سلام
میخواستم بدونم باند 6994 و 6995 کنود چطوره آیا صدای شفاف و بیس خوبی داره صداش تیز نیست ؟ آیا این دو باند آمپلی خور هستن میشه بدون آمپلی وصل کرد؟باتشکر
سلام
میخواستم بدونم باند 6994 و 6995 کنود چطوره آیا صدای شفاف و بیس خوبی داره صداش تیز نیست ؟ آیا این دو باند آمپلی خور هستن میشه بدون آمپلی وصل کرد؟باتشکر
سلام
دوستان این کامپننت چطوره ؟ صداش خوبه ؟
SOUNDSTREAM-SC-6T
دوستان از بین این سه مدل پخش کدومش بهتره؟
پایونیر mvh-x165ui
کنوود u256
سونی a35
قیمتشون تقریبا یکیه.
در ضمن من میخوام صدا بیشتر بم باشه (با صدای بم بیشتر حال میکنم)
لطفا راهنمایی بفرمایید.
متشکرم.
بهترین کارایی با بهترین قیمت برای سنگی 5602 پایونیر هست به قیمت 300 که تازه اونم کامل کامل می گن درایوش نمی کنه پیکش که حداقل نمی رسه از لحاظ عددی. بعد اصلا 6975v2 به نظرم در حد 696 نیست کلا ادم صداهای اسپیکرهای باز رو که می شنوه دیگه سمت پایونیر نمی ره حالا چه سیستم خونگی باشه چه ماشیننقل قول:
کیفیت و صدای کدام یک از این باندها بهتره. کنوود 7100- هلیکس ای99 ایکس- 693.11iکاپا -co69- د ی ال اس 1073
یه جفت باند هم برای جلو بذارم فکر کنم خوب باشه.
البته بوفر 8 اینچی هم دارم اما نمیدونم ببندم یا نبندم.
این آمپیلی کدوم باندا رو کامل درایو میکنه؟؟؟؟
Sony XM-N502 Car Amplifier
نقل قول:
RMS در مقاومت 4 اهم: 2 عدد 65 وات
RMS در مقاومت 2 اهم: 2 عدد 85 وات
RMS در مقاومت 4 اهم: 1 عدد 175 وات
این آمپلی فایر برای بلندگوهای TS-A6995S پایونیر، KFC-X693 کنوود ، KFC-HQ718 کنوود، KFC-HQ718EX کنوود، KFC-6994PS کنوود ، CS-HX7158 جی وی سی ، ، Blue E69X هلیکس ، GTO938 جی بی ال، بسیار مناسب است و بصورت کامل آنها را ساپورت می کند. (منبع ------)
منبع که کاملا اشتباهه باند 6995 که 100w روی 4 اهم هست این امپ در بهترین حالت 65w می ده که هیچ وقت هم بهترین حالت رو نمی ده اما حتی اگرم بده بازم ساپورت نمی کنه کامل. jbl که 100w روی 2 اهمه بازم 15 تا کمه بقیه هم به همین ترتیب بهترین پشتیبانی برای 6965s هست که کامل درایوش می کنه هر چند نسخه ی v2 که 80w هست خیلی صداش بهتر هست خودم شنیدم بیس خوبی هم داره jbl gt6-69 هم کامل درایو می شه تقریبا 70w هست در 4 اهم jbl صدای بهتری داره pioneer بیس بهتری داره در این مدل هانقل قول:
سلامنقل قول:
برای 9*6 یا 7*10 بله باید بریده بشه.کلا طاقچه بهتره عوض بشه. البته میشه همینطور اون زیر هم بست ولی نصب خوبی در نماید از آب.
اسپیکر سایز 16 آلپاین spr-60 هست که 420 تومن قابل تهیه هست.پایونیر 1675v2 هم هست 295 تومن.
سپهر جان شما کی تماس گرفتید؟من دیشب حدود ساعت 22:30 گوشیم سایلنت بود و کلا دوتا میس از شماره 4843---0912 داشتم. امروز دو بار تماس گرفتم ولی گفتن تماسی نداشتند.نقل قول:
در کل من ازتون عذرخواهی میکنم.مجددا لطف کنید تماس بگیرید. من تا سحر بیدارم.
در مورد ولوستر باید ببینیم قاب برای نصب این پخش که دارید هست یا نه.تماس بگیرید بیشتر با هم صحبت میکنیم.
تو pm که داده بودید پاسخ دادم.نقل قول:
خیر آمپلی خور نیست ولی کیفیت صداش خوبه.نقل قول:
به نظر من کن وود بهتره.نقل قول:
من هنوز کاپا و هلیکس رو نشنیدم. ولی co به نظر من تو بقیه که شنیدم مقام اول رو داره.نقل قول:
نصب کامپوننت آسان است؟ یعنی جنجال و دردسر و لوازم خاص نداره؟ به نصاب حرفه ای دسترسی ندارم. اگر دو جفت کامپوننت باشد باید دو عدد آمپلی خریداری شود؟ دوست خوبمون یه سیستم با باند پیشنهاد دادن که حددود 1 تومان بود. اگر بخواهم سیستم بر اساس کامپوننت بگیرم چی پیشنهاد میدین؟ چیزی که در بازار یا نت موجود باشه. سابووفر 8 اینجی سونی دارم که کفایتم میکند. تشکر
سلامنقل قول:
بله اگر دست به آچار باشید کاری نداره. ووفرها که روی در و جای فابریک نصب میشن و تیوترها هم روی داشبورد. کراس اوور هم سمت شاگرد زیر لاستیک و موکت زیر پائی و سمت راننده هم زیر فرمون یه جا باید جاش بدید.سیمکسی ها هم که مشخصه .یه کابل از آمپ میاد و وارد IN کراس میشه.ووفر و تیوتر هم خارج
برای هر طرف یک خروجی آمپ لازمه. یعنی اگر فرض کنیم شما فقط یک جفت کامپوننت دارید یه آمپلیفایر دو کانال کافیه. اگر دوجفت هست یه آمپ چهار کانال. البته توان آمپلیفایرهای باید برابر و حتی تا 30% بیشتر از توان RMS اسپیکرهاتون باشه.
تشکر.احتیاج به خرید سیم یا دیگر لوازم برقی نیست؟
آمپلی جاش صندوق عقبه؟ اگر امکانش هست سر فرصت از مراحل و مکانهای نصب کامپها بگذارید.
یه سیستم خوب اگر امکانش هست معرف
ی کنید.ماشین کرولا 97تا دو ماه دیگه کرولا 2012 میشه
حمید خان نهایت 300 میخوام هزینه کنمنقل قول:
نه نه نه فیکه پیام جان.ناکامیچی حدود 7 ساله که برندش رو فروخته و تو دنیا دیگه اون برند حرفه ای نیست.چقدر میخواید برای کامپوننت هزینه کنید؟
برام خیلی مهمه که توییتر ها توی قاب نصب بشن تا توی دید نباشه، بیشتر از اینکه صدای 718 روی اعصابم هست این توی دید بودنشه که دارم رد میکنم بره
کامپی میخوام که در کنار کیفیت خوب بلندی صدای خوبی هم داشته باشه و هم اینکه به راحتی هم مید هم توییتر روی در جلو نصب بشن
با سلام
می خواستم ی ساپ ووفری که بیس نرم و ویبره زیاد داشته بهم معرفی کنید 12 اینچی باشه بهتره در ضمن امپی که بتونه حداکثر قدرت ساب بهم بده هم معرفی کنید بودجه هم حداکثر 800-900
در ضمن اخرین سوال پخش p80پاییونر بهتره یا 8019کنوود با تشکر
با سلام
من میخواستم بپرسم با یک میلیون تومن چه سیستمی ببندم رو پراید لطقا راهنمایی کنید بگید دقیقا چی ببندم. ممنون
میخاستم بدونم ظبط من میشه امپلی فایر وصل کردش دی وی دی خور پشتش هم جای سکوت صدا تصویر داره به مانیتو هم میشه وصلش کردش جی وی سی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امپلی فلای fu چطوریه پیدا میشه قیمتش چنده میخاستم 360 واتش بگیرم با همین 1675
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من سیستم کرولای 2012 و کلا این سری از تویوتا رو ندیدم. نمیدونم مثلا روی سیستم OEM ش آمپ داره؟اسپیکرهاش کواکسیالند یا کامپوننت؟
لذا به نظر من شما ایتدا ماشین رو به سلامتی تحویل بگیرید تا بشه بهتر روش کار کرد.میزان هزینه رو هم بفرمائید ماکزیمم چه میزان میخواهید بپردازید.
