اینم راهیه اما میخوام بدونم قانونش چیه در این مورد به خصوصنقل قول:
در این موردیم که شما میگید چطور؟ بعد از پایان ارشد باید بلافاصله ادامشو برم یا میتونو اگه خواستم یه سال صبر کنم؟
Printable View
اینم راهیه اما میخوام بدونم قانونش چیه در این مورد به خصوصنقل قول:
در این موردیم که شما میگید چطور؟ بعد از پایان ارشد باید بلافاصله ادامشو برم یا میتونو اگه خواستم یه سال صبر کنم؟
شما دلیل تمدید رو چی نوشتید؟نقل قول:
من اول تیر اعزامم بود و 2ماه عقب انداختم البته اگه موافقت کنن. دلیلش رو هم الکی زدم بیماری پدر
من گفتم که چیزی ننوشتم و واسم دلیلشو سایر زد ولی خب بیشتر به خاطر این قبول کردن که زمان اعزام 1/2/92 سربازها زیاد بودن و حتی چند تا از دوستام افتادن 1/4 رفتن درخواست تعجیل دادن بخاطر همین راحت تر قبول کردن/ از هرکی میپرسیدم یه چیزی میگفت کارمند پلیس+10 گفت احتمال اینه قبول کنن یک درصده اما کلا بستگی به شانست داره 50/50 بهترین جوابهنقل قول:
نقل قول:
ممنون اما این فصیه برای کسی که فرص می خوره صدق میکنه؟! موفعه ای که فرص می خوری و ازمایش میده همه چیز نرمال میشه ! پزشکان نظام وظیفه خوردن قرص رو مد نظر نمی گیرند؟! اما 2 هفته ای که قرص نخوردم و ازمایش دادم TSH ــم 27 بود! اما T3 و T4 ندارم! الیته با لمس گلو معلوم میشه که گواتز داره طرف!نمیدونم اصلا چیکار کنم موندم سر دو راهی یکی کامل از اول تا اهر با راهکار هاش بکه تا ما معافی رو بگیریم خیلی ممنون میشم!
مراکزی که معاینات رو انجام میده کجاست؟ نه تو دفترچه چیزی نوشته بود نه تو سایت police.ir چیزی پیدا کردم.
من غرب تهران هستم باید کجا برم برای معاینه؟
منظورتون برای معاینه اولیه و واکسن هست ؟نقل قول:
این پست رو نگاه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:ببین دوست من بلاخره شما پرونده پزشکی دارید و تو پرونده شما تمام جزئیات نوشته شده و لازم به قطع مصرف قرص ها نیست
چیزی که من شنیدم اینه که شما وقتی برای چنین بیماری های اقدام میکنید باید دو بار ازمایش بدید یعنی یک بار در هنگام مصرف قرص و یک بار هم بعد از مدتی مشخص بدون مصرف قرص ها ضمن این که باید از تیرویید تون هم عکس برداری بشه
این هم مراحل معافیت پزشکی در خارج از کشور
1- مراجعه مشمول به نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در محل سكونت يا نزديكترين نمايندگي در خارج از كشور . 2- تكميل فرمهاي مربوط و ارائه مدارك خواسته شده به نمايندگي . 3- پرداخت هزينههاي مربوط. 4- تعيين نوبت براي مشمول جهت شركت در جلسه معاينه پزشكي از سوي نمايندگي . 5- اخذ نظريه تخصصي از بيمارستان تعيين شده در خارج از كشور و شركت در جلسه پزشكان معين (در صورت نياز) . 6- تنظيم نظريه پيرامون وضعيت جسمي و بيماري مشمول يا كسان مشمول با تاييد نمايندگي . 7- ارسال كليه مدارك از طريق نمايندگي به وزارت امور خارجه . 8- تاييد و ارسال مدارك رديف هفت از طريق وزارت امور خارجه به سازمان وظيفه عمومي ناجا . 9- بررسي و طرح پرونده در شوراي پزشكي مركز وظيفه عمومي تهران بزرگ و صدور راي . 10- اعلام نتيجه راي شوراي پزشكي به وزارت امور خارجه يا وكيل قانوني مشمول براي پرداخت هزينههاي درنظر گرفته شده . 11- صدور كارت معافيت و تحويل آن به وزارت امور خارجه يا وكيل قانوني مشمول . در صورت منفي بودن راي شوراي پزشكي، برگ اعزام براي مشمول صادر و به وزارت امور خارجه يا وكيل قانوني مشمول تحويل خواهد شد.
شما با معافیت تحصیلی از کشور خارج شدید ؟ من شنیدم مشمول با معافیت تحصیلی از کشور خارج بشه. در حین معافیت تحصیلی، نمیتونه برای معافیت پزشکی اقدام کنه، بنابراین باید اول معافیت تحصیلی باطل بشه بعدا برای معافیت پزشکی اقدام کرد. معافیت تحصیلی خارج از کشور تنها با ورود فرد به کشور باطل میشه. یعنی حتی اگه تاریخش بگذره و وثیقه ضبط بشه، از نظر اونها وضعیت تبدیل به "معافیت تحصیلی معلق" میشه و به هیچ وجه معافیت تحصیلی باطل نمیشه.
توصیه ی من اینه که اگه از پرونده تون مطمئن هستید، پاشید بیاید ایران انجامش بدید
اینم ادرس سرکنسولگری ایران در مونیخ که کاملا پروسه معافیت پزشکی رو شرح داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
متولدین 72 کی میرن واسه خدمت؟
72 در شرایط عادی العان باید سر خدمت باشند دوست عزیزنقل قول:
تاریخ اعزام من 1/4 هست. ولی هنوز نمیدونم کجا افتادم. لیسانس دارم و متاهل هستم.
شنیدم که 1/4 سپاه آموزشی نداره به همین دلیل یا ارتش می افتم یا نیرو انتظامی.
آیا این خبر درسته؟
نه ویرای دانشجویی ندارم بنابراین از اون نظر مشکلی نیست! فقط مشکل اینجاست که چطور و چیکار کنم تا از معافیت مطمئن بشم و ازمایشات رو چطور انجام بدم؟! چون اونطور که معلومه باید کشوری مثل المان یا دبی رفت و کارها رو انجام داد !نقل قول:
سلام یعنی چی که سپاه 1/4 آموزشی نداره؟( یعنی هیچکی تو این تاریخ اعزام , ممکن نیس سپاه خدمت کنه)نقل قول:
سپاس
شما تشریف ببرین نزدیکترین سفارت و یا نمایندگی اونجا خودشون راهنماییت میکنندنقل قول:
اکثر سفارت خونه ها پزشک دارند اونجا معرفی تون میکنند به یک بیمارستان برای تایید مدارک پزشکیتون وقتی از طرف نمایندگی محل سکونت خودتون همه چیز اوکی شد تمام مدارک رو میزارید تو یه پاکت بعد خودتون با پست
میفرستید سر کونسول مونیخ اگر اروپا هستید و اگر خارج اروپا هستید سرکنسول دبی اون ها دیگه خودشون کارها رو انجام میدهند اصلا نیاز به مراجعه حضوری نیست
احتمالا چون سپاه نیروهاش رو خودش پذیرش میکنه فقط افرادی را گرفته که کارت سبز دوره تکمیلی دارن/ اگر سپاه فقط افرادی که دوره تکمیلی رفتن را پذیرش کنه دیگه آموزشی نداره البته این حرف میتونه برای بعضی از پادگان ها صدق کنه آخرش سپاه یه سری نیرو میگیره که آموزشی دارن /مثلا چون لیسانس به بالا کم میگیره میتونه فقط افرادی را که کارت سبز دارن را بگیره که آموزشی نداشته باشن ولی برای دیپلم زیر دیپلم چون زیاد میگیرن فکر نکنم بتونن همه را با کارت سبز بگیرن.نقل قول:
سلام و خسته نباشید
دوستان در کارتهای جدید پایان خدمت هم معاف از رزم بصورت کد درج میشود؟
باتشکر.
معاف از رزم نه بصورت کد نه به صورت حرف اصلا در کارت درج نمیشهنقل قول:
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
دوستان راهنمایی کنند که من چی کار کنم ... داستانم یکم طولانیه ببخشید دیگه
من سال 90 کسری جبهه گرفتم البته 32 ماه بود ولی طرف با نامردی کردش 28 ماه و 9 ماه کسری داد ... دفترچم را اسفند 90 پست کردم ... بعدش رفتم برا کمسیون پزشکی و معاف از رزم شدم ... و در نهایت 1.4.91 اعزام شدم ... خدمت شد 21 ماه ... موقعی که برگ سبز برام اومد کسری داخلش ثبت شده بود ... دیگه داشتیم روزگار میگذروندیم که آذر 91 چون خودم توی نیروی انسانی بودم مسئولم بهم گفت که کسری جبهه را کلا برداشتن حتی کسانی که ثبت سیستم شده باشند ... ما افتادیم رو ویبره رفتیم پلیس +10 پرینت وضعیت گرفتیم ... دیدم دیگه کسری من داخلش نیست ! ... پاشدم رفتم نظام وظیفه اصفهان گفت تو سیستم برات زده کسری بعد از سال 91 و بهت تعلق نمیگیره ! ... ما هم دیگه ناامید شدیم ... تو همون حال بودیم که ارشد آزاد قبول شدم ... دیدم حالا که کسری بهمون نمیخوره بریم ارشد بخونیم حداقل از دست این سربازی راحت شیم . خلاصه با 7 ماه سابقه معافیت تحصیلی گرفتم .
قبل از عید گذرم افتاد به تهران و وسوسه شدم برم میدان سپاه یه سئوالی بپرسم ببینم اوضاعم چطوری شده ... رفتم اونجا به طرف گفتم .. گفت کی گفته کسری بهت تعلق نمیگیره !!!!!! کسری تو تو سیستم خورده و موردی نداره ... گفتم اصفهان گفت جلوش یه تیک فعال هست که از تو نخورده ... گفت اینو خودمون بعدا برات فعالش می کردیم !!! ... گفتم حالا چی کار کنم .. گفت دیگه هیچی حالا که اومدی بیرون دیگه بهت تعلق نمیگیره !!!!!!! :(( ... منو میگی میخواستم اونجا خودمو خفه کنم .
حالا ما موندیم تو درسها ... بعد از 2 سال اومدیم سروقته درس و واقعا تحت فشارم و هیچی هم نمیفهمم .. هی دارم وسوسه میشم که برگردم سربازی !
حالا من میخوام بدونم برای اینکه مطمئن بشم دقیقا وضعیت من به چه صورتی هست کجا برم ؟ که بعدا حرفشون 2تا نشه ؟
و اینکه آیا از متدهای زیر میتونم استفاده ای بکنم ؟
1- دوباره برا سابقه جبهه اقدام کنم و فشار بیارم به طرف بلکه 30 ماه رو بده ؟ یا اینکه چون یکبار صادر شده دیگه نمیتونه سابقه رو بده ؟
2- میتونم برگردم به سربازی و از کسری استفاده کنم ؟
3- طبق قانون موقعی که من سرباز بودم کسری بهم تعلق میگرفته ... حالا اگه اونها اون کسری اون موقع را بدن ... قانونی الان وجود داره که کسری که موقعی که سرباز بودم و بهم تعلق میگرفته بدلیل خارج شدن از سریازی دیگه بهم تعلق نمیگیره ؟
با تشکر
نه دوست عزیز مگه میشه نداشته باشه . برا 1/4 هم آموزشی داره سپاهنقل قول:
ولی 99 درصد کسایی که سپاه میوفتن پذیرش دارن یا یه نفر انداختتشون سپاه 1 درصد هم شانس بسیار زیادی داشته باشن میوفتن سپاه
الان رفیقم متولد اسفند 72 هست هنوز سربازی نرفته و داره ول میچرخهنقل قول:
چیکار باید بکنه؟
اضاف میخوره؟
دوست عزیز من تعجب میکنم که چرا چنین چیزی به شما گفته اند !!!!!نقل قول:
شما اگر کسری تون روقبل از 91 ثبت کرده باشید اگر همین العان هم اعزام بشید کسریتون سر جاش هست و مدت کسری تون + مدت زمان خدمت قبلی تون منهای 21 ماه خدمت رو باید انجام بدید
که بگفته خودتون میشه 16-21=5 ماه
ایشون کی اخرین مدرک تحصیلی شون رو گرفته اند ؟نقل قول:
اگر بیشتر از یکسال از فارغ تحصیلی یا انصراف / اخراج گذشته باشه بله ایشون اضاف خدمت خوردند
دوستان من واسه امریه بنیاد مسکن (خوزستان) اقدام کردم گزینش و حراست و ... رفتم باید تاریخ اعزام 1 04 باشه برگه سبز اومد درست بود ولی هنوز جواب 100 درصد بهم ندادن گفتن منتظر جوابی هستن که از تهران میاد معمولا چه قدر طول میشه ؟؟ اخه میخوام جواب نه بود پذیرش سپاه بگیرم شانسی دارم.. اگه با درخواستم موافقت نشه با مدرک لیسانس احتمالا کجا پذیرش میشم چه واسه اموزشی چه واسه یگان ممنون اگه کسی راهنمایی کنه
آخرین سالی که درس خوند 2 سال پیش بودنقل قول:
دوستان من واسه امریه بنیاد مسکن (خوزستان) اقدام کردم گزینش و حراست و ... رفتم باید تاریخ اعزام 1 04 باشه برگه سبز اومد درست بود ولی هنوز جواب 100 درصد بهم ندادن گفتن منتظر