اون دوستاییی مشهدی که میگفتن میریم مخابرات مشهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و 3 4 صفحه بعدشو بخونن
اصلا خر تو خریه ها این اینترنت مشهد :n02:
Printable View
اون دوستاییی مشهدی که میگفتن میریم مخابرات مشهد
و 3 4 صفحه بعدشو بخونن
اصلا خر تو خریه ها این اینترنت مشهد :n02:
شما اکانت آسیاتک داشتید از قبل؟ اگه اکانت داشتید قبلاً، نباید اکانت جدید میساختید، باید از توی همون اکانت درخواست یه سرویس جدید میدادید.نقل قول:
آرهنقل قول:
آخه مشکل همینه داداش نه من شماره مشتری رو دارم نه رمزشو فقط میتونم از قسمت شارژ سریع وصل بشم که با شماره تلفنه
چطوری میتونم شماره مشتری گیر بیارم با رمزشو>؟
پشتیبانی گفت اون ماله نماینده فروشه نداد بهم:n13:
دوستان این نامحدود برنزی چه فرقی با دیگه نا محدودا داره؟
الان 256 برنزی سرعت چند میشه؟
داداش 512 دارم برنزی سرعتش انداره اون تست تو امضاته حالا خودت فکرشو بکن 256 چنده:n02:نقل قول:
اینم تستش
مثل اینکه از انم کمتره
دانلود 18
آپلود 58
پینگ 62
512 برنزی با امکان تبادل حداقل 12 گیگ تا چه حجمیو در روز با سرعت بالا دان میکنه (منظورم با سرعت 64 تاس)؟
ممنون
این 12 گیگ یعنی این که شما در بد ترین شرایت اگه 31 روز ماه رو به صورت 24 ساعت دانلود داشته باشید کم کم کمش 12 گیگ دانلود دارید حالا این جوره که شما روزی 170 مگ با سرعت 50 60 کیلو دانلود میکنی بعد سرعت میشه 10 20 کیلو بعد یک مدت میشه 8 کیلو بعد دیگه .... جمع اوری بهترین راهکار:n19:نقل قول:
یعنی با سرعت اسمیش که همون 64 تاس تا حجم 170 مگ در روز میشه با این سرعت دان کرد؟و بعدش سرعت میپکه؟نقل قول:
دقیقا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اقا من زنگ زدم پشتیبانی گفتم پورت جمع اوری کنه الان رفتم تو پنلم اینو نشوته
درخواست رزرو پورت در حال حاضر يک فاکتور رزرو براي شما ثبت شده است
کی جمع اوری میشه 3 روز سرویسم مونده.
درخواست رزرو پورت زدن برات که!نقل قول:
باید درخواست جمع آوری بزنن! حجمت هم باید مصرف کنی فکر کنم
روز رو چیه یعنی جمعش نمیکنن؟نقل قول:
دوستان کسی نامحدود برنزی داره 2 مگ ؟ سرعت چنده؟
نه یعنی پورتت را رزور میکنی که یک مدت شارژ نکنی بعدا شارژ کنی!نقل قول:
زنگ بزن بگو جمع اوری کنید میخوام از شرکت دیگه ای سرویس بگیرم!
به نظر من دور سرویسهای نامحدود خط بکش سرعتشون واقعی نیستنقل قول:
من الان سرویس 512 نامحدود دارم سرعت دانلود 20 کیلو هستش
سلام
در کنترل پنل آسیاتک چطوری میشه فهمید ترافیک باقیمانده چقدره ؟
اینا چرا همچین کردن؟؟؟؟
این ماجرای 12 گیگ حداقل تبادل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تر زدن رفته............اون موقع که می خوان پول بگیرن به قیمت سرعت بالا می گیرن بعد 6 ماه میان سرعت آشغال می بندن بهت.
تو کنترل پنل میزان حجم باقی مانده را زده دیگه!نقل قول:
پس کار خوبی کردید، مزیتش اینه که توی این سرویستون دردسر های نمایندگی رو ندارید و اختیار و کنترل همه چیز دست خودتونه.نقل قول:
بله ، 40 كیلوبایت ، البته یه 150 مگی هم در روز با سرعت 130 اینا میگیره.نقل قول:
معلوم نیست این پایین اوردن سرعت چیه؟بخطار ج.ن.گ در کشور برادر هست!یا دیگه کلا تا اخر همین گند بازی هست!
اخه اینکه نمیشه سیستم 24 ساعته هم روشن باشه با 512 نامحدود 1.700 تا 1.800 دانلود کنی
من نشستم که مج این بی پدر هارو بگیرم که زود تر شبانه رو تموم میکنن با عکس مدرک و لاگ خوردن تو سایتشون
نتونستم مچشون بگیرم یک چیز جالب اینه هر روز قبل 8 تموم میشد شبانه امروز بعد 8 هم تا 2-3 مین رایگان بود
خودتون ببینید
یک سوال این 512 ک 10گبگه دقیق چند مگ اولش مبده به مگ مبخوام
چجوری باید تقاضای قطع رانژه خط داد ؟ توی سایتش هیچی نیست
زنگ بزنید به نمایندگی بگید و اسرار کنید که زود تخلیه کنن در عرض 2 روز کاری نهایت تخلیه میکنن
بیشتر مواقع تا جند دقیقه بعد از 8 رایگانه گاهی تا 5- 6 دقیقه هم میرسهنقل قول:
نقل قول:
سلام
من که نمبینم میشه لطف کنید با تصویر نشون بدهید .ممنون میشم .
من تا 7:45 دقیقه گذاشته بودم دانلود کنه الان اومدم دیدم 107 مگ کم کرده!
برای منم از ساعت 1 تا 8 که رو idm تنظیم کردم دیدم 40 مگ کم کرده!
امشبو حتما باید تست کنم
اگر مودم قبل 8 رسیت نشه بی پدر کم میکنه باید یک روش برای رسیت شدن مودم پیدا کرد
یا خودشون اینجور کردن یا تو بافر میمونه دیتا بعد از 8 محاسبه میشه و سرور فکر میکنه بعد 8 گرفته شده در صورتی که قبل اون بوده اما تو بافر مونده
به طور خلاطه فکر کنم مثلا بازه های زمانی 30مین چک میکنه میزان مصرف رو و کل 30 مین رو همون لحظه که چک میکنه حساب میکنه مگر مودم رسیت شه که همون تایم حساب میکنه
نمیدونم متوجه شدید یا نه
مثلا 8:10 دقیقه چک میکنه میبینه از ساعت 7:40 تا اون موقع 200مگ گرفتید اینم میاد 200 مگ رو برا ساعت 8:10 میزنه و فکر میکنه روزانست
بازه زمانی 30 رو خودم حدس زدم وگرنه دقیق مدتش رو نمیدونم
:n29:روزی 200 مگ سرعت 60 ، یعد از اون سرعت بین صفر تا 6 متغیر ( 512 نامحدود برنزی :n19:)
برای حل مشکل میتونید مودم رو از حالت کانکشن اتوماتیک خارج کنید و به کانکشن دستی بزارید وقتی ویندوز خاموش بشه ارطبات مودم هم بسته میشه و دیگه مصری نخواهید داشت
توی کشور ما هیچ قانونی وجود نداره قانون همیشه گذار دزده و ما هم بره ایم این است فراماسونری مدرن اسلامی.نقل قول:
مشکل اینجاست که نیاز به وایرلس برای گوشی موبایل داریمنقل قول:
باید زمان دقیق شبانه را پیدا کنیم
بین 12 الی 1:30 بوده من که تست کردمنقل قول:
اسیاتک نه سرعت دانلود داره نه پینگ درستی داره نه قیمت درستی داره پس چرا باید موند:n13: مدیران شرکت اسیاتر فکر کنم یا دیوانه شدن یا مردم رو دیوانه فرز کردن
این هم سرویس بنده 512 به نامحدود برنزی.قمت 30 هزار تومن :n24:
یکی از دوستان نمایندگی اسیاتک رو داره ازش پرسیدم چرا اینجوری کردن میگه اتفاقا یکی از اهداف اسیاتک این هست که کسانی که دانلود زیاد دارن با این تعرفه ها بهشون نصرفه و جمع کنن برن شرکت دیگه ای .
من توی 7 ماه 80 گیگ دانلود داشتم نامحدود 512 دوستم محدود 2 مگ شب های رایگان 500 گیگ دانلود داشته این ادم های بیشعور فرق من و اون دوستم که محدوده رو نمیفهمن این جور مشتری های خوب شون رو از دست میدن.خاک بر سرشون با این سیاست مسخره که دارننقل قول:
آسیاتک نامحدود هاش رو جمع کنه کلا سنگین تره !