خیلی ببخشید بعد از خوندن اون تاپیک تازه فهمیدم چی میخوام.
بودجه حدود 30 تومن.
هدفون معمولی.
کاربرد همه چی.
Printable View
خیلی ببخشید بعد از خوندن اون تاپیک تازه فهمیدم چی میخوام.
بودجه حدود 30 تومن.
هدفون معمولی.
کاربرد همه چی.
اختیار دارید.نقل قول:
Sony MDR-XD200 با هزینه 28 هزار و پانصد تومن به دید من گزینه خوبی هست.
سلام به اساتید عزیز
من یک j3 cowon دارم و دنبال یه هدفون مچ باهاش میگردم.
استایل موسیقی:متال-راک-کانتری
هزینه:تا60 تومان
1-کیفیت بالا تو صداهای بلند و قابلیت تفکیک صداها
2-in_ear
3-صدا به اطراف پخش نشه
*کیفیت مدل های sony چطوره؟
*کیفیت خود هدفون j3(!!)رو تا چه حدی در مقایسه با برند هدفون های دیگه میدونید؟(از لحاظ کارایی و قیمت به کدوم برند میتونه برسه)::31:
*.خود ce1 cowon رو چطور میبینید؟
تشکر....:11::5:
نه هدفون خودش خوبه نه هدفون داخل گوشی که تازه داخل بازا شده. اصلا درباره این هدفونهای داخل پک فکر هم نکن به هیچ وجه قابل قیاس نیست.نقل قول:
نمیتونی کمی بیشتر صبر کنی 170 تومن هزینه کنی؟ اون هم روی گوش؟ :31: البته حالا چه بخوای چه نخوای شاید اصلا شرکت موجود نداشته باشه تا یه هفته پیش 3 تا موجود داشت.
داخل گوش Sony EX300 بود انگار دیگه وارد نمیشه. AKG k321 که متاسفانه جنس سیمش خوب نیست.
مدلهای دیگه ایی هم هست که یا به بودجه شما نمیخوره یا کیفیت مطلوبی نداره.
شاید هم چیز دیگه ایی باشه و من مطلع نباشم.
پس چی بگیرم بلاخره!!!!!؟:46:نقل قول:
نه بابا رو گوش حال نمیده.واسه بیرون میخوام....
akg رو شنیدم واس متال و راک زیاد خوب نیست که....:8:
یه چند تا اپشن مشتی به ما بده بریم فردا بگیریم.:8:
دوستان همگی لطف کنن راهنمایی کنن...
نقل قول:
راستش اول بگو منظورت از راک و متال چیه ؟ این رو میگم چونکه اینجا زیاد شنیدم که بچه ها میگن راک و متال رو با بیس دوست دارن
یا برای راک و متال و پاپ تقریباً یک سبک هدفون معرفی میکنن ( البته این مسئله از عجایبه برای من )
حالا اگر با بیس دوست داری ep830
اگه ..... همون akg یا سونی
:46:نقل قول:
مگه راک و متال منظور میخاد برادر!!!!:10:
اگه بخوایم جزیی بشیمو به شاخه ها بریم بیشتر نطرم رو heavy metal و power metal ;i هست. میخواستم سبک ها رو با استایل ها بگم اما دیدم یه جا گفته شده واسه راهنمایی بهتر بهتره سبک رو بگی و جرئیات و شاخه های اون سبک رو نگید،که .....
مسلما بیس نقش اصلی رو داره تو این استایل..
اما خب یه بار دیگه شرایط رو میگم.
کلا اکثر سبک ها رو گوش میدم اما،بیشتر به...
سبک موسیقی:متال(Power metal,Heavt metal,Death Metal)-راک(ُُScottish rock,Blue Rock, classic rock)-کانتری(Country-Pop,Contemporary)
1-کیفیت بالا تو صداهای بلند و قابلیت تفکیک صداها
2-in_ear
3-صدا به اطراف پخش نشه
میدونم تو این رنج قیمتی که گفتم تفکیک صدا به اون صورتی که باید باشه نخواهد بود اما خب میخوام حده اقل به اون استاندارد یه مقدار نزدیک تر ابشه...
سلام دوستان:20:
قصد خرید یه هدفون باسیم، با در نظر گرفتن شرایط زیر رو دارم، لطفا راهنمایی کنید:
۱- حداکثر بدوجه من 70 تومن
2- ظاهر هدفون زیاد برام مهم نیست البته راحت باشه در عین اینکه زیاد سنگین نباشه
3- کاربردش برای من بیشتر تو بازی و تماشای فیلم هست، میخوام بتونه صدای 7.1 یا 5.1 رو ایجاد کنه
4- خیلی ممنون:11:
توی ایران به تجربه متوجه شدم که منظور می خوادنقل قول:
مخصوصاً این سبک
اون که درست ، نیازی به گفتن زیر شاخه نیستنقل قول:
اگه بخوایم جزیی بشیمو به شاخه ها بریم بیشتر نطرم رو heavy metal و power metal ;i هست. میخواستم سبک ها رو با استایل ها بگم اما دیدم یه جا گفته شده واسه راهنمایی بهتر بهتره سبک رو بگی و جرئیات و شاخه های اون سبک رو نگید،که .....
کلا اکثر سبک ها رو گوش میدم اما،بیشتر به...
سبک موسیقی:متال(Power metal,Heavt metal,Death Metal)-راک(ُُScottish rock,Blue Rock, classic rock)-کانتری(Country-Pop,Contemporary)
و
ولی این سبک و طرفداراش چیزی نیستن که روی کاغذ بشه توصیفشون کرد ، ممکنه دو نفر اسماً ترش متال گوش بدن ، ولی سلایق موزیکشون و سطحشون زمین تا زیرزمین متفاوت باشه
اون جمله که گفتم منظور رو دقیق بگو ، دقیقاً به همین خاطر بود که گفتی راک - متال ، و من شک کردم که آیا سبک دیگه هم گوش میدی یا نه
اگر از اول اونیکی ها رو هم می گفتی ، با خیال راحت ep-830 رو معرفی می کردم
مطمئناً بیس (اون مفهمومی که بیس توی سبک های پاپ ، کانتری و ... داره) کم رنگ ترین نقش رو داره تو این استایلنقل قول:
مسلما بیس نقش اصلی رو داره تو این استایل..
اینی که گفتم رو به کسایی میگن که فقط راک - متال گوش میدن ، برای همین خواستم منظورت رو روشن بگی
بیسی که توی سبک راک مورد نیازه کلاً متفاوت از بیس سبک های پاپ و کانتری و ... هست
توی راک ، شفافیت از مهمترین مسائله
راحت بگم این توصیه (شفاف بودن صدا ، کم بودن بیس ، سرد بودن صدا)، برای راک و متال اصیل صادقه ، نه چهار تا جوون که دور هم جمع شدن و گروهی تشکیل دادن و به اصطلاح دارن راک یا متال کار میکنن( در اصل دارن شلوغ بازی در میارن)
بر همین اساسه که سبک هدفون مورد نیاز برای راک و متال رو خیلی خیلی شبیه به سبک هدفون مناسب برای موسیقی کلاسیک توصیه می کنن و برای هر دوی این سبک ها هدفون های خیلی نزدیک به هم ، توصیه می کنن.
نقل قول:
گزینۀ 3 کاملاً کنسله
اینا همشون مجازین و 7.1 واقعی با هدفون معنایی نداره
بهترین حالت خرید آمپلی مخصوص برای انجام اینجور شبیه سازی هاست ، که با هزینۀ هدفون اگر جمع بشه خیلی بیشتر از 70 تومن آب میخوره
راستی ، بیا اینجا رو بخون
البته اون دوستی که این سوال رو کرده بود مثل اینکه وحشت کرد و دیگه پیداش نشد :31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6427802&postcount=3996
اینی که اونجا نوشتم کاره اصولی هستش ، اگرم کار غیر اصولی میخوایی ، فقط یک هدفون بگیر که sound stage خوبی داشته باشه
بازم میگم ف هر هدفونی که اسماً نوشته باشه 3d میتونه به کارت بیاد
ایجا چند تا مدل جدید هست
توی آمازون هم سرچ کوچولویی کردم اینا رو پیدا کردمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6425873&postcount=66
ولی کاره اصولی و درست درمون همونه که یک هدفون خوب جدا بخری ، بعد آمپلی فایر های مخصوص اینکار رو هم جدا بخریکد:http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Sound+Blaster+Tactic3D+Headsets&x=0&y=0
چیز مهمی نیست دوست من،اما اگه بخوایم در مورد نقش بیس بگیم زیاد با هات موافق نیستم.( نقش مهم بیس رو در jazz میزاریم کنار)، حالا تو سبک های راک رو نمیگم اما به خصوص تو متال نقش بیس به مراتب بیشتره..حالا میشه یه مقدار شاخه های نوردیک و بلک رو از این قضیه مستثنی کرد چون یه مقدار کم رنگ تره نقش بیس(البته مطلق نیست).که حالا این موضوع کلا خارج بحث تایپیک هست.نقل قول:
الان رفتم یه review از این هدفونی که معرفی کردی رو دیدم اکثرا نطر مثبتی رو داشتن البته در حد خود این هدفون.
پس با این اوصافی که میگی دنبال سونی نرم دیگه؟
اگه بتونی محل خرید تو تهران رو واسم پی ام کنی خوب میشه...
ممنون