هم کنسول ها پرت اپتیکل دارن هم کامپیوتر و هم تلوزیونم Optical Out داره . پس بیخیال A/V Reciver شدم.
حالا دنبال یه SPEAKER 5.1 هستم که ورودی Optical داشته باشه . قیمت هم در حدود 300 تومن (* سینمای خانگی نمیخوام فقط اسپیکر و آمپ )
Printable View
هم کنسول ها پرت اپتیکل دارن هم کامپیوتر و هم تلوزیونم Optical Out داره . پس بیخیال A/V Reciver شدم.
حالا دنبال یه SPEAKER 5.1 هستم که ورودی Optical داشته باشه . قیمت هم در حدود 300 تومن (* سینمای خانگی نمیخوام فقط اسپیکر و آمپ )
من هم دنبال خريد Onkyo TX-SR308 هستم
ميشه راهنمايي كنيد از كجا بايد بخرم ؟؟
منم دنبال این مدل بودم ولی 2 نکته باعث شد نگیرم.نقل قول:
1- قیمت بالاش (حدود 450 تومن)
2-اینکه نمایندگی درست حسابی نداره بر عکس Pioneer
برا همین بهت پیشنهاد میکنم اگه میخوای A/V Reciever با قیمت مناسب بخری VSX 520 K از پایونییر بگیر (قیمت سه شنبه پاساژ شرکا = 340 )
تقریبا با اون مدلی که میخوای بخری در یک سطحند (از لحاظ امکانات و ... )
سلام
نظرتون راجع به سینمای خانگی سامسونگ ht-c445
چیه؟ میخوام بگیرم؟
کیفیت صداش خوبه؟
مدل معمولی هست.دلیل انتخابتون چیه؟بودجتون چقدره؟نقل قول:
من برا فاميلمون يه 3540 فيليپس گرفتم 350 تومننقل قول:
حالا برگشته ميگه حال ميكني چي گرفتم ! صداش مي تركونه
حالا دنبال يه وسيله ام حول و حوش 350 كه اون رو بخوره
نياز به پليرم ندارم
دوستان اگر موردي مي شناسن معرفي كنن
اين دنوني كه معرفي كردين قيمتش چنده ؟ به نظرتون از روي مشخصاتشم كه شده مي تونه با اون رقابت كنه ؟
راستي اين دنون يا انكيو يا برندايي از اين دست رو از هر 10 نفر 11 نفر نمي شناسن البته فروشنده ي آماتور و كلي فروش منظورم ا.
اين برندا اختصاصي تو صدا كار ميكنن ؟
نمايندگي و گارانتيشون چه جوره ؟
سلام
من یه سینمای خانگی میخوام که صدای خوبی داشته باشه وقیمتش هم از 500 تا بیشتر نشه ازبین این سه مارک باشه سونی - ال جی و سامسونگ چونکه تو تبریز بغیراز اینها فکر نمیکنم بشه پایونر و فیلیپس گیر آورد.
میخوام به پلی استیشن و دریم باکس وصل کنم.
بالاخره انتخابم کردم . Logitech Z 5450 گزینه ایده آل واسه منه.
دوستان کسی قیمت و فروشنده منصف میشناسه پ.خ کنه لطفا :10:
تو این قیمت مدلی نیست که به قول شما بترکونه و از 3540 بهتر باشه.نقل قول:
دنون 390 دیگه نیست.مدل 1311 دنون هست که 750 تومن قیمتشه.
دنون و انکیو برندهای تجاری ساز نیستند و حرفه ای ساز هستند.به همین علته که اکثرا نمیشناسند.گارانتی هاشون هم مثل برندهای تجاری ساز قوی نیست و به عبارتی خیلی ضعیفه ولی از لحاظ کیفیت رتبه بالایی دارند.
رایان درست میگه . دنون 390 هم خیلی سخت گیر میاد و اکثرا ندارند . من حدود 2 ماه پیش دیدم که اون مغازه توی آ اس پ هنوز داشتش و حدود 550 میگفت . اما نمیدونم هنوزم داره یا نه.نقل قول: