مرسی حتما تماس می گیرم که چک کنن الان که 1565 رو می گیرم اصلا بوق نمی خوره!!!!!نقل قول:
Printable View
مرسی حتما تماس می گیرم که چک کنن الان که 1565 رو می گیرم اصلا بوق نمی خوره!!!!!نقل قول:
داداش اون مودم رو بفرست بیاد :) :n02: ما هم مثل خودت پی سی فروم بازیمنقل قول:
جالبه مودم من اصلا با adsl2+ لینک هم نمیگیره ! ولی با g.dmt الان رو 6 مگ بسته شده SNR هم روی 15 هست ! annex a هم اصلا نداره تو تنظیمات !نقل قول:
فکر کنم مودم های بردوکام اینجورین !
-------------------------------------------------
راستی فکر کنم های وب در مورد قیل.تر.ینگ هوش.مند یه کاری کرده ! الان همه اون صفحه های که تو اینستا باز نمیشدن قبلا ، همه پست هاشون راحت باز میشه ! دوستان یه تست کنید ببینین برای شما هم درست شده ؟
قابل شما رو نداره :n01: البته من باشرایط شما ب هیچ عنوان نمی تونم معامله کنمنقل قول:
سلام دوستان راجع به snr میشه توضیح بدین؟؟؟؟؟ هرچی بالاتر باشه بهتره یا پایین تر؟نقل قول:
عزیز ممنونم از راهنماییتوننقل قول:
رو 6مگ بسته شد اما خب بازم نویز داشت!!!! انگار باید باهمین 4مگ سر کنیم!!! هرچند سرعت دانلودش برام مهم نیس و همین که تلگرام و اینستا خوب باشه کافیه
هر چه بالاتر باشه بهتره....نقل قول:
ملاحضه کنید
۶dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
۷dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
۱۱dB-20dB = خوب
۲۰dB-28dB = عالی
۲۹dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت …
تنظیمات هر شهر فرق داره ن منم دیلینک تست کردم رو همه انکس ها کار میکنهنقل قول:
دوم دوستان زیاد به snr و اینای های وب دقت نکنید هرچی نشون میده فیکه !
این الان خط تنظیمش adsl2+ هست ریت میره بالاتر snr 6 میمونه
وقتی میاریش رو G.dmt خط ریتش میاد پاین تر ولی snr 6 میمونه خط هم نصف میشه فقط ثبات بهش اضافه میشه
اگ خططتون مثلا ریتش رو 12 هست سرعتش کم در حد 4 مگه مشکل از خود های وبه ک پهنای باند همینقدر تو مرکز داره بده
نقل قول:
چندروزی که های وب دارم هیچ صفحه ای از اینستا برام ش ی ل تر نیست
باز بر میگرده مشکل از زیرساختهنقل قول:
الان مسیر ها باز تغیر کردن افتاده رو سوپر انلاین بهترین مسیر ممکنه که خیلی عالیم هست کیفیت بالاتری نسبت به اذربایجان داره
ولی من تو این چند ساله که adsl دارم با هر شرکتی و مودمی که بودم وقتی تنظیمات رو g.dmt میزارم SNR برام بهتر شده بدون تغییر ریتنقل قول:
اره برای منم چند روزه درست شدهنقل قول:
اره مسیر ترکیه شدهنقل قول:
امیدوارم رو همین بمونه
ولی من احساس میکنم دیروز که تست گرفتم مسیرم ایتالیا بود ولی بازم صفحه ها همه باز میشدن !
سلام دوستان خط من چرا اینطوری ؟کم تر از 100 متر با مخابرات فاصله دارم:n04:
SNR Margin (0.1 dB): 379 289 Attenuation (0.1 dB): 140 137 Output Power (0.1 dBm): 173 120
نقل قول:
کیفیتت خوبه
هرچند معلوم نیست که کدوم دان و اپ استریم هست
28.9 37.9 به دهم هست
کیفیتت خطت خیلی خوبه
تمام سیم کشی داخلی ساختمان رو تعویض کردم از مرکز مخابرات هم اوکی بود :n02:نقل قول:
خدا قسمت همتون بکنه :n12:
آپلود رو باید باهاشون صحبت کنم اگه بالا ببندن که عالی میشه :n27:
ممنون از پاسختون سمت راستی دانلوده چپی اپلود.سایت نمیزاره عکس بزارم
آپلود منو رو 2 مگ بست پینگم تغییری نکرد :n35::n37::n22:
دوستان در مورد قی.لتری.نگ هوش.مند که تو صفحه قبل گفتم همه پست های اینستا راحت باز میشن ، اصلا ربطی به های وب و زیرساخت نداشت ! تو اپدیت جدید اینستاگرام این مشکل برطرف شده !
امشب روی گوشی یکی از اعضای خانواده دیدم پست های بعضی صفحه ها اصلا باز نمیشن ! تعجب کردم چون تو گوشی خودم همه پست ها راحت باز میشن ! گوشی اونو به اخرین ورژن اینستا اپدیت کردم درست شد !
تایید میشه منم بدون هیچ مشکلی باز میشه برام :/ شاید دلشون سوخته به حالمون گفتن یکم حال بدیم بشون :/نقل قول:
تو کف اینم که چطوری از دو گیگ و نیم یه گیگ دانلود شه 600 مگ میمونه:n08:
سلام دوستان می خواستم بیام های وب این مستند مربوط به سرعت بالاتر از 128Kbps
.چه گلی بیگیرم سرم.کارت دانشجویی رو گم کردم.
درود
حدود دو ماه هست که سرعت دانلود من از 700 به 550 رسیده ،قبلا snr خطم 6 بود و الانم 6 هست و این مورد را هم نمیتونم کاریش بکنم .
فقط سرویس ی که دارم 8مگ یک ساله ماهی 30 گیگ بوده . ممکنه از سرویسم باشه ؟
الان یک سرویسی اضافه کرده یک ساله ماهی 70 گیگ که تا 16 مگ باز هست بنظرتون این سرویس را بگیرم سرعت دانلودم بیشتر میشه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویزتون بشدت بالاسنقل قول:
هر سرویسی هم بگیرید از این بیشتر سرعتتون نمیره
تایپ adsl رو بذار روی ADSL2+ باید ریت بره بالا تر.نقل قول:
نقل قول:
امروز مجدد رفت روی آذربایجان.
افتضاحه اینمسیر.
پینگ 4.2.2.1 من رسیده 200 با کلی تایم اوت:|
اصلا بدرد گیم نمیخوره!
:n07: رو اذربایجان رفته برای منم ولی همون پینگ همیشگی 130 تا 160 هستنقل قول:
دوستان کسی راهی بلد نیست برای مستند مربوط به سرعت بالاتر از 128Kbps .هیچی ندارم:n03:
داداش گلم نمیخواد فقط یه اسکن کارت ملی براشون بفرستی کافیه .نقل قول:
.عکس کارت ملی و اخرین فیشو دادماخه سایت گیره.بالای اپلود مدارک نوشته
با عرض پوزش به استحضار می رساند به دلیل عدم بارگذاری تصویر مدارک تایید شده مورد نیاز برای تکمیل مستندات پرونده سرویس، شما قادر به خرید/اعمال سرویس نخواهید بود.
تو اين پنج روزى که دارم استفاده مى کنم 7 گيگ طبق امار مصرف کردم!!!! مى شه ميانگين يک گيگ و خورده اى، درصورتى همين مصرفو تو شاتل داشتم روزى سه گيگ حجم ازم کسر مى شد.... اگه دزدى هم مى شه حداقل براى من تااينجا نامحسوسه!!!
البته خط من هم روى4 مگ بسته شده شايد بى تاثير نباشه
فکر کنم تازه واردا رو یکم بی خیال میشن بعد شروع میکنن :n02:نقل قول:
نقل قول:
شايد دارن دووون مى پاشن فعلا:n02:
به سرویستون نیستنقل قول:
شما برید از سر خط خونه تست کنید
پریزهاتون رو عوض کنید و نتیجه رو اعلام کنید
خطتوون شدیدا نویز داره
مودم رو با یه اسپلیتر جدا و به خط جدا وصل کنید
مودمتون دقیقا چ مارک و برندیه؟
درودنقل قول:
من از سر کافوی تو کوچه یک کابل مستقیم اوردم !
حتی از سر خطی که مخابرات برام کشیده هم کابل نیاوردم گفتم شاید نویز داشته باشه
کابل هم مستقیم از وسط کوچه تا پشت مودم امده ، از کابل به مودم هم یک تبدیل گذاشتم که سیم دو رشته را به rj11 تبدیل میکنه
وقتی از اسپیلیتور جدا میکنم و مستقیم وصل میکنم rate خطم پایین میاد ،نمیدونم دلیلش چی هست ، حتی الان از کافوی وسط کوچه که کابل مخابرات از زیر زمین بیرون میاد چک کردم rate خطم روی 5500 هست اما وقتی از داخل خونه با اسپیلیتور چک میکنم 6000 هست .
مودم هم مارک D7 tplink هست ، حدود 450 قیمت داشت که 2 سال پیش خریدم .
طبق شماره هایی هم گذاشتم 1-سیم مخابرات هست 2 -سیمی که از تبدیل به اسپیلیتور میره و ...
اگه کابل خوبی استفاده کرده باشی احتمالا این وضعیت به دلیل فاصله خونتون تا نرکز مخابراته
attenuation 50 هستش که خیلی بالاس
الان راه حلی برای مشکل من نداری ؟نقل قول:
چون بدون اسپلیتور rate من پایین هست اما با اسپلیتور rate من بالا میره
سلام دوستان از مخابرات درخواست تخلیه دادم دیروز برم های وب بعد از چند روز رانژه نکردن 195 شکایت کنم?
واسه رانژه که شکایت لازم نیستنقل قول:
3 روز حداکثر طول میکشه
امروز منم درخواست دادم واس های وب ساعت 9 صبح الان رانژه شده یعنی 3 ساعت
بستگی به مرکز داره
دوستان گرامی چطوری باید فهمید که روی چه مسیری هستیم؟ و این مسیرهارو کی تعیین میکنه isp ها یا جای دیگه؟
چند روز پیش توی یک سایت خبری کامنت گذاشتم پرچم رو واسه کشور ایتالیا زده بود یک مدتی هم که توی اسپید تست مکانمون رو توی ایتالیا نشون میداد چرا اینطوریه بنده خیلی در این موارد کنجکاو نبودم البته تا الان :n13: دوستانی که تجربه و اگاهی در این موارد دارند مارو هم بی نصیب نذاربد با سپاس :n11:
یه trace از 8.8.8.8 بگیر اونجایی ک جهش پینگ داری مسیر خروجی از کشوره ای پیش رو بزن تو سایتهای ip location بهت میگه از کجاستنقل قول:
فک کنم مسیر های اینترنت دست زیر ساخته ( مطمئن نیستم )
سرویس دهنده ها ای پی کم میارن از کشورا خارجی ای پی میخرن ک ارزونتر در بیاد برا همین زده ایتالیا