2 مگ پارس...واسه من که عالیه شبانشم خوبه :n02:خدایا شکر تو قزوین خوب سرویس میدن شرکتا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
2 مگ پارس...واسه من که عالیه شبانشم خوبه :n02:خدایا شکر تو قزوین خوب سرویس میدن شرکتا
دوستان کیفیت خطم چطوره ؟
مقدار snr چی؟ از این snr چیزی نمیفهمم!
داداش وضعت عالیه snr ت روی 23 هست خطت رو 9مگ بسته شده و تا 23 مگ هم مشکلی نداره.نقل قول:
دوستان چطوری میتونم ببینم نویز خط ـم چند هست اینا؟مودمم 2750 d linkهست هر چی هم گشتم چیزی پیدا نکردم؟
داداش شما ادرس 192.168.1.1 رو تو نوار مرورگر وارد کن بعد از منو سمت چپ STATUS و سپس STATICS رو انتخاب کن.نقل قول:
خط من خوب نیس نه؟با توجه به اینکه 3 روز تلفن قطع هست و از طرف مخابرات دارن کابل کشی میکنن نویز بالاست
داداش از داغون یه چیزی اونورطرهنقل قول:
دوستان بعد از این گندی که صبانت به اینترنت شبانه زد(البته مثل اینکه گند رو کس دیگه زده) میخام isp رو عوض کنم تا تو این مهلت باقیمونده یه کم بدانلودم :n27:
حالا به نظرتون بین پارس آنلاین و شبکیه و مخابرات اصفهان کدوم بهتره؟؟؟هم کم دردسرتر و هم شبانه بهتر؟؟
الن مخابرات اصفهان طرح ولادت تا ولایت رو زده انگار شبانش رایگانه
یه همفکر بکنید ممنون:n16:
پارس آنلاین متفاوته از چند نفر که توی مرکزمخابراتیتون دارن سوال کن اگه خوبه بگیر آخه پارس آنلاین از ماه رمضون خراب شده انگار نمیخواد درست هم بشهنقل قول:
اینجوری قشنگ عکس پنلت رو نذار اینجا یه موقع دیدی محدود شد شبانتا ! :n02::n02:نقل قول:
فعلا که شبانه پارس من خوبه ، چند وقتی بود خراب بودا ولی خیلی عالی شده الان ولی چه فایده که هیچی برا دانلود ندارم :n14: