خط ما کلا مشکل داشت بوق نداشت خط مشکل قطعی در سیم ها بود که از همون بود و گرنه من 2 ساله پارس دارم اصلا مشکل نویز ندارم خدا رو شکر وضعیف ـت خط ـم عالیهنقل قول:
Printable View
خط ما کلا مشکل داشت بوق نداشت خط مشکل قطعی در سیم ها بود که از همون بود و گرنه من 2 ساله پارس دارم اصلا مشکل نویز ندارم خدا رو شکر وضعیف ـت خط ـم عالیهنقل قول:
ما داریم با پشم آنلاین (=پارس آفلاین) فیفا15رو با هزار دردسر با سرعت 30 کیلوبایت از سایت سافت 98 که آیپی خارجی رو هم بلاک کرده دانلود میکنیم یعنی حتی نمیتونم از پرو-کسی استفاده کنم تا این دندان کوسه ای دهنمون رو سرویس نکنه
128 نامحدود به قرن 21 خوش آمدید :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب کردم جو ساختم :n07: هر چی باشه ما به اندازه ی شما ذوب در پارس آنلاین نیستیم...:n09:نقل قول:
------
حالا خودمونی هر کی ندونه من یکی که می دونم تو همش دو-سه ماهه پارس آنلاین داری....:n10: بذار یه سال بگذره تو هم دست به فحشت راه میافته!!!! :n08:
راستی! وقتی مشکل پهنای باند هست تقصیر کیه؟ تقصیر منه یا ISP؟
پ.ن: اون دندون اره ای موضوش یه چیز دیگه بود..... پست بالایی رو یه نگاهی بنداز میگیری خودت :15:
داداش دمت گرم سیستمت میکشه بازیو:n04::n02:نقل قول:
خو اگه فقط اینجا اینجوریه ریموت کن رو آپلوودباز:n16:
همه میدونن که من دو سه ماهه پارس آنلاین دارم شرلوک باهوشنقل قول:
مشکل پهنای باند تقصیر تو نیست اما اینکه روی اشتباه اره ای خودت پافشاری کنی یه سری رو هم دنبال خودت راه بندازی تقصیر isp نیست
حالا دو روز دیگه میای میگی پارس آنلاین داره طرح زهر قورباقه قرمز آفریقایی رو پیاده میکنه
بفرمایید اینم اره خدمت شما دوست عزیز!نقل قول:
:n08::n08::n08:
نقل قول:
داداش دیگه اره ای واقعا حقیقت داره من شبا از سرور گوگل(تو رو خدا تو بلک لیست نره ها:n02:)با 400 دان میکنم اما از سرور p30 دانلووود و دانلوود دات آی آر با سرعت 0تا 96نقل قول:
ببین برو تو این سایتایی که پرو.کسی لیست میدن (تو گوگل سرچ کن prox.y list) توشون پرو.کسی ایرانی هم پیدا میشه.....نقل قول:
من دیشب رفتم با یکی که پورتش 3128 بود ولی بد تر شد ولی با اون معرووفه :n02: که همه میرن رفتم سرعتم فیکس 46 بودنقل قول:
حجم مصرف منصفانت تموم شده یا از اول سرعتت پایین بود ؟نقل قول: