این رو داخل سایتشون زده بود من اطلاعی ندارم اصلا ممکنه واسه کسانی باشه که برای اولین بار 1 ساله سفارش میدند.نقل قول:
Printable View
این رو داخل سایتشون زده بود من اطلاعی ندارم اصلا ممکنه واسه کسانی باشه که برای اولین بار 1 ساله سفارش میدند.نقل قول:
به مشترکیــــن جدید میده نه به ماها ..
اینو که میدونم میخوام جزئیاتش رو بدونم تو سایتش فقط همین رو زدهنقل قول:
نقل قول:
به اطلاع میرساند شرکت انتقال داده های آسیاتک همزمان با برپایی بیست و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران و توسعه امکانات در برخی مراکز مخابراتی اقدام به ارائه سه ماه سرویس اینترنت پرسرعت رایگان به مشترکین جدید نموده است.
متقاضیان جدید میتوانند تا بیست و چهارم اردیبهشت ماه 1390 از طریق سیستم امور مشترکین آسیاتک جهت سفارش سرویس فوق اقدام نمایند.
فکر کنم 128 بده 2 گیگ با شبانه نیم بها :27:
مشخصاً میخواد بعد از دست دادن مشتری های قدیمیش با این رویکرد یه سری مشتری جدید به دست بیاره .. و با کمترین کیفیت این کار رو انجام میده ..
ویرایش: البته از آسیاتک بعید نیست به این جدیدا سرویس خوب ارائه بده که فکر کنن همیشه همینه که الان هست و جذب شرکت بشن .. این احتمالش بیشتره .
64 کیلوبایت ماهی 300 مگ حجم میدن :31: اخه اسیاتکی که جون به عزرائیل نمیده بیاد اینترنت رایگان اونم با شرایط خوب بدن !نقل قول:
البته این حرفتم درسته :
تو گل گیر کردن دارن به در و دیوار میزنن خودشونونقل قول:
مشخصاً میخواد بعد از دست دادن مشتری های قدیمیش با این رویکرد یه سری مشتری جدید به دست بیاره .. و با کمترین کیفیت این کار رو انجام میده ..
من تقریبا 1 ساله از آسیا تک استفاده میکنم هنوز از دانلود شبها استفاده نمیکنم
مودمم بدون کانکشن وصل میشه چکار کنم که شب از ساعت 2 بتونم مجانی دانلود کنم؟
:31::31: لازم نیست کاری انجام بدید خودش از 2به بعد شبانه حساب میکنه:46:نقل قول:
مطمئنی؟
آخه یکبار با wifi لب تاپ امتحان کردیم حجم کم کرد که!
تقریبا حدود 2ماهی هست فکر کنم اینطوری اتوماتیک شده قبلا باید یه بار دیسکانکت میشدی و بعد ساعت 1کانکت میشدی تا شبانه محسوب بشه ولی جدیدا اتوماتیک شده:46:نقل قول:
بچه ها این سرویساش چه طوریه ... من الان صبا نت 512 دارم که سه ماه دارم 42500 میدم ... سرعتش بد نیست خوبم نیست یه چیزی تو میاه های افتضاحه ....
به نظر شما این آسیا تکی چه طوریاست ....؟ از صبانت بهتره .... میخوام اگه بشه این سرویس 1024 3 ماه بگیرم که ماهی 15900 زده ، تو سایتش که میگه هزینه آبونمان و .... جدا حساب میشه ..... با این اوصاف کلا چقدر میشه هزینش بعدش شب ها رایگانه این نامرد زده شب ها نیم بها البته 2 و 3 گیگی رو ....... ما اگه 3 ما بگیریم 6 گیگ میشه درسته ؟ دانلود رایگانم بهمون تعلق میگیره ...؟
راستی خدماتش چه طوریه ... ؟