پورت های تورنت را بستن مثل اینکه
Printable View
پورت های تورنت را بستن مثل اینکه
برا من که درسته احتمالا مشکل seed هست
دوستان من خطم فیبره..مخابرات منطقه میگه فعلا امکانات نداریم..درخواستم آرشیو شده
کاریش نمیشه کرد؟کسی این مشکلو نداشته؟
واسه منم فیبر بود. خودشون اومدن سیم کشی رو عوض کردننقل قول:
اگه از خود مخابرات اینترنت بگیری سیم کشی رو عوض میکنن
رفتم مخابرات ثبت نامم کردم بعد ارشیو شدنقل قول:
رفتم گفتن فیبره خطت کلی ام تو نوبتن نمیشه کاری گرد:|
اگه خط جدید بخری چی؟نقل قول:
فکر کنم دردسرش کمتر باشه. از همون اول مسی میدن اینترنت هم میتونی بگیری.
کمتر از یه هفته خطت رو میدن
یه سوالی ازشون بکن
سلام. دوستان
من امروز سرویس 2 مگ ماهی 10 گیگ رو با 512 نامحدود عوض کردم
تست سرعت همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من خودم نرفتم یکی رو فرستادم که بره واسم تغییر بده. گویا گفته دانلود شبانه 1 تا 6 محدود به 10 گیگ در ماهه . البته باز مطمعن نیستم . باید برم خودم بپرسم دوباره.
مخابرات سرویس 1مگ نامحدود میده؟512نامحدود دارم.
سلامنقل قول:
اگر طرح بهاره باشه ماهی 10 گیگ حجم دانلود اما ترافیک شبانه از 1 تا 6 رایگانه و محدودیتی گفته بودن ندارن ...
تو قراردادتون مدتش هم ذکر شده ؟ یک ساله هست ؟
برای اضافه حجم دانلود بالای 10 گیگ روزانه نت قطع میشه یا اینکه بدون اینکه متوجه بشین براتون کنتور میندازن ؟
سلام.نقل قول:
اکانت که به قول خودشون یک ساله هست. چیزی که من خوندم اینه که میشه بسته رو خریداری کرد مثلا یک گیگ دو گیگ و پولش میاد رو قبض تلفن.
البته چیزی که گفتن این بود که شبانه یک تا شش محدودیت 10 گیگ داره. جالبه اینه که آنی وصل کردن. یعنی طرف من ساعت 12 و نیم رفت وقتی برگشت وصل شده بود.
امیدوارم محدودیت دانلود شبانه نداشته باشه !!
البته من دانلود ندارم واسه همین اومدم رو محدود ولی سرعت بالا ( نسبت به چیزی که قبلا داشتم ) واسم مهم بود.
چیز دیگه ای در مورد این تعرفه نمیدونم ولی هرچی که هست با توجه به مشکلاتی که مرکز مخابراتی من ( پر بودن پرت ) داره مجبور بودم روی همین مخابرات شیفت بدم خودم رو .
+
واسه دانلود بالای ده گیگ رو نمیدونم
ولی فکر میکنم اتوماتیک تعرفه آزاد حساب میکنه یا پیغام میده مثل وایمکس. چون خیلی وقته محدود ندارم اطلاع ندارم
اگر واقعا همچین چیزی باشه که جزو عجایب هست چون بارها دوستان ازشون پرسیدن شبانه محدودیتی داره یا نه که گفتن نه البته از اینها هیچی بعید نیست ...نقل قول:
اگر تو اون طرح واقعا شبانه ده گیگ بیشتر حجمش نباشه و ده گیگ هم روزانه پس با همون 512 که الان کلا 20 گیگ ماهانه گفته بودن حجم دانلودش هست و فعلا لغو شده هیچ فرقی نداره ...
منم پارسال سرویس 2مگ ماهی 7.5 گیگ گرفتم شبانه 1 تا 7 رایگان.
سرویسو خودشون رو 4 مگ گزاشتن و آپلودم رو 1 مگ .
من حتی در طول روز هم استفادمو حساب میکردم از اون 7.5 گیگ بیشتر میشد و مجموعا در ماه به 15 تا 17 گیگ هم میرسید و کلا شبانه زیاد استفاده نمیکردم ولی بازم همون رقمی که برای 7.5 گیگ با هم قرار داد بسته بودن میومد .
انگار بیشتر از 7.5 گیگ رو فکر میکردن تو تایم دانلود رایگان استفاده کردم.
اینش که تا امروز حال داده
مبارکه.نقل قول:
منم میخوام همین سرویس رو بگیرم. تا آخر سال اون 5گیگ هدیه روزانه رو میدن؟ یا مدتش محدوده؟
چون 5گیگ خیلی کمه واسه من. اگه اینطور باشه کمپین شگفت انگیز بگیرم که 7گیگه و 1500تومن هم ارزونتر:n02:
داداش فن اوا هم مصرف منصفانه اعمال کرده ، خوب شد صبر کردم نرفتم فن اوا، باز الان مخابرات نامحدودهاش برقرار هست.نقل قول:
اگر واقعا همچین چیزی باشه که جزو عجایب هست چون بارها دوستان ازشون پرسیدن شبانه محدودیتی داره یا نه که گفتن نه البته از اینها هیچی بعید نیست ...
اگر تو اون طرح واقعا شبانه ده گیگ بیشتر حجمش نباشه و ده گیگ هم روزانه پس با همون 512 که الان کلا 20 گیگ ماهانه گفته بودن حجم دانلودش هست و فعلا لغو شده هیچ فرقی نداره ...
اگر بلا به دور ، گلاب به روتون ، روم به دیوار مخابرات هم نامحدودهاش رو برداره باید با سرویسهای حجمی فقط سایتهای خبری و فیسبوک و توییتر رو چک کنیم!
البته اگه بساط رو دوباره برپا کنی با اکانتهای سیسکم که نه قیمتی داره نه مصرف حجمی میشه کلی شبکه رو باهاش باز کرد.مثل دانلود سریال و فیلم و ... نمیشه ولی از رسانه جمهوری.ا بهتره.
چرا انقد شبانه سخت میگیرن؟!! 5 گیگ و 10 گیگ اونم برای یک ماه؟!!!!!
تبدیل 256 نامحدود به 2 مگ (کمپین بهاره)
..................
تست
یادآوری کنم شبانه رایگان 1 تا 6 صبح . موفق و پیروز باشید
شما یک سرور در خارج ایران انتخاب کنید تا پینگ اون رو هم ببینیم.ضمن اینکه اگر محدود باشه که دیگه پینگ و لاست پیج باید ایده ال باشه.نقل قول:
بدیل 256 نامحدود به 2 مگ (کمپین بهاره)
..................
تست
با سلام من یه سوالی دارم:
حدود یه هفته ای میشه که ک/ر/ی/و هی قطع و وصل میشه و هیچ سایتیو باز نمیکنه
آیا مشکل از سیستم منه یا مشکل سراسریه؟
سراسریه عزیز ...نقل قول:
به صورت آنلاین نمیشه نامحدود رو به حجمی تغییر داد؟باید حتما بریم مخابرات؟
2. مثلا 2 مگ 10 گیگ گرفتیم اگر حجممون تموم شه اینترنت قطع میشه؟ یا اینکه حجم اضافه پولش حساب میشه و روی قبض میاد.
اگر به سرویس پیش پرداخت تغییر بدیم اونجوری میشه 2 مگ حجمی گرفت؟
سلام دوستان
کمپین بهاره ثبت نام کرده بودم که بعد یک ماه بلاخره وصل شد
میخواستم ببینم ساعت رایگان چند تا چنده و اینکه سرعت شبانه چند هست الان
لازمه بعد دانلود شبانه مودم خاموش روشن کنم یا نیاز نیس؟ (واسه این که از ترافیک کم نکنه)
لطفا راهنمایی کنید
یه جور دیگه هم میشه 2 مگ کرد راهشو پیدا کردم از تو خونه بدون رفتن به مخابرات..اول سرویستون رو از روی قبض بر میدارید pre paid میکنید فقط یادتون باشه پول تو کارت عابر بانک با رمز دوم داشته باشید.
بعد که prepaid شد میرید قسمت تغییر پهنای باند رو به 2 مگ تغییر میدید. اگر نامحدود باشید 1 مگ و 2 مگ نداره ولی وقتی pre paid بشه 1 مگ و 2 مگ ظاهر میشه.
بعد که 2 مگ شد. میرید تو قسمت خرید شارژ فقط 6 ماهه داره با 1 ساله 6ماهش فکر کنم 115 هزا رتومنه 1 سالش نمیدونم 200 تومن فکر کنم حجمشم نمیدونم.
منم امروز کمپین بهاره 2مگ ماهی 10گیگ گرفتم. اینم تستش:
سرور داخلی:
سرور خارجی:
بنظر من این کمپین بهاره بهش میخوره یکم دزدی از مردم باشه
اخه سرویسی که میدن چه 11 و چه 2 مگ هردو بصورت عادی 5 گیگش برابر با همین قیمت های کمپین های جدید هست. الان 5 گیگ اضافه میدن، بعد که فصل بهار تموم شد میگن کمپین بهاره تموم شده و اون 5 گیگ اضافه رو نمیدن و مجبوری با همون 5 گیگ سیر کنی.
ودستانی که گرفتن توی قرارداد این قضیه رو چجوری توضیح داده؟ به مخابرات این حق رو میده که اون حجم اضافه رو دیگه نده؟
با این اوصاف فکرکنم اگه اینطوری باشه بهتره که طرح کمپین شگفت انگیز رو ورداریم که حداقل 2-3 گیگ بیشتر داره
منم همین فکر شما رو کردم ولی توی قرارداد نوشته تا آخر دوره این شرایط هستش.نقل قول:
قرارداد هم یکساله هستش. فکر کنم تا یکسال اون 5گیگ هدیه رو بدن
منم همین فکر شما رو کردم ولی توی قرارداد نوشته تا آخر دوره این شرایط هستش.نقل قول:
قرارداد هم یکساله هستش. فکر کنم تا یکسال اون 5گیگ هدیه رو بدن
من اینترنتم رو pre paid کردم یعنی هزینش رو از روی قبض برداشتم 18 گیگ ترافیک گرفتم اما حجم ترافیکم رو نزده :
حجم ترافیک undefined
آخه من از کجا بفهمم چه قدر حجم مونده حجمم رو مدیریت کنم؟من 4 سال پیش پارس آنلاین بودم مدیریت حجمش هم گرافیکی بود هم نوشتنی بود این مخابرات که بوق بوقه........
من همین الان زنگ زدم مخابرات 2020 کاشکی صداشو ظبط میکردم..گفتم حجمم رو نزده یه کلمه انگلیسی نوشته به جاش میگه من نمیدونم چیکا رکنید..خیلی مسخرس به خدا این مخابرات تهران. آخه من الان حجمم رو از کجا بفهمم چه قدر مصرف شده؟
من دیروز سرویس 512 18 گیگ 6 ماهه خریدم 81 هزار تومن حالا میخوام بدونم حجمم رو از کجا باید ببینم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به صورت غیر حضوری میشه کار تبدیل نامحدود رو به محدود انجام داد؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
شما قبلش اینترنت نامحدود داشتید و به Prepaid تبدیل کردید؟
چطوری اینکار رو انجام دادید؟ حضوری رفتید؟
درسته نامحدود داشتم. از خود سایت مخابراتنقل قول:
یکی از این 2 قسمت بود بعد گزینه تغییر سرویس به پیش پرداخت رو زدم. همون ثانیه تبدیل شد به pre paid.
دوست عزیز توی قسمت خدمات+ یه گزینه هست به نام "گزارش کارکرد سرویس". اونجا میزان حجم مصرفیت رو میزنه.نقل قول:
به اون قسمت سر زدی؟
ممنون اومدش.نقل قول:
مجموع حجم کل دریافت اطلاعات 2.4 GB مجموع حجم دریافت رایگان شبانه 0 B مجموع حجم ارسال اصلاعات 434.0 MB
یعنی من از دیروز تا الان 3 گیگ مصرف کردم؟ اینجوری که 16 گیگ برای 6 ماه 5 روز دیگه نتم تموم میشه که.یعنی 81 تومن تو 6 روز تموم میشه بدبخت شدم رفت وقتی 512 نامحدود بود که ماهی 25 تومن بود حداقل 3 ماه میشد استفاده کرد..
عجب خبطی کردم.81 تومنم رفت به باد :n28:
حالا مانده ترافیک رو کجا باید ببینم؟
تو پست قبلی گفتم دیگه.نقل قول:
تو همون عکسی که گذاشتی بالاش نوشه خدمات+ اونو بزن. یه گزینه ای داره به اسم گزارش کارکرد سرویس.
وارد اون که بشی میتونی میزان مصرفت رو توی هر تاریخی که بخوای ببینی
دوستان سرویس های حجمی مثلا 512 یا 256 الان وسط روز سرعت دانلود و اپلودشون چنده؟
نصفه شب چقدر میشه؟
دوستان الان کدوم یکی از سرویس ها بدون مشکل فعاله؟
من قبلا از inet بدون مشکل استفاده میکردم ولی الان سرعتش خیلی کم شده
openv.p.n هم همینطور
اونم سرعتش کم شده
مشکل از سرویس دهنده منه یا همگانیه؟
درودنقل قول:
کـــــــریو دو سه روزی هست که خوب شده. بقیه سرویس ها هم مثل سابق هستند.
+Tunnel و cisco anny connect هم خوبن. من مشکلی ندارم باهاشون.نقل قول: