سلام
باید به مشترک بگید اقا اگر شبانه رایگان شود سرعت شما بر میگرده روی سرعت واقعی! یعنی اگر 128 داری دقیقا 16 دانلود داری! پینگ نباید بره بالا و ...!
مشترک باید بتونه خودش انتخاب کنه!
شما نمی تونی به کسی بگی چی کاری را انجام بده و چه کاری را انجام نده!
در مورد فیلم من خودم الان چند تا هارد پر فیلم دارم همشون هم یا 720p یا 1080p هستن حجم هر کدوم هم از 3 گیگ تا 22 گیگ متغیره! شما نمی تونی به من بگی برو فیلم با کیفیت دی وی دی بگیر و ببین! چون ان مربوط به نظر شخصی من میشه!
نرم افزار: من 80% کارم با لینوکسه! ان نسخه لینوکسی هم که من استفاده می کنم دی وی دی ان توی سوپر سر محل یا حتی توی کل اصفهان ممکنه بعضی افراد داشته باشن که ان ها هم سی دی فروش نیستن!
کلا باید مشترک حق انتخاب داشته باشه! فعلا هم فکر کنم بیشتر افراد فکر می کنند شبانه رایگان به نفع ان ها است! (البته به نظر من اگر واقعا کاری دارید که نیاز به نت پر سرعت داره اصلا نباید وقت خودتون را برای موارد رایگان هدر بدید! بهتره برید و خرج کنید و نت خوب و با پشتیبانی خوب تهیه کنید! نه این که وقت خودتون را با یک سری ... هدر بدهید . )
ببخشید تند روی کردم اما خوب این سخن شما حرفی است که از زبان بعضی از مسئولان جاری میشه که باعت خیلی از عقب ماندگی های حال حاظر است! با دیدن پست شما یاد ان حرف ها افتادم و دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم!
باز هم منو ببخشید! :11: