم که باید با لباس ردیف کنم -
خوب من با این کار کل اهداف این بازی را می تونم بکنم فقط می مونه دوئل که اونم فقط نمی تونم دوئلر خوبی باشم ( البته باید بعد این کار یک تست بکنم ببینم این اسکیلا برای دوئل کردن چه طور هست )
راستش من دسکتاپ رو یه چیز خصوصی میدونم . حتی اداره که هستم همیشه مانیتورم به صورتیه که هیچکی نتونه چیزی رو ببینه نه ارباب رجوع نه همکارا :20: به هر حال شرمنده :11:نقل قول:
با این چیزایی که گفتی نمی شه Burglary و یا Transporting prisoners و یا Steering a paddle steamer و یا Chasing bandits را انجام داد از اونجایی که لیبور زیاد می خواهند یک نگاه به کارا بکنی می فهمی به این سادگی ها هم نیست هماهنگی کردن اسکیلانقل قول:
من هدفم داشتن کل کارا برای انجام دادن هست نه اینکه بعضی کارا را نتونم انجام بدمکد:http://www.weststats.com/Jobs/
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
من که دوستش دارم و کل عکس هایی که ازش در اینترنت هست و یا در مجله و یا خصوصی :31: همش را دارمنقل قول:
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
فقط zoom نکنید بهش :31:نقل قول:
یه سوال !نقل قول:
از چی حالت بهم نمیخوره ؟ :ِ
کار خیلی جالبی هستش . من هم احتمال داره اینکارو بکنم ولی گفتی بهترین کارها , منم گفتم با دکس و شوتینگ میشه بهترین کارها توی لاک و تجربه و شانس و پول رو داشت . منظورم این بید :46:نقل قول:
اینو خوب اومدینقل قول:
2~3 نفر دقیقا همین سوال رو ازم پرسیدن
در جواب باید بگم که:
1- خودم!
2- ویلن سل خودم!
3- سه یی وجود نداره! چون از 3 متنفرم!!!:13:
4- متالیکا و آپوکالپتیکا
همین!
----------------
وست کجا باید یه اکانت دیگه رو وارد کنیم که دو اکانت از یه آی پی بن نشن؟!
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
بیخیال فشن چیه؟!:31:نقل قول:
هیرو من..............
محتوای مخفی: هیرو من
به جان خودم تا گزارش ندی تموم نمیشه!نقل قول:
چی خبری؟نقل قول:
خدا نکنه گیر آدم ابله بیفتی !
این gaffey توی ورد 9 و 10 از تارگت های اصلی من بود . کلی فارمش کردم ! حالا توی ورد 12 واسه ما شده فاندر شهر رنک 1 :18:
یعنی یکی از نوب ترین بازیکنان وست که من تاحالا دیدم ! حالا رفتیم واسه خرید هر کاری میکنم قبول نمیکنه ... کینه شتری داره :دی
lol منو دعوت کرد شهر برای خرید ! :دی
بهش گفتم میدونم ازم خوشت نمیاد ولی فقط بذار دو دقیقه بیام نه بیشتر :27:
دستش درد نکنه ولی بازم میگم نوبه :20:
بیخیال اون بار هم شوخی ایدم!نقل قول:
چقدر مزخرف !! 3 ساعت تو راه بودم ! دو ساعت توی فورت بودم بعد وقتی میخواد شروع شه میندازه بیرون ...
The battle for the fort War Pants has begun. Unfortunately all places were already taken
دو تا ژلوفن 400 بنداز بالا بعد برو با دندونات گردو بشکن :27:نقل قول:
من دندون های عقلم رو با سوهان آهنبر شکستم ! قبلش 3 تا ژلوفن خوردم کاملن بی حس شده بود :21:
اینجا که تاپیک همه چی هست به جز وست !
================
بروبچ پاسارگاد همه مایه دارن ... همه هم پرمیوم دارن غیر من :27:
شاید ماه بد شل شد ولی الان نه (زندگی خرج داره) :دینقل قول:
شنیدم میخوای 5 گلد بهم بدی :27:
من که آماتورم چرا جوابم رو نمیدید؟:41:نقل قول:
راستی الان قراره یکی از دوستاتون آموزش فورت رو بزاره؟:13:
:27:
سلام :دی
بچه چقدر گفتم شیطونی نکن :دی آخر بلا آوردی سر تاپیک :دی لول
خوب آقایون اولین پست تاپیک بعد از آزادی از کهریزک پی سی ورلد رو من میزنم:دی
لطفا منو وسوسه نکنید چون نمیشم:دی و کار های بد نمیکنم آقا معلم ما رو برد پیش مدیر و ناظم و رئیس آموزش پرورش برگدوند:دی
همه گنده گنده های سایت از ادمیناش تا مدیراش تا همکارش اومدن ببینن من چه آدم بدی و مارمولکی هستم:دی
تازه آقا معلم هم به من میگه مارمولک :دی(من تو دلم میگم خودتی )
===
خوب از بحث خارج نشیم 5 شنبه برای شما یک سوپرایز جالب توی بازی داریم :دی لوول
چیز را من پیدا کرد م گفتم الان این اومده خبرش را بده
خبرش را خودم می دم ولی نه در اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوستان وستی خودم سلام .
یه صحبتی با Ali عزیز همکار انجمن داشتم و ایشون لطف کردن و تاپیک از این حالت در اومد . فقط جون هر کسی دوست دارین تذارین دوباره اینطوری شه ! تو این ماجرا همه تقصیر دارن . اینطور نیستش که گناه رو بندازیم گردن چند نفر ! من هم اشتباهاتی داشتم که میپذیرم . امیدوارم از این بعد دیگه فقط و فقط در مورد بازی تو تاپیک بحث شه و اگر من هم خواستم بحث رو منحرف کنم دوستان بهم تذکر بدن . و اینو بدونید اینبار دیگه شوخی بردار نیست . واقعا حبفه اینهمه مطلب آموزشی که در مورد بازی تو این تاپیک هستش فدای اسپم های ما بشه .
سعید هم البته یه گروه وست ایجاد کرده که اونجا هم میتونیم فعالیت کنیم .
یا علی :10:
خب مثل اینکه همه تصمیم دارن توی گروه اجتماعی فعالیت کنن و منم باید همرنگ جماعت شم :20:
این از عوارض قفل شدن تاپیکه دیگه ! فقط امیدوارم این روند قفل شدن تاپیک ها ادامه نداشته باشه چون چیزی جز کم شدن محتوای بخش بازی آنلاین نخواهد داشت و کاربران مثل الان از فعالیت زده میشن و میرن به سمت گروه های اجتماعی تا بتونن براحتی فعالیت کنن .
سلام . من تازگی ها The West رو شروع کردم. الان لولم 15 هست تو World 12. میخواستم بپرسم چطور باید دوئل کنم .
الان من تو بازی میرم کار می کنم ، Quest ها رو انجام میدم ، Experience میگیرم.فقط همین.
اصلا هدف این بازی؟ چیه ؟
آخرش چی میشه؟
به غیر از این کارایی که من می کنم دیگه چه کارایی میشه کرد ؟
لینک و دعوتنامه ارسال شد :11:نقل قول:
لینک و دعوتنامه یعنی چی؟ چیه؟:13:نقل قول:
همون دعوتنامه ی شهر رو میگی؟
----------
کسی قرار بود آموزش فورت بزاره؟
سلام
بچهها.من یه بازیکن آماتور هستم. :11:
از این به بد میخوام بیام اینجا آموزش ببینم. :20:
اگه جای دیگه بحث میکنین آدرس انجارو بم بدین.امروز یه دوئل کردم.
اسلحه رنجی بین ۴ تاا ۸۰ داره.
لطفا فرمول ضربه زدن به من بگین.
مثلا شوتینگ چطوری با رنج اسلحه جم میشه تا ماکس ضربه رو نشون بده ؟
میدونم اختلاف اپرنس تاکتیک ضربه رو کم میکنه و تفنس رفلکس هم همینطور.
فقط میخوام ماکس ضربه رو بدونم.
آخه حس میکنم یکم بی انصافی تا حالا از ۱۱۰ تا بیشتر ضربه نزدم :41:
اگه بازم این تاپیک رو میبینید لطفا برای من هم لینک و دعوتنامه بدید:40:نقل قول:
ممنون