__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________________________نقل قول:
Printable View
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________________________نقل قول:
سلامنقل قول:
در مورد سوال هایی که ذکر کردین من اطلاعی ندارم.
اما با توجه به تاریخ اعزام، احتمال اینکه بتونین سرباز معلم بشین خیلی بالاست.
پیشنهاد می کنم حتما اقدام کنین.
معنی متن مشخصه دوست عزیز.نقل قول:
شما که برگه رو تحویل پادگان محل خدمت می دین، اونا باید تو سامانه ثبت کنن که شما خودتون رو سر موقع معرفی کردین. این متن هم دقیقا برای همین هست.
اگر شرايط خاص نداشته باشيد ممكنه هر جا ايران بعد از اموزشى تقسيم شويد.ليسانس و فوق ليسانس حقوق معمولا در شعبه قضايي پادگان ها هستند و يك كار دفترى راحت دارندنقل قول:
Gesendet von iPad mit Tapatalk
سلام..
من 95/3 کارشناسیم تموم شد ..
فعلاً قصد ندارم دفترچم رو پست کنم ..
به نظرتون چه ماهی خوبه برای پست کردن دفترچه؟ خودم قصد دارم آذرماه یا دیماه پست کنم ..
(من تا 3/96 وقت دارم تا دفترچمو پست کنم .. درسته؟)
ممنون
آذر پست کنید میخورید اردیبهشت، زودتر پست کنید میشه اسفند اسفند بهتر هست چون بیشتر امریه ها اسفند هستند.نقل قول:
اگر شرايط خاص نداشته باشيد ممكنه هر جا ايران بعد از اموزشى تقسيم شويد.ليسانس و فوق ليسانس حقوق معمولا در شعبه قضايي پادگان ها هستند و يك كار دفترى راحت دارندنقل قول:
Gesendet von iPad mit Tapatalk
شما براى پست كردن تا اول خرداد زمان داريد بعد از ان وارد غيبت مى شودنقل قول:
بهترين زمان تاريخ اعزام دست شما نيست كه خودتان دلخواه انتخاب كنيد، معمولا ارديبهشت چون هنوز هوا به شدت گرم نشده و به خصوص يك ماه اموزشى از دوماه يعنى خرداد در ماه رمضان است و فعاليت بدنى وجود ندارد تنها كلاس تئورى، تاريخ بعدى شهريور كه يك ماه ان در پاييز است و هوا زياد سرد نيست و در اخر اسفند كه به علت عيد نوروز مرخصى خوبى به سربازهاى اموزشى مى دهند
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما سازمان نرفتید، امروز نظام وظیفه بودم گفتم چک کنند ببینند امریه ثبت شده چک کرد گفت نه امریه ثبت نشده، بعدش گفت شاید اون سازمان زمان تقسیم نیرو هاش رو برداره
نقل قول:
سلام اره رفتم تهران گفتن اگه تو برگه پادگان مالک اشتر افتادی مشکلی نیس و امریه هستی
از خود سازمان تو تهران پرسیدید یا از نظام وظیفه کشور؟نقل قول: