اصلا این کارو نکنید ، حتما ماشین مشکل داره و صاحبش میخواد ازش خلاص بشه ، اگر به 206 علاقه دارید برید سمت تیپ 2 مدل بالا .نقل قول:
اصلا این کارو نکنید ، حتما ماشین مشکل داره و صاحبش میخواد ازش خلاص بشه ، اگر به 206 علاقه دارید برید سمت تیپ 2 مدل بالا .نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان محترم انجمن P30world
من یه 206 مدل 85 تیپ 2 پیدا کردم با 160 تا کارکرد ، رنگش نوک مدادیه ، یه گلگیرشو عوض کرده فابریک انداخته ، یه چند تا خط و خش کوچولو هم داره که زیاد مشخص نیست
اگر نظر فنی کاملا سالمه لاستیکاش هم کوموه 70-80 درصد ، تا آخر سال بیمه داره ، چراغاش اسپورته و روکش و ضبط (پایونیر) ایناش هم خوبه.
به نظر شما این ماشین چقد میارزه ؟؟
ممنون از کمکتون
بین 15 تا 16 ملیون تومان بسته به تمیزی خودرو .نقل قول:
طرف گفته 18500 !!!نقل قول:
به نظر شما با بودجه 20 تومن بهترین اتخاب برام چیه ؟
ماشین اولم هست و رانندگی خیلی خوب نیست (تازه کارم).
یه ماشین دو نفره میخام بی دردسر ، هر چی کوچیکتر بهتر !
مصرف سوخت و مخارجش زیاد برام مهم نیست ، مهم سواری و راحتی و امنیتشه.
مزایای ماشین صفر هم بگین
اصولا فقط پراید صفر میتونم بگیرم
مرسی
با سلام خدمت دوستان.
به نظر شما با 55 تومن چه ماشین هایی میشه خرید؟
بیشتر ماشین دنده اتومات مد نظرم هست.
قیمتش بالاست ، ماشین 8 سال کار است و بیمه اش هم رو به اتمام .نقل قول:
نقل قول:
بهترین گزینه برای شما پراید 131 هست ، 111 پیشنهاد نمیشه چون بی دلیل گران است و ایمنی پایین تری دارد .
پراید کم مصرف ، نرم و بی دردسر است ، امنیتش متوسط هست . پراید صفر 36 هزار کیلومتر یا 18 ماه گارانتی دارد ، از اول دست خودتون است و میتونید با خیال راحت استفاده کنید . حداقل تا 3 سال بدون مشکل . قطعاتش هم بسیار ارزان و فرآوان است .
میتوانید به ال 90 اتومات صفر کیلومتر فکر کنید .نقل قول:
سلام خسته نباشید
من در حد 30 الی 35 ملیون دنبال ماشین کارکرده میگردم
ملاک هام به ترتیب 1-زیبایی و با کلاس بودن 2-کیفیت 3-راحتی
امروز لیفان 620 1600cc رو دیدم ، چشمم رو گرفت
توی اینترنت دربارش در سایت های ایرانی و خارجی تحقیق کردم و به نظر میرسه ماشین خوبی باشه
نظر شما چیه؟ آیا بهتر از لیفان 620 توی همین رنج قیمتی میتونم گیر بیارم؟
سلامنقل قول:
همون که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گفتن
پراید صفر بگیرید، مخصوصا" ماشین اولتون هست و احتمالا" توی نگه داری اش هم ناشی هستید، بهتره ماشین صفر بگیرید که دردسر نداشته باشه براتون، ماشین کارکرده بگیرید هر روز باید یه پاتون تعمیر گاه باشه و کلا" خاطره خوبی براتون نمیشه
سلامنقل قول:
کارکرده چرا؟
ما هم لیفان داریم هم تندر 90
قیمتشون یکی هست، ولی با عرض معذرت فرقش فرق اسب و ال....
تقریبا" این دو تا رو همزمان خریدیم، ال نودمون فقط تعویض روغن و بنزین، الان هم 60 هزار تا کار کرده
لیفانمون، تعویض لنت و لولای در و زیربندی و ...، خرجش هم کم از ال نود نداره، قطعات گرون، همه اینا به کنار چینی هست!!!
1- سلیقه ای هست و من هی بدم نمی آد
2- خیلی خوب نیست
3- به راحتی تندر نمیرسه، صدای کابین و زیربندی و درها و ... زیاده، کلا" حس خوبی ندارم وقتی توش یا پشتش میشینم
----
وقتی می خوای اینهمه خرج کنی تندر 90 صفر فول بگیر!!
1- که سلیقه ای هست که من عاشق تندرم، سلیقه شما فرق میکنه حتما"
2- توی این رنج قمیت عالیه
3- توی این رنج قیمت عالیه