حالا باز دوست داشتی یه سر به سایت [بزن قیمت گوشی و زده در کل هر گوشی و میشه 10 تومن میانگین کمتر :31:بیرون نسبت به این سایت بخریکد:www.gooshishop.com]
Printable View
حالا باز دوست داشتی یه سر به سایت [بزن قیمت گوشی و زده در کل هر گوشی و میشه 10 تومن میانگین کمتر :31:بیرون نسبت به این سایت بخریکد:www.gooshishop.com]
شرمنده که اینو می گمنقل قول:
ولی معمولا همشون دروغمی گم
یکی از بچه ها رفته بود علا الدین که واید فایر بخره(الان بهتربن گزینهتو رنجگوشی های هم قیمت ویوازه) فروشنده بهش گفته بود که باید پول بدی تا پکیج برات فعال کنم و از این حرفا وگرنه بلوتوثش کار نمی کنه و اگه از لایف تایمش بگذره دیگه بلوتوث-فایل منیجر و ... دیگه روش نصب نخواهد شد
رفیقم ما می گفت این قدر محکم این دروغ رو می گفت که داشت باورم می شد
اما من کله شقی کردمو گفتم نه نمی خوام
بعد که رم رو انداختم تو گوشی دیدم که عجب دروغگویی هستن اینا
به هر حالبه نظرمن اصلا مهمنیست
آدمتو زندگی خیلی از این کلاه ها سرش میره ولی ...
بله ساپورت میکنهنقل قول:
ا مگه 16 گیگ هم ساپورت می کنه؟
مشکلی پیش نمیاد؟؟
رم خوب چی هست یکی بگه
بچه ها من امروز تو یه مغازه تو نواب یه رم 8 گیگ کلاس 6 خریدم 16 تومن
دیگه فیلمبرداریم لگ نداره و خیلی هم ازش راضیم
جالب اینه که رمه مارک نداره
حالا که به ترنسد قدیمیم نیگا می کنم می بینم خیلی از اینا تو ایران مارک می شن
مثلا این ترنسند کلاس 2 قدیمی من مارکش با یه رنگ دیگه نوشته شده
اگه ممکنه بازی NFS shift و motox رو نصب کنین ببینید چه طوری اجرا میکنه؟
nfs shift رو رم کلاس 2 عالی کار می کرد
motox رو ندارم
پس چرا برای من درست اجرا نمیشه همه بازی ها رو بد اجرا میکنه حتی PES 2011 رو موندم چیکار کنمنقل قول:
nfs shift رو رم کلاس 2 عالی کار می کرد
شما مطمئنی رو رم کلاس 2 بدونه مشکل اجرا شد رمتون رو مطمئنید که کلاس 2 هست رم فابریکی گوشی هستش
رفیق یه چیزی رو بگم ...نقل قول:
این CPU ی 720 مگاهرتزی یه چیز تشریفاتیه ...
این رو به عنوان کسی که خودش ویواز داره میگم.
خیلی رو قدرت این گوشی حساب نکن.
این گوشی یه امتحاب بود واسه سونی اریکسون که ببینه میتونه در سیمبین حرفی داشته باشه یا نه!
که به یه تو دهنی به خودی! منجر شد و فهمید سیمبین فقط راست کار نوکیاست و بس ...
ولی در کل گوشیه خوبیه.
اگه سطح انتظاراتتون متوسط باشه خوبه ...
این بازی هایی که گفتم رو این گوشی بدونه مشکل اجرا میشه هم فیلمش رو دیدم هم توسایت های مختلف خوندم موندم چرا برای من این طوریه
سلام
من سونی اریکسون ویواز دارم که حافظه داخلی 70 مگ داره که 50 مگش همیشه پر هست و متعاقبا فقط 20 مگ جا دارم که فایلی رو از طریق اینترنت یا بلوتوث دریافت کنم.آیا ممکن هست محل ذخیره شدن فایل ها را به حافظه خارجی تغغیر داد که محدودیتی نداره؟