البته زنگ زدم به شرکت فیوجرقیمتfx8350رو560تومن گفته به من . نظرشمااین سیپیوتاچندسال بدردبازی میخورهنقل قول:
Printable View
البته زنگ زدم به شرکت فیوجرقیمتfx8350رو560تومن گفته به من . نظرشمااین سیپیوتاچندسال بدردبازی میخورهنقل قول:
اون 560 احتمالا بدون LIQUID COOLER هست.....نقل قول:
دوست عزیزیه سوال که ازشماداشتم این بودکه توسایت مادربوردگیگانوشته برای سیپیوهایfxباید بایوس روابدیت کنی بعدلینک دانلودوگذاشته میخواستم بدونم باید بایوس قبلی روپاک کنم بعدنصب کنم یاوقتی دانلودکردم نصب کنم وسوال دیگرکه باسیپیوقبلی دانلودکنم بعدنصب کنم بعدش سیپیوهای جدیدونصب کنم
برای آپدیت بایوس نیاز به پاک کردن ورژن قبلی نیست. و جایگزین کردن ورژن جدید کافی هست. با پردازنده قبلی هم میتونین آپدیت کنین.نقل قول:
لطفا بحثهای خارج از عنوان تاپیک رو اینجا مطرح نکنین. ممنون.
کسی مادربرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سراغ داره ,نیاز فوری چرا هیجا پیدا نمیشه این خراب شده :n29: اینم باشه خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دووست عزیزنگردنیست خودم هم دنبال این مادربوردها خیلی گشتم همه بازاروگشتم ولی یه ردپا ازش نبود فقط الکی اسمشوگذاشتن بازارکامپیوتر که هیچی پیدانمی کنی یه جاروروپیداکردم گفت دارم هی امروزفردامی کرد پشیمون شدم رفتم گیگاخریدم asrockنابود شده توایران فقط اشغالیاشومیفروشننقل قول:
ممنون,فک کنم منم باید برم تو کار سوکت 1150 فک کنم asus z87-a یا asrock z87 extrme 6 با این بودجه من ولی تعجبه asrock z87 extrme 4 هست واسه خرید ولی z77 extrme به قول تو ردپایی ازش نیست:n29:
راستی به نظرت با 500 تا 600 تومن این 2 تایی که گفتم خوبن ؟ پیشنهاد بهتری داری واسه پول به کارایی مادربرد سوکت1150؟
کسی نیست :n29:
نقل قول:نقل قول:تاپیک جداگانه زده بشه.....:n16:نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم پردازنده intel core i7 4500u پردازنده ضعیفیه یا نه؟ممنون