من با سیگیت کار نکردم ولی اصولا وسترن خودش یک نرم افرازی داره که میتونید قبلش هارد رو خاموش کنید. ولی safety remove در ویندوز 7 برق رو قطع نمیکنه و فقط رد و بدل شدن اطلاعات رو قطع میکنه.
Printable View
من با سیگیت کار نکردم ولی اصولا وسترن خودش یک نرم افرازی داره که میتونید قبلش هارد رو خاموش کنید. ولی safety remove در ویندوز 7 برق رو قطع نمیکنه و فقط رد و بدل شدن اطلاعات رو قطع میکنه.
چرا وسترن من با همون safely remove خاموش میشه . بدون برنامهنقل قول:
ميتونيد با استفاده از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارد رو spin down كنيد (طبق عكس زير) .
اول هارد رو انتخاب ميكنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس دكمه spin down رو بزنيد .
نكته مهم اينجاست كه قبل از safe remove كردن بايد چنين كاري رو انجام بديد . در غير اين صورت هارد اكسترنال توسط برنامه شناسايي نخواهد شد .
WD My Book دکمه power داره که خاموشش میکنه. حتی اگه آداپتورش به برق باشه.
من Agent desk Seagate هم که دارم، بعد از اینکه safely remove میکنی، بعد از یه مدت موتورش هم خاموش میشه.
Go Flex را نمیدانم.
البته یکی از دوستان میگفت که هد هاردهای جدید فنری است و بعد از پایان کار به جای اولش برمیگرده، پس نباید مشکلی از این نظر باشه.
درست میگم یا نه؟
---
در ضمن الان قیمتها را میدیدم، اختلاف هارد اینترنال با آداپتوری اکسترنال خیلی زیاد شده. نزدیک 50 هزار تومان در هارد 2 ترابایت.
قبلا اینقدر اختلاف نبود.
با این اوصاف، هارد اینترنال راتوصیه میکنید یا اکسترنال.
توضیح هم اینکه من روی PC ام 3 ترا هارد دارم. یک 1 ترا و یک 2 ترا و یه 2 ترای دیگه هم میخوام.
هزینه اش هم مهمه.
1. البته منهم goflex portable دارم كه حتي با safe remove كردن هم خاموش نميشه فلش مموري هم همينطور هست ، نميدونم چرا !!!نقل قول:
2. هارد اينترنال و اكسترنال اصولا براي اهداف و مقاصد مختلفي ساخته ميشه و همچنين تبديل هارد اينترنال به اكسترنال با توجه به ريسكي كه داره چندان توصيه نميشه مگر اينكه از پاور و تبديل sata to usb استاندارد استفاده بشه .
استفاده از هارد اينترنال به جاي اكسترنال براي آرشيو كردن داده ها بصورت طولاني مدت يا دائمي معايبي داره مثل ...
1. تا زماني كه سيستم روشن هست تمام هاردها هم در حال كار خواهد بود (استهلاك و صدا و گرماي بيشتر) مگر اينكه نياز به دسترسي مداوم به داده هاتون داشته باشيد .
2. به سادگي ميتونه دچار ويروس بشه (بعلت online بودن دائمي) .
3. پورت sata مادربرد و پاورتان اشغال خواهد شد .
4. و مهمترين مشكل هارد اينترنال در حمل و نقل و راه اندازي آن خواهد بود چون حتماً كيس بايد باز بشه تا هارد اينترنال رو بتونيد نصب كنيد .
نقل قول:
سلام عطا جان
ایرادات به اشکالات بالا:
معمولن آرشیو نباید و نیاز نیست زیاد حمل بشه
اشغال USB به مراتب دردسرسازتر است و وسایل متعددی اعم از حروجی/ورودی ها - فلش ها و... میبایستی به این پورت متصل شود
+ساتا به تعداد زیاد روی مینهای جدید موجود است و کارتهای توسعه هم برایش وجود دارد.
شما میتونید به سادگی با مانت کردن (از فابلیتهای پارتیشنهای NTFS و جدیدتر از آن) و اختصاص فولدر(یا فولدرها)ی بجای ساختن درایو ، تا زمانی که روی آن کلیک نکنید و درون آن فولدر نروید هاردتان را خاموش نگه دارید.(ضمن اینکه آن اشکال و این راه حل در مورد USB ها هم صدق میکند)
حتی در موافع که هیچ نیاز فوری به درایو نیاز ندارید کل مسیر درایو رو حذف کنید. و فقط با روشن شدن سیستم لحظه ای هارد روشن و چک میشود که آنهم قابل کنترل است.
معایب استفاده از هارد اکسترنال:
1-در جالت عادی تحرک زیاد، امکان تکان خوردن و عدم مهار بر روی میز و... (بر خلاف اینترنال که بطور کامل در کیس تثبیت شده)
2-آسیب دیدن اتصالات مین و بخصوص خود هارد بعلت قطع و وصل زیاد-آسیب دیدن های جدی و مداوم کابلها- نایاب و گران بودن کابلهای خوب
و موارد دیگر مثل سرعت کمتر-فضاگیری-نبود جا برای قرارگیری فن(در صورت نیاز) -عدم محافظ عادیی برای ضربه مثل کیس(در مدلهای عادی)-مشکلات برق رسانی به USB در پاورهاو مینهای ضعیف-گرانی نسبت به گیگ/بخصوص در حجم های بالا(اموری مهم در امر آرشیو)و...
بهترین راه حل برای آرشیو حرفهای به نظرم استفاده از NASدرایوهاست، که ضمن نداشتن معایب بالا(چه در اینترنال و چه اکسترنال)، قابلیتهای متعددی داره ، و از همه مهمتر شما هاردهای اینترنالتون رو میتونید درش بکار بگیرید.
چنانچه از برنامه ها استفاده نکنیم ایرادی داره بعد از safely remove و جدا کردن usb ، در حالیکه هنوز روشنه برقش رو قطع کنیم؟ (کاری که الان دارم میکنم)نقل قول:
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
نه این مدل از mybook که من داشتم دکمه نداره... بعد از safely remove و قطع کردن usb خودش خاموش میکرد چند ثانیه بعدنقل قول:
ولی این goflex freeagent بعد از این کار خاموش نمیکنه . درحالی آداپتور رو در میارم که روشنه...
سلام ، كاملاً درست ولينقل قول:
نقل قول:
اشغال USB به مراتب دردسرسازتر است و وسایل متعددی اعم از حروجی/ورودی ها - فلش ها و... میبایستی به این پورت متصل شود
نقل قول:
+ساتا به تعداد زیاد روی مینهای جدید موجود است و کارتهای توسعه هم برایش وجود دارد.
همانطوريكه براي ساتا ميتوان كارتهاي توسعه خريد براي usb نه تنها ميتوان كارتهاي توسعه (اينترنال) خريد بلكه ميتوان با استفاده از usb hub هم تعداد پورتهاي usb رو افزايش داد . جديداً usb hub وارد بازار شده كه 24 پورت هست و با توجه به وجود منبع تغذيه مستقل حتي مين و پاورهاي ضعيف هم ميتوانند از آن بهره مند شود . حتي مدل 4 پورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم آداپتور مستقلي دارد كه مناسب مين و پاورهاي ضعيف هست . گرچه استفاده همزمان تمام هاردها از يك پورت usb باعث كاهش سرعت هم خواهد شد مخصوصاً اگر usb2 باشه .نقل قول:
و موارد دیگر مثل سرعت کمتر-فضاگیری-نبود جا برای قرارگیری فن(در صورت نیاز) -عدم محافظ عادیی برای ضربه مثل کیس(در مدلهای عادی)-مشکلات برق رسانی به USB در پاورهاو مینهای ضعیف-گرانی نسبت به گیگ/بخصوص در حجم های بالا(اموری مهم در امر آرشیو)و...
1. همانطوريكه در عكس زير ميبينيد كلاً 16 ترابايت آرشيو دارم . هفت هارد اكسترنال و 2 هارد اينترنال كه به اكسترنال تبديل كردم (از طريق esata و با پاور استاندارد) . همه هاردها رو در داخل كمد قفلدار نگه داري ميكنم (تضمين امنيت فيزيكي) و با فن پرقدرت دماي آنها رو پايين نگه ميدارم .نقل قول:
معایب استفاده از هارد اکسترنال:
1-در جالت عادی تحرک زیاد، امکان تکان خوردن و عدم مهار بر روی میز و... (بر خلاف اینترنال که بطور کامل در کیس تثبیت شده)
2-آسیب دیدن اتصالات مین و بخصوص خود هارد بعلت قطع و وصل زیاد-آسیب دیدن های جدی و مداوم کابلها- نایاب و گران بودن کابلهای خوب
2. با توجه به اين موضوع كه كابلها و همچنين پورت usb لپتاپ و هارد در اثر باز و بستن زياد امكان خرابي وجود دارد در نتيجه يك كابل usb3 خريدم . اين كابل usb3 از يكطرف هميشه به لپتاپ وصل هست و جدا نميشود (در نتيجه استهلاك ناچيز پورت لپتاپ) .
همچنين با خريد بهترين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آداپتوردار موجود در بازار (مدل هفت پورت d-link - عكس زير) ، كليه كابلهاي هاردهاي اكسترنال رو به آن متصل كردم كه هيچگاه باز نخواهد شد . در نتيجه استهلاك كابل اورجينال هاردهاي اكسترنال و همچنين استهلاك پورتهاي usb هاردها منتفي هست .
با وجود فضاي فوق العاده فشرده مشكل فن رو با ساخت كانال مقوايي حل كردم (عكس زير - در دست تكميل).نقل قول:
يكي از دلايلي كه NAS نخريدم قيمت گرانتر آن در حجمهاي برابر با هاردهاي اكسترنال عادي هست (با وجود مزاياي زياد) ، البته شايد براي بعضي ها اين مسئله مهمي نباشه .نقل قول:
بهترین راه حل برای آرشیو حرفهای به نظرم استفاده از NASدرایوهاست، که ضمن نداشتن معایب بالا(چه در اینترنال و چه اکسترنال)، قابلیتهای متعددی داره ، و از همه مهمتر شما هاردهای اینترنالتون رو میتونید درش بکار بگیرید.
مثلا مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 3132000 تومان هست در صورتيكه قيمت كل 4 عدد هارد سه ترا بايت حدود 1800000 تومان ميشود (هر عدد 450 هزارتومن در نظر گرفته شده) . NAS بيشتر مناسب شركتها و ادارات كوچك هست كه بودجه كافي براي اينكار رو دارند .
سلام -قفل با امنيت بالا مي خوام براي هارد اكسترنال كه به راحتي نشه با نرم افزار و غيره شكوندش -طريقه بك آپ گيري رو توضيح بديد برام مرسي
متاسفانه هاب USB مناسب در بازار خیلی کم وجود داره و فیمت خوبهاشم بالاست. حدود 7-8 هاب دارم که هیچ کدومشون اونجوری که باید کار ندادن. مدلی که در گزینه دو گفتید آخرینشونه و با وجود آداپتور انقدر ایجاد مشکل کرد که ازش نتونستم استفاده برای اتصالات ادوات ذخیره سازی کنم و تبدیل شده به هاب ورودی/خروجیها. امیدوارم برای شما جواب بدهنقل قول:
(و بزودی اقدام میکنم برای خرید مدل یک /مرسی از معرفی...)
*
ببینید شما یک نکته رو در نظر نگرفتید من در تمام موارد گفتم حالت عادی، این زحمات و کار زیبا که شما کردید حالت عادی محسوب نمیشه...
مثلن برای فن روی هارد اینترنال بسادگی جای چهار پیچ استاندارد برای بستن و مدلهای متعدد فن هارد در بازار موجوده.
اما شما برای فن اکسترنال محبور شدید چنین کنید، منم اینکارو بالاجبار دارم میکنم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا برای کمدی که در زیر میز برای هاردها اختصاص دادم، برای اینکه از کابلهای غیراستاندارد بلند که جواب نمیدهند استفاده نکنم میزم رو دلر کردم،
ببینید دو کابل USB3 مستقیم به سیستم وصل شده (و این کابلها مربوط به هارد پاسپورتیند که هر هارد دو کابل داره و کابل دومها-برق- رو دادم به هاب و کابلهای دیتا رو به سیستم{4یو اس بی/دو هارد}...)هارد تاورم که فعلن روی هواس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما روی پی سی و هاردهای اینترنالم با خرید یک کیس مناسب و موارد ذکر شده هیچ مشکلی نداشتم.با این دردسرها ادامه آرشیوم رو رفتم روی اینترنال...پرحجم و ارزان و بادوام.
**
در مورد کابل USB3 متوجه نشدم چطور جدا نمیشود؟
بالاخره شما لپتابتان را جابجا میکنید، و در ضمن همونطور که تاکید کرده بودم استهلاک از سمت هارد منظورم بود
در مورد گرانی NAS حق باشماست و من اینو جدا از مطلی اصلی و بعنوان یک فاینال سولیشن گفتم. اما همونطور که گفتم فکر میکنم امکان تهیه NASمستقل از هاردهاش وحود داره، که دراین مورد در حال پرس و جو هستم و اگر باشه حتی ارزانتر از هارد اکسترنال تموم میشه...