:31:بعد از کلی زحمت و رنج و دود چراغ خوردن و اینا:
این شما و این هم سوالات صندلی شیشه ای! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالای باحالین دمت گرم
1. مهمون عزیزی داری که واسه اولین بار اومده به شهرتون و می خوای ببریش بیرون، کجا می بریش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدان امام اصفهان خیلی قشنگه اونجا می برمش :8:
2. اگر می تونستی یک روز تمام نامرئی باشی، چی کار می کردی؟!
فقط یه روز نمیشه بیشترش کنید وقتش رو ؟:19:
خونه تمام دوستا و آشناها میرفتم ...البته چون زیادن خونه هر کدوم فقط 5 دقیقه ای میشه فضولی کرد که اینم خودش غنیمتیه :27:
3. اگر تا آخر عمرت اجازه داشته باشی با یکی صحبت کنی، کی رو انتخاب کی کردی؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهرم :40:
4. چیزی هست که همه ی عمر حسرتشو خورده باشی؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ وقت حسرت نمی خورم :20:
5. با آدمایی که عقیده شون با تو فرق می کنه چه جوری برخورد می کنی؟ (اعتقادات مذهبی مد نظر می باشد)
اگه تونستم طی یک اقدام شهادت طلبانه اغفالشون میکنم و کاری می کنم با خودم هم عقیده بشه :21:
ولی اگه حرف حالیش نمیشد دیگه ولش می کنیم :13:
6. اگه نظر مردم رو راجع به خودت بپرسی، فکر می کنی به چه ویژگی هایی اشاره می کنن؟
مهربون:20: - شنگول :31: - یه نمه شیطون :27: - اجتماعی :10:-------> اینا رو دوستام می گن دیگه نمیدونم والا
7. تو زندگی بیشتر از همه از چی می ترسی؟
از اینکه یه روز خدا تنهام بزاره و کمکم نکنه
8.رمانتیک ترین لحظه ی زندگیت؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین آخرای سال بود که کنکور قبول شدم .... از اون رمانتیک ها :40:نداشتیم فهلا :31: .... همین قبولی تو دانشکاه رمانتیک تر بیده :27:
9. در راستای هماهنگی با همکار عزیز دلم; منو دوست داری؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای همکار ممنون از همکاری :10:
معلومه دوست دارم جیگر :40:
خیلی عسلی خیلی ماهی خیلی جیگری خیلی همکاری :20:
پست های سراسر اسمایلیت ما را به شعف آورد :31: