سلام دوستان
خواهش میکنم اگر کسی از شاتل سرویس 1مگ یا 2 مگ اکو داره لطفا اینجا اعلام کنه.
...
Printable View
سلام دوستان
خواهش میکنم اگر کسی از شاتل سرویس 1مگ یا 2 مگ اکو داره لطفا اینجا اعلام کنه.
...
سلام دوستان
ادرس اون سایتی رو که میزنه چقدر از اینترت استفاده کردی رو میخواستم مال مخابرات.
سلام
من از سرویس مخابرات استفاده میکنم مودمم TP-LINK -W8950ND هست
مودم را روی pppoe تنظیم کردم به اینترنت وصل نمیشه - با bridge مشکلی نداره - با شرکت تماس گرفتم گفتن که مودم شما رو سرویس ما فقط با bridge وصل میشه !!!
راه حلی نیست ؟؟؟
نیاز شدیدی به pppoe دارم
لطفا کمک کنید
با تشکر
سلام دوستان adsl مخابرات ساعت 2 تا 6 شب مگه رایگان نیست؟؟؟ برا من داخل اکانتم که نگاه کردم حجم اضافه میشه !
سلام دوستان
مگه ترافیک شبانه اینترنت مخابرات رایگان نیست ؟؟؟
برای من تو اکانتم حجم مصرفی اضافه میشه !!!
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه مخابرات رجایی از چه شرکتی اشتراک بگیریم ترافیک مهم نیست مهم پینگ پاین خواهش می کنم کمک کنیید.........
دوست عزیز دقت کن وقتی می رسه به شب باید یه بار قطع کنینقل قول:
از دوباره وصل شی
وگرنه ترافیک استفاده می کنه
من مخابرات 1 مگ دارمنقل قول:
متاسفانه پیـــــــــنگ افتضاحه
سرعت دانلود خوبه ولی پینگ واسه گیم آنلاین مثل Battle field و ... افتضاحـــــــــــــــــــ
:41:
کسی نیست جواب بده ؟؟؟نقل قول:
سلام
من اینجا فقط اومدم وضعیت ای دی اس ال مخابرات اهواز در منطقه کیانپارس رو بگم ( نه منطقه دیگه ای )
من سرویس 1 مگ دارم با محدودیت 2 گیگ
از لحاظ سرعت دانلود غیر از 2-6 صبح می شه گفت اکثرا 117 هست ( میانگین)
قطعی نداره ولی بعضی وقت ها سرعتش خراب می شه / برای باز کردن صفحه و دانلود مشکلی نداره ولی مشکل پینگ واقعا عذاب اوره
من از ساعت 1-2 ظهر تا 4-5 بعد از ظهر هر روز مشکل پینگ داشتم / مشکل پینگ برای بازی زمانی بوجود میاد که پینگ یاهو از 380 بیشتر بشه / بعد رفتم اونجا حضورا و گفتن که پهنای باند رو زیاد می کنیم / مشکل ظهر ها حل شد ولی شب ها ( 2-6 ) یه مقدار مشکل پیدا کرد!
این وضعیت ادامه داشت تا اینکه تمامه دیروز پینگ 1000 بود! صبح و شب!
و امروز هم که الان ساعت 4:15 هست پینگ یاهو 500 هست
1 ماه اول پینگ و سرعت ثابت بودن ( به جز مشکل ظهر ها ) / اما وقتی رفتیم مشکل رو حل کنیم و قرار داد رو تمدید کنیم مشکل ظهر حل شد ولی شب شروع شد. و با گذر زمان به نظر میاد که داره به تمام روز سرایت می کنه!
شاید این مشکل مقطعی باشه و من در مجموع از 1 ماه اول راضی بودم ولی از این 1 هفته اخر راضی نیستم
1-2 هفته دیگه میام یه پست می زارم و وضعیت نهایی رو می گم.