پیام جان.تو این رنج البته کمی بیشتر MX165 رو بگیر. یک جفتم بیشتر نداره شرکت.360قیمت لیستشه ولی من برات یه تخفیف میگرم اگر خواستی.چون از این بهتر تو این رنج نیست. مگه اینکه بریم سراغ کن وود یا پایونیر که من پیشنهاد نمیکنم.نقل قول:
بودجه برای ساب و آمپ کلا ؟!!:n04::n03:نمیشه که دوست من.نقل قول:
p80 حرفه ای تر و بهتر هست.البته RS II اگر باشه از RS بهتره.
سلام امید جان. خیر مقدم عرض میکنم خدمتتون.نقل قول:
دوست خوبم تا یک میلیون کلا یعنی پخش و اسپیکر و آمپلی فایر و...؟
دوست عزیزم شما مدل پخشتون رو نگفتید؟چگونه توقع دارید تو اینهمه محصول JVC دوستان بتونند شما رو راهنمائی نمایند؟نقل قول:
ولی به طور کلی اگر خروجی RCA با رنگهای سفید و قرمز داره احتمالا میشه به آمپلیفایر متصل بشه.ولی خب اگر مثلا بدونیم خروجی ولتاژشون چند ولته خیلی بهتر میشد.چون اگر های ولت باشه و یا مثلا چند جفت خروجی هست اطلاعاتمون کاملتر بود.
در مورد آمپی که فرمودید . من شخصا اولین باره این برند رو میبینم. ظاهرا انگلیسی هست.بعید میدونم اینجا باشه.
آره همه چی به غیر از ضبط اونو دارم بقیه چیزا کلا.
سلام حمید عزیز من قبلا هم مزاحم شدم برای معرفی یه نصاب خوب.تلفنمم گذاشتم خدمتتون اما تماسی گرفته نشد یا اگه شده من متوجه نشدم.من اجزای سیستمم رو عوض کردم.الان باز میخوام نصب کنم.منتها نصب خوب و حرفه ای به طوری که سیم ها از صندوق معلوم نباشه(اصطلاحا مخفی) .فردا 5 شنبستو تعطیلم اگه تلفونتونو بذارین خدمتت تماس بگیرم.پیغام شخصی نشد بدم.اجزای سیستم.hsk165 xl استیج عقب نصب بشه.t1652 استیج جلو.امپ مسیو 2 کانال آمپ t400-2 .آمپ 1201.ممنون.
اینی که گفتید ( البته توان آمپلیفایرهای باید برابر و حتی تا 30% بیشتر از توان RMS ) فقط در مورد کامپوننته یا در مورد باند معمولی و ساب هم صادقه ؟نقل قول:
آیا نمیسوزن ؟
گسی نیست جواب مارو هم بده؟:n03:نقل قول:
پخش من مدل kd-dv4306 jvc
بعد این بلند گوی همین مارک فلای از توپخونه گرفتمش واسه در جلو
به نظرتون این پخش چطوره جواب میده ممنونم بابات پاسخ هاتون به سوالات:n16:
سلامنقل قول:
اگر بتونی 500-600 تومن افزایش بودجه بدی یه سیستم کیفیتی بهتون پیشنهاد میکنم.به شرح زیر:
کامپونننت mx165 قیمت 360 تومن
آمپ گلیدن ML 60.2قیمت 365
ساب Rs 10 قیمت 370
آمپ 5602 پایونیر برای ساب هم 300 تومن.
پک برق استریت وایرز 4 گیج 135 تومن.
حدود 50 تومن برای طراحی و ساخت باکس
کابل RCA 35 تومن.
کابل اسپیکر هم متری 5000 تومن.
نه چرا بسوزه. اگر سیستم از نظر گین تنظیم باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد. من خودم به کامپوننت 75 واتی 130 وات میدم.نقل قول:
برای همه اسپیکرها صادقه.
آمپلیفایرها اغلب روی 14.4 ولت خروجی نامی که گفتند رو خروجی میدن. ماشینهای ما هم اکثرا مشکل افت ولتاژدارن چون کمتر کسی هست که بره متری مثلا 80 تومن پول کابل بده .پس اکسسوریها همه معمولی هستند و چاره ای هم ندارم. لذا مجبوریم میزان توان آمپ رو کمی بالاتر بگیرم تا اسپیکر راحت بتونه کار خودش رو انجام بده.
با اجازه استاد حسین عزیزنقل قول:
دوست خوبم شما این دو مدل رو میخواهید کنار هم نصب نمائید؟
این سیستم که مد نظر خودمه چطوره؟
باکس jbl 1000wat
یک جفت 718ex
آمپ 5602 پایونیر
با بقیه کابل ها و...
بله اقا حمید اگه بشه میخام از دو مدل هم استفاده کنم. نظر شما چیه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
رفتم نصب کنم اینایی ک گفتید، مغازه دار مخم رو تلیت کرد که اینا رو ببندی بهتره. گفتم اول بیام اینجا مطرح کنم ببینم چجوریه.
پخش رو گفت 3650 پایونییر ببند، آمپلی هم راکفورد R300 4.
باندم 718 پشت آبی هست و یک ساب 305 پایونیر.
امپلی رو گفت 600 تومن
پخش رو 310 تومن
این امپ 8604 قیمتش 420 هست 9604 قیمتش 550 هست برق 4 گیجم 50 گرفتم همراه rca
سلامنقل قول:
718EX کیفیت صدای خوبی نداره. شما داری ساب میبندی نیازی دیگه به کواکسیال نداری گلم.
100% مخالفم.نقل قول:
اولا از نظر توان با هم هماهنگ نیست.دو مدل مختلف هست.
دوما هر دو دارای تیوتر و سوپر تیورهای زیاد هستند و احتمال دیستورشن رو تو ولومهای بالا دارید که تو پایونیر این موضوع ثابت شده.
آمپش گرونه. 600 تومن زیاده برای 4تا 50 وات.9604 میتونی بگیری 4 تا 130 وات خروجی میده ارزونت هم هست.نقل قول:
ولی پخش رو به نظر من کن وود بگیر کیفیت صداش بهتر از پایونیر هست.
شما یه 8604 هم بگیری کارت رو راه می اندازه.
پک برق 4 گیج 50 تومن؟!چه مارکی؟نقل قول:
بچه ها همیشه گفتم رو اکسسوری دقت کنید.خساست به خرج ندید ببخشیدا رک حرف میزنم.
الان حد اقل پکی که مورد قبول هست استریت وایرز هست (بعدش ساند استریم )که حدود 140 تومن هست.تازه این حد اقل هست.کابل RCA استاندارد هم 35 تومن.یعنی حدود 175-180 تومن حد اقل باید براش اکسسوری هزینه نمائید.
خودتون میدونید ولی زیر ساخت سیستمتون اگر درست و اصولی نباشه پولتون رو دور ریختید.
ارادت دارم:n16::n12:
حقیقت من داخل سیستم های خونگی اطلاعات دارم نه ماشین به علت دزدی فراوان در منطقمون همیشه سیستم فابریک استفاده می کردم نهایت یه تیوتر اضافه می کردم اما دیگه دیگه تحمل نداشتم یه تستی زدم تا بعدا اگه بشه یه سیستم حرفه ای در حد سیستم خونگیم داشته باشم به امید حق. اینی که گفتید درسته اما من بعدش فهمیدم دیگه یکی گفت من تو کارم حرفه ایم بردم پیش یکی انداخت مارکش چی بود یادم نیست اما پک rca با برقش یکی بود 4 گیجم بود سیمش کاملا کلفت تر از 8 گیج بود قرمز رنگ البته می گفت 60 من 50 دادم:D از اونجایی که امپ ضعیفی دارم خیلی کم هم بهش گین دادم شایدم اصلا کمترین حالت بذارم(بلندی صدا کافیه برام) امیدوارم مشکلی پیش نیاد دیگه که بخواد بوی سوختگی بیاد مسلما اگه امپ خوب باشه همچین کابلی در جا بوش بلند می شه ممنون از توجهتون:n12:نقل قول:
پخش من مدل kd-dv4306 jvc
بعد این بلند گوی همین مارک فلای از توپخونه گرفتمش واسه در جلو
به نظرتون این پخش چطوره جواب میده ممنونم بابات پاسخ هاتون به سوالات
پس بهتره اینطوری بگم ی سیستم خوبه بدون پخش تا سقف 2.2میلیون واسه پراید که ساب 12 اینچیو داشته باشه
سلام به همگي
دوستان من قد خريد يه فروند ضبط خودرو تصويري دارم.
ماشينم تندر 90 هست.
حدود 600 تومن چه گزينه هايي ميتونيم داشته باشيم كه كيفيت مطلوب رو داشته باشه
ممنون
سلامنقل قول:
پایونیر مدل AVH-165 DVD با قیمت 690 تومن میتونید بگیرید.قاب رو هم باید تعویض کنید . نمیدونم قابش الان چنده.
پیشنهادی که میدم خدمتتون کلا از برند هلیکس هست(اگر مایل باشید میتونم مستقیم از شرکتبراتون تهیه کنم با قیمت کمتر از بازار:نقل قول:
استیج جلو جای فابریک هلیکس E4X قیمت مصرف کننده 140 اگر بخواهید روی در ببندید مدل E6X قیمت 185(اگر بتونید کامپوننت نصب کنید مسلما کیفیت صدا بهتر میشه ولی خب باید کیک پنل روی در سوار نمائید)
استیج عقب 9*6 مدل E69X قیمت 240
آمپلیفایر 4 کانال MA40FX قیمت 590 تومن.
ساب مدل P12W قیمت 440
باکس ساب حدود 130 تومن
اکسسوری هم حدود 200 تومن.
دوست عزیز شما باید منوال پخشتون رو دانلود کنید.ولی به احتمال قوی خروجی داره برای نصب آمپلیفایر.نقل قول:
این مارک هممن تاحالا نشنیدم. چند گرفتید؟گارانتی رسمی شرکتی داره؟
یعنی من یه کامپوننت 300 هزار تومنی ببندم صداش از یه جفت 718ex بیشتره؟ ، از دو جفت هم بیشتره؟ ، کیفیتش چطور?
منظورم این مدله JBL Gt6-5C
سلام اقا حميدنقل قول:
اين مدل 2دين هست.
مطمئنيد تندر 2دين ميخوره؟
واينكه به اين مدلها tvtuner يا dvbt ميشه نصب كرد؟
اين مدل بلوتوث نداره؟
اقا حميد سوال اخر با حدود اين قيمت ميشه مدلهاي برادران چيني هم(مثل مارشال و گلد اسكاي و...)رو هم با امكانات بيشتر گرفت ،ايا توجيه داره؟
مثلا:
520 تومن
ممنون
65 تومن گرفتمش شما چه مدل امپیلی میگید ببندم
منوال پخش چیه؟
پس توصیه شما اینه ک از یک جفتش استفاده کنم .حالا کدومش رو انتخاب کنم .چون واقعا اطلاعاتی ندارم در این زمینه.نقل قول:
اگه یک جفت بشن قدرت و حجم صدا کم نمیشه؟
در کنار باند انتخابی از چه پخش و امپیلیی استفاده کنم ک خوب جواب بده؟
پخش های پایونیر رو ترجیه میدم .مثل سری میکس ترکش.چطور پخش هایی هستن؟
سلامنقل قول:
یک یا دوجفت 718 صدای بیشتری تولید میکنه ولی به چه قیمتی؟
دوست خوبم موزیک فقط بلندی صدا و دوپس دوپس نیست. کاری که این گونه اسپیکرها و ساب ووفرها خیلی عالی براتون انجام میدن.بحث من لذت بردن از صدای موسیقی داخل خودرو هست. حالا یه وقت یه جا هم خواستیم کمی هم ولوم بدیم صدامون اینقدر گوشخراش نباشه تا اگر کسی هم همراهمون هست سریع بگه کم کن.بله مسلما کامپوننت کیفیت صدای بهتری از کواکسیال داره. چون تمامی فرکانسها تفکیک شده به گوش میرسه و لذا نه تنها خسته کننده و گوش آزار نیست بلکه مفرح هم هست.
دو جفت 718EX هم حجم بیس بالائی داره و هم تیس تیسش مخ رو میخوره:n02:
این مدل جی بی ال رو من نشنیدم .
بله قاب دو دین برای ال 90 آمده.نقل قول:
بله تی وی دیجیتال بهش میخوره.بلوتوث نداره
مسلما پایونیر خیلی بهتر از مارشال و امثالهم هست.من شخصا هیچ وقت طرف این گونه کالاها نمیرم.
فکر نمیکنم نیاز به آمپلیفایرذ داشته باشه. مستقیم به پخش متصل کنیدنقل قول:
منوال همون دفترچه راهنما هست گلم.
پیشنهاد بنده این هست.اگر میخواهید حجم رو داشته باشید باید دو جفت از یک مدل نصب کنید.نقل قول:
به نظر من شما یک جفت 7158 جی وی سی بگیرید احتمالا راضی خواهید شد.
برای این اسپیکر ک عرض کردم 8604 پایونیر مناسبه.
پخش هم بستگی به بودجتون داره پایونیر از حدود 175 تومن داره به بالا.
آقا یه سوال این که اگه با infinity 6933 آمپ ببندم چقدر حجم صدا، کیفیت و بیس تغییر میکنه؟ الان با 7650 پایونیر SLA=0 و HPF=63hz، تا ولوم 45-48 صدا بدون خرابی و کیفیت عالی میاد ولی بیشتر که میشه بهم میریزه و بییش هم داغون میشه انگار باند داره پاره میشه :n02:
امپ 2 کانال واسه همین یه جفت چی پیشنهاد میکنید؟
آمپ 4 کانال + ساب چی پیشنهاد می کنید؟ (یا 2 تا آمپ در صورت نیاز)
بودجه دوروبر 500، هر چی کمتر بهتر :n02:
هزینه اکسوری چقدر میشه؟ چیا لازمه؟
ببخشید سوالام زیاد شد، ممنون :n16:
سلام
یه پخش ایکس 400 با باند Kenwood KFC-6994PS دارم . بدون امپ.صداش بازه و بیسش کمه و واسه اکثرا اهنگها هم ولوم رو بیشتر از 25 نمیشه برد. اهنگ به هم میرزه و قابل تحمل نیس. بنظر شما چیکار کنم که بیسش بیشتر و در هم ریختگیش تو ولوم بالا حل بشه ؟مشکل کجاست باند یا نداشتن امپ؟ ممنون میشم کاملا راهنمایم کنید.
مرسی