هم فروش دارن هم تعویض سیم کارت سه پانچه بهت میدن که البته توی گوشی معمولی هم انتن میده قابل استفادستنقل قول:
Printable View
هم فروش دارن هم تعویض سیم کارت سه پانچه بهت میدن که البته توی گوشی معمولی هم انتن میده قابل استفادستنقل قول:
تعویض اعتباری 5 تومن و دائمی هشت و نیمنقل قول:
ظاهرا باید معمولی بخری بعد تعویض کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LTE همراه اول
سه خط آنتن سرور خارجي
کدوم شهر؟ اگه تهران کدوم سمت؟نقل قول:
تهراننقل قول:
تو خيابان ارتش ازگل
دم اداره پست
مدلش Huawei E3372 هست.نقل قول:
قیمت هم حدود 151 هزار تومن. اینجا میتونی همه مشخصات و شرایط فروش رو ببینی:
دوستان، کسی در مورد اعمال قانون مصرف منصفانه اطلاع داره؟ این قانون تحت چه شرایطی اعمال می شه و کی برداشته می شه؟ مشکل من همچنان پابرجاست. لطفا یه راه حل بهم پیشنهاد بدید.
ممنونم.
چند تا تست از 4 جی همراه اول
قم - میدان مفید ( حیف خونمون اونجا نیست) البته شبکش یه مقدار مشکل هم داشت ظاهرا
مودم e5372
سرور خارجی
سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیگنال
فکر نکنم قانون مصرف منصفانه اعمال بشه ...نقل قول:
من 25 روزه پشت سر هم .هر شب دانلود می کنم
سرعت افت نکرده (1تا 1.3 مگ سرعت ) البته تا امروز ... فردا رو خدا داند
البته قبلا سرویس یک ماهه آلفا (2G)استفاده می کردم _ سرویس نامحدود خیلی وقت ها افت سرعت پیدا می کرد
حالا دیگه از این خطم هیچ سرویس استفاده نمی کنم و فقط از سرویس نامحدود استفاده می کنم
شما هم همین کار و انجام بده . اگر هم خواستی از سرویس استفاده کنی از آلفا+ استفاده کن
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
از همراه اول فقط برای دانلود استفاده می کنم (سرویس شبانه نامحدود). برای وبگردی از ایرانسل استفاده می کنم.
تا چند روز پیش سرعت دانلود برای من هم حدودا 1 مگابایت یا 8 مگابیت بر ثانیه بود ولی الان به کمتر از یک ششم این میزان کاهش پیدا کرده. دقیقا نمی دونم دلیلش چیه. فقط حدس میزنم همراه اول خودش محدود کرده باشه. تو سایتش هم اعلام کرده که امکانش هست قانون مصرف منصفانه رو برای بعضی کاربران اعمال کنه.
در هر حال ممنون می شم دوستان مطلع در این زمینه راهنمایی کنن.