پس به نظر شما جنرال استور بزنیم ؟ :10:نقل قول:
تایید میشه :41:نقل قول:
مثلا همین ارتاس :31:
Printable View
پس به نظر شما جنرال استور بزنیم ؟ :10:نقل قول:
تایید میشه :41:نقل قول:
مثلا همین ارتاس :31:
بابا بخدا من پرمیومم تموم شد
5پوینت بود که برای انرژی بیشتر زدم
الانم دیگه ندارم !!!
:40: چیجوری گیر اوردی ؟ :40:نقل قول:
وحید جان شما پرمیوم رو چجوری میخرین؟
تایید میشه !!! در ضمن خدا وکیلی اون جذابیت خاصی که تریبال داره خیلی باحال تر از اینه !!!نقل قول:
البته اینم بد نیست ولی من شخصا اگه مجبور بشم یکی از این دو رو انتخاب کنم صد در صد تریبال رو انتخاب می کنم !!!
البته فکر کنم این بازی فقط کیو تموم کردن نباشه !
احتمالا از مخلوط کردن آیتم ها بتونیم چیز بدست بیاریم !!! هنوز که کسی نتونسته کیو ها رو همش رو تموم کنه شاید در آینده بازی جذاب تر بشه ولی الان برای من تقریبا جذابیت خاصی نداره !!!
ولی تریبال !!! واقعا معتاد کننده هست حتی یه چیزی از WoW هم بیشتر !
این که حالا نوبل من هات می تونن روستا رو نوبل کنن !!!! یا این که این نیروهایی که داره می آد طرف روستات فیکه حملست یا این چیزا حسابی حال می ده !!!!
البته تریبال هم در یه حدی حال می ده !!!! یعنی مثلا وقتی که دیگه روستا هات زیاد شد یکم جذابیت خودش رو از دست می ده !!!! یعنی من اصلا نمی فهمم مصطفی چرا داره با 450 تا روستا بازی می کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
من الان تقریبا با 6 تا روستا که دارم بازی می کنم به همه ی روستا هام سر می زنم و حال می کنم ! ولی 450 تا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تایید میشه بدجور!نقل قول:
دوستان نظرات خودتونو توی نظر سنجی بذارین ببینیم هنوز تریبال اینجا همه کاره س یا غرب!!!!
مههه :دینقل قول:
35پوینت توی ورلد 21 داشتم
5پوینت با 5پوینت تاق زدم
5پوینت دادم داوود
5پوینت دادم فورگاتن.کینگ
5پوینت دادم به صفا
5پوینت خودم استفاده کردم
10پوینت هم یادم نیست به کی دادم :دی
اخرش چی شد ؟ :18:نقل قول:
میشه بگی از کجا میخری ؟ :21:
باد آورده بودنقل قول:
اخرش چی شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگی از کجا میخری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از ایرانیهای باصفای ورلد12 بهم داده بود :دی
:8: پس از کجا خریدی ؟ :8:نقل قول: