سلام بکس
یک کرک یا پچ درست درمون واسه این بازی میخوام
shaun white skateboarding
Printable View
سلام بکس
یک کرک یا پچ درست درمون واسه این بازی میخوام
shaun white skateboarding
برنامه ی OpenGl رو باید نصب کنینقل قول:
سلام .
درخواست کرک بازی afterfall insanity 2011 رو دارم .
سلام بر همه. من یه مشکل اساسی دارم که نمیدونم از کجا وچرا-لپ تاپ من مدل hp pavilion dv6-6120se هست و cpu: corei7 2.20Ghz - gpu: 1Gb- ram:6Gb DDR3-نمیدونم چرا هیچ بازی رو نمیتونم نصب کنم هر بازی رو امتحان کردم نصب نشد جز یکی اونم fifa 2011 که بدون هیچ مشکلی کار کرد و بازی هایی مثل call of duty MW3 -pes 2012-need for speed hot pursuit-PROTOTYPE-mafia2-call of juarez-وخیلی های دیگه باید بگم 99%بازیها نصب نمیشن.لحظه ای که داره نصب میشه و شروع به کپی(extract) بازی میکنه این ارور (the cabinet file 'Data1.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package) و یا بعضی بازیها (Data error ,cyclic redundancy check) میاد.من گفتم شاید مشکل از CD-ROM باشه و با فلش بازی رو توHard کپی کردم زدم نصب بازم نشد.همیشه موقع کپی data بازی ارور میده مثل 'Data1.cab' - 'Data2.cab' // درایورها همه نصب هستن ویندوز هم دوباره نصب کردم اما تاثیری نداشت. نوع ویندوز: Windows7 64bit -هرچه زودتر بگید چشه ثوابش بیشتره آخه من هی چک میکنم :46:
سلام .نقل قول:
اگه ارور شما crcباشه با وجود وارد کردن صحیح پسورد...... مشکل از بد دان کردن شماست .یعنی خیلی مکث وپلی شده یا با سرعت خیلی پایین دان شده که اگه اینجوریه دیگه کاریش نمیشه کرد باید دوباره دان:13::13: کنی.....
حالابا winrarریپیر کن شاید درست بشه....
ممنون. شما لينك دانلود دارين؟؟ من هر چي سرچ كردم چيزي پيدا نكردم.نقل قول:
open gl با آپدیت گرافیک نصب میشه البته کارت گرافیکتون باید open gl 2.0 رو پشتیبانی کنه !!!نقل قول:
پس یا گرافیکتون رو آپدیت کنید یا این نسخه رو دان کنید!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/2011-2/Farshad2/September-2011/Angry%20Birds%20Rio%20v1.2.2-[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com].rar
فاصله بین میهن و دانلود را بردارید
ممنونم. اين سايتش چي هست ف ي ل ت ر شده. در ضمن كارت گرافيك من 9600GT هست از داخل درايورش بايد آپديتش كنم؟؟؟نقل قول:
اگه مشکل از پسوردش هست شما میتونید با این برنامه پسورد فایل rar رو پیداکنید !!!نقل قول:
فاصله بین میهن و دانلود را برداریدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/user3/Vahed/RAR_Password_Recovery_Magic_6.1.1.303_[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com].zip
دوست من به جای -------بنویسید ------------- !!!نقل قول:
ببخشید دیر دیر جواب میدم آخه هنوز تو دوره آزمایشم !!!دی
شما میتونید از اینجا دانلود کنین:نقل قول:
یا از اینجا به صورت چند قسمتی:کد:http://www.p30day.com/دانلود-بازی-ignite-2011-کرک-11347.html
کد:http://www.freedownload.ir/content/view/1510/65/
به جای ------بنویسید میهن دانلود
خوانندگان و بینندگان عزیز این ارور مربوط به چیه که هنگام نصب بازی Call of Duty MW3 میاد_مشخصات سیستم:
model: hp pavilion dv6-6120se / CPU: core i7 2.2ghz / ram:6gb / GPU: 1gb
ببخشید این عکس متن ارور هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم. زحمت کشیدینقل قول:
نسخه شما ناقص هست یه نسخه دیگه گیر بیارید !!!نقل قول:
ایییییییییییییییووووووووو ووووووول دمت گرم دادا :10::40::11::40::11:نقل قول:
بقیه بچه ها هم که راهنمایی کردن دستشون درد نکنه همیه که من عاشق p30world هستم بسکه همه بچه ها ماه هستن آقا ما repair کردیم درست شد
بازم مرسی:11::11::11:
حالا برم نصب کنم ببینم چطوره:21::21::21:
سلام به همه دوستان :10:
من بعد از مدت ها می خوام کانتر 1.6 رو انلاین بزنم ولی fps ام تو بازی خیلی کمه و بین 20 تا 70 داره نوسان میکنه
در حالی که چند سال قبل بدون مشکل داشتم بازی میکردم
البته سیستم ذغالی دارم (گرافیکم 6200 و سلرون 2.8 گیگ و رم هم 1 گیگ ddr1 هست ) ولی اصولا برای کانتر که نباید مشکلی داشته باشه
کسی تا حالا یه همچین موردی رو دیده ؟
سلام به همه.
لطفا بگید چطوری باید بازی Halo2 رو اکتیو کنم یا لاقل یه سریال نامبر بدید.:41:
سلام من بازی redrlert 1 که در همین انجمن درخواست داده و لینک دانلودش رو گرفته بودم رو موقع نصب صفحه کاملا سیاه میاد و پیغام زیر رو میده
سـلام.نقل قول:
دوسـت عـزیزم یـکی از کـدهای زیـر رو امـتحان کـن بـبین مـشکلت حـل مـیشه یـا نـه :
کد:PRQHY-W86MM-VRWPM-3FM4B-6QGWC
9BTG3-8FFTD-JBCP3-T4YRM-94RKH
دوسـت خـوبم شـما روی فـایل مـورد نـظرت کـلیک راسـت کـن و گـذینه [Properties] رو انـتخاب کـن.نقل قول:
حـالا بـه سـربرگ [Compatibility] بـرو و تـیک قـسمت [Compatibility Mode] رو بـزن و ویـندوز 95 رو انـتخاب کـن.
مـوفق باشـ:40:ـید!.
این همه سام مصمم 3 رو دانلود کردم ولی بعد از نصب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری باید درستش کنم
ببینید دوستانی که دارن بازی میکنن رزولوشن سیستمشون رو چن هستش
شما اگه فول اچ دی هستید رزولوشنتونو پایین بیارید مثلا hd++ ویا HD+
ببینید بازی اجرا میشه یا نه
سلام دوستان
کسی میدونه بازی جنرال 1و2 رو چه طوری تو 7 اجرا کنم؟
بعد از نصب و اجرا ایکون اولی میاد و بعد میره و چیزی بالا نمیاد!
توی قسمت compatibility تیک ویندوز XP رو بزن ببین رد میکنه...نقل قول:
با سلام. مشکلی رو که تو صفحه قبل گفته بودم که مربوط به crc هستش گفتید که نسخه ناقصه و یه نسخه دیگه گیر بیارم باید بگم این کار رو کردم اما بازم همین مشکل رو دارم هم نسخه قبلی وهم این نسخه روی کامپیوتر دیگه امتحان کردم بدون هیچ مشکلی نصب شدن.بازی توی dvd هستش دانلود نکردم/میرم داخل dvd فایل setup رو اجرا میکنم شروع به نصب میکنه و یه حدود رو extract میکنه و ارور crc میده.لطفا کمک کنید خیلی از بازیها رو نتونستم نصب کنم
system: hp pavilion dv6-6120se. win 7 ultimate 64bit - cpu: core i7 2.2Ghz - gpu: 1gb - ram: 6Gb ddr3
بچه ها ی سوال داشتم need for speed most wanted رو ویندوز 7 اجرا میشه ؟ قبلا نصب کرده بودم اجرا نمیکرد اخیرا بچه ها میگن ما رو 7 راحت بازی میکنیم
نه عزیز نباید مشکلی داشته باشه خود من یک بار برای تجدید خاطره NF hot pursuit قدیمی که فکر کنم مال 1998 بود رو روی 7 اجرا کردم این که دیگه چیزی نیست!!!نقل قول:
فو فوقش شما اگه توی قسمت compatibility فایل اجرایی هر بازی تیک windows XP رو بزنی نزدیک به 80 درصد برنامه هایی که با سیستم 7 مشکل دارند روی شبیه ساز مجازی XP اجرا میشن....مگه اینکه اونها برای اجرا به تعدادی فایل اجرایی نیاز داشته باشند که توی seven حذف و یا rename شده باشه!!
سلام.ببخشید من بازی کالاف 7رو می خوام قسمت زامبی برم بازی کنم اما می گه از سایت خودش دانلود کن یعنی آپدیت.همه ی کرک و آپدیت 5و6 رو کردم اما همین مشکل رو دارم حتی برای قسمت مولتی پلیر.یه را اگه کسی پچ زامبی رو داره از یه سایت فیلتر نشده آپلود کنه و تو این پست بگذاره:11:
اخه فکر کنم اگرم بازی کنی نتونی یار بگیری Bot یعنی کامپیوتر بهت یار بده اون موقع 1نفری خودتیو زامبی ها :31:نقل قول:
سلام من یه مشکل در اجرای بازی lord of the rings conquest دارم.من درارم بازیو انجام میدم همون مرحله اول از یک دروازه رد نمیشه چه کار کنم؟؟کــــمـــــــــک.:wac::2 4:
اگه میشه یه کرک سالم براش بزارین که مشکل من حل بشه ممنون.:11:
سلام دوستان .
یه مشکل برام پیش اومده .
بازی flatout 3 را نصب کردم ولی روی بازی که میزنم ارور میده و اجرا نمیشه .
این اروری هست که میده .
Flatout 3 has stopped worked
دوستان خواهشن اگه کسی بلده بگه باید چیکار کنم .
در ضمن بازی رو یه بار کامل پاک و سپس در یه درایو دیگر هم نصب کردم نشد . انتی ویروس هم غیر فعال کردم .
مشکل چیه منتظر جوابتون هستم.
پیشاپیش از همه شما ممنونم.
سلام من بعد از نصب بازی call of juareza bound in blood وقتی وارد بازی شدم بازی صدا نداشت و در منوی option هم صدا فعال بود ولی صدا نداشت می شود کمک کنید لطفاٌ.:40:
ببخشید آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عیبی نداره فقط تو رو خدا پچش رو بده.
والا من خیلی وقت پیشا دنبالش بودم گرفتم دیدم اینجوریه بعدشم انتی ویروس پاکش می کرد دیگه کلا ولش کردمنقل قول:
تو نت سرچ کرده بودم پیداش کردم
سـلام.نقل قول:
سـپهر جـان ایـن کـرک-فـیکس رو دانـلود کـن بـبین مـشکلت حـل مـیشه یـا نـه :
اگـه شـماره سـریال خـواست ،از ایـن اسـتفاده کـن :
مـوفق باشـ:40:ـید!.کد:Serial : IXQY-7BDU-D8W2-R7R7-1911
من بازی call of juareza boUnd in blood نصب کردم صدا نداره و صدا در منوی آپشن هم فعال بود می شود کمک کنید ترو خدا این بار دوم
با سلام .
دوستان من بازی flatout 3 را نصب کردم اما وقتی روی بازی میزنم اجرا نمیشه و ارور زیر را می دهد .
Flatout 3 has stopped worked
بازی را دوباره پاک و انتی ویروس را غیر فعال و در یک درایو دیگر نصب کردم اما باز هم اجرا نشد و همون ارور را می دهد .
دوستان اگه ممکنه بگید باید چیکار کنم .
در ضمن ویندوزم سون هستش .
منتظرم جوابتون هستم پیشاپیش از کمکتون ممنونم
اکثرا مشکل صدای بازیها به خاطر نرم افزار Open Al هست شما یه نسخه از این نرم افزار گیر بیارید و بنصبید به احتمال زیاد حل میشه!!!:8:نقل قول:
با سلام ، بنده وقتی میخوام بازی Gears of war 1 رو اجرا کنم این پیامو میده مشکل از کجا میتونه باشه؟
Xlive نصب هست اما نمیدونم مشکل از کجاست!دایرکت ایکس هم همچنین ...