از وقتی که ibs درست شد من اصلا قطعی ندارم
Printable View
از وقتی که ibs درست شد من اصلا قطعی ندارم
بابا مخابرات خیلی کارش درسته:n19:
من مخابرات را دوست دارم:n12::n02:
اقا فرشاد میشه ای پی gateway تو بزاری؟نقل قول:
منم مثل دوستان مشکل قطعی دارم واسه من ادامه دار شده واقعا گیج شدم
ای پی که عوض میشه با ریستارت مودم برا من همه آی پی های مخابرات و گسترش ارتباطات میادنقل قول:
مخابرات امشب قاط زده وای چه حالی میده با این فعلا 2.5 گیگ تو دو ساعت دانلود زدم:n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه سرویسی؟نقل قول:
1مگابایت!!
ip ها مخابرات با چی شروع میشه؟نقل قول:
من با گسترش ارتباطات قطعی هام بیشتر میشه ولی رایانه گستر زمانش بیشتری وصل میمونم :n13:
مگه مخابرات شبانه هم داره؟؟؟؟!!!!!نقل قول:
دیشب 5گیگ دانلود کردم. سرعت عالی بود ./ قطعی هم اصلآ نداشت و فعلآ هم ندارم. عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییی
از وقتی که من از مخابرات نت دارم همش داره سیستمشو عوض میکنه همش تغییرات معلوم نیست کی میخواد درست بشه این قطعی هایی که دارید هم همش بخاطر تغییراتی مثل حذف نامحدودا-حذف شبانه ها-اضافه کردن شبانه-اضافه کردن سرویس های جدید-حذف بعضی از سرویس ها هستن
دوستان تحویل بگیرین بابا!!!!!! ما آدم نیستیم؟؟؟؟؟ :n28::n28::n28:
تازه واردا رو به جمع خودتون راه نمیدینا!!!:n16::n16:
من الآن کاملا هنگه هنگم...کدوم سرویسا شبانه رایگان دارن؟؟؟؟ یه شب نشستم 4 گیگ دانلود کردم. صبح پا شدم دیدم ترافیک ندارن.تماس گرفتم 2020.میگه کی گفته ما شبانه داریم؟؟؟؟؟؟
کدوم سرویسا شبانه رایگان دارن؟؟؟؟
توی ibs که ترافیکت رو چک میکنی اگه نوشته withfree شبانه داری.نقل قول:
اگه نوشته nofree شبانه نداری.
حتما nofree هستی که 4گیگو حساب کردهنقل قول:
1مگ ها همشون شبانه دارن
سلام
آقا یه سوال
راستش یه گندی زدم که نگو
دوبار تمدید اکانت رو پرداخت کردم....بصورت آنلاین
برای دفعه بعد خود به خود تمدید میشه یا پولم پریده ؟
موفق باشید
اولا نگاه کن روز باقی مانده زده 30 یا 60
اگه زده 60 که حله
اما برای 30
اگه توی سرویس رزرو اسم سرویست رو نوشته، یعنی خود به خود تمدید میشه
اما اگه نوشته فاقد سرویس رزرو ، تمدید نمیشه
اصلا واسه من ibs و وا نمیکنه.من پرتاک وا میشه واسم فقط.نقل قول:
نمیدونم چرا وقتی با وای فای کار میکنم باید کنار مودم باشم که سرعت کامل بشه ولی وقتی دور میشم و آنتن وای فای ضعیف تر میشه سرعت میشه 250-400کیلوبایت برا بقیه هم همینجوره یا مودمم وای فایش ضعیف شده؟
مخابرات افت سرعت پیدا کرده. 512 نامحدود ماکزیمم دانلود 25 . چه از سرورهای داخلی چه خارچی.
شما چجوری نامحدود گرفتین؟نقل قول:
شما چجوری نامحدود گرفتین؟نقل قول:
به احتمال زیاد از قبل داشتن و تمدید کردن.نقل قول:
من امروز رفتم یه خط جدید مخابرات ثبت نام کردم که اونو بزارم واسه یه شرکته دیگه .اینم واسه مخابرات.
ولی یکی از دوستان گفت پیگیری کردم . تا ماه دیگه احتمالا پرتال برمیگرده مثل قبل، البته به استثنای قیمتا مطمئنا.:n02::n02:
سلام لطفا ادرس سایت پرتک رو بدین
رفقا این درجه های p30world چه جوریه هر چندتایی یه ستار میگیری خیلی فکرمو درگیر کرده؟؟؟؟؟؟:n13:
10.232.139.186نقل قول:
مطمئن نیستم ولی فکر کنمنقل قول:
200 پست ستاره دوم رو میده
500 پست ستاره سوم
1000 پست ستاره چهارم
به نظر من باید برا همه نمایندگی ها سیترا رو فعال میکردن اینجور خیلی بهتر بود
برا من این روزا خیلی تو ساعات رایگان گیت وی های تک رقمی و 89میاد در صورتی که قبلا اینجور نبود مثلا دیشب اتوماتیک قطع شد و رفت رو گیت وی 89 سرعتشون هم مثل قبلا عالی شده
داداش.شما با از ما بهترون در ارتباطی که هواتو دارن.:n02::n10: خوشا به سعادتت...:n06:نقل قول:
سلام
برای اینترانت داشتن, باید آی پی ولید داشته باشم؟
نیم ساعت پیش زنگ زدم 2020 یه شماره بهم داد تا شنبه زنگ بزنم و آی پی ولید بگیرم!
راه رو دارم درست میرم؟
موفق باشید
------------------------------------------------
یه سوال دیگه....
ترافیکم تموم شده و اصلن نمیتونم وارد صفحه خرید ترافیک بشم
جی کار کنم؟
سلامنقل قول:
متأسفانه باید بگم که مجبورید از یه حای دیگه ترافیک بخرید. مثلا کافی نت، یا وای فای همسایه
وقتی اینجوری میشه چاره ی دیگه ای ندارید
لطفا حذف شود
گت وی من روی 78 گیر کرده و به هیچ عنوان هم تغییر وضعیت نمیده دوستان اعلام وضعیت کنید.
منم روی 78 موندهنقل قول:
نقل قول:
همین 78 دیشب تو ساعات رایگان از سایت های خارجی سرعت دانلود 70 بود اما سایت های داخلی سرعت عادی رو میداد. سایر دوستان هم اعلام وضعیت کنن
سلام.منم ترافیکم تموم شده بود .واسه بار اول تماس گرفتم 2020 .به اندازه ای که بتونم پرداخت اینترنتی داشته باشم بهم ترافیک دادن.نقل قول:
واسه بار دوم که ترافیکم تموم شد نگاه کردم تو سایت.اگه تو پرتاک هستین یه تب داره تو بخش تغییر و تمدید سرویس .100 مگ هدیه رایگان میده واسه شارژ کردن.البته به شخصه امتحان نکردم.:n13:
مال من از خارج ریدس ولی داخل سرعت کامل رو میده گیت وی هم عوض میشه رو همشون میافته .مخابرات کلا بدرد استفاده نمیخوره یعنی اسمش اینترنت نیست .فقط نامحدود داشته باشه با همون قیمت های قدیم میشه اسمشو گذاشت اینترنت وگرنه .............:n09:
شهریور تموم شد .نمیخان نامحدودا رو بزارن ؟
این جواب رو دو سه روز پیش از پشتیبانی گرفتم. درباره برگشتن سرویس های نامحدود و وضعیت دانلود رایگان شبانه سوال پرسیده بود.
برا من که مشکلی نیست همیشه سرعتم خوبه دیشب هم تست کردم با uptobox با 1کانکشن سرعت خوب بودنقل قول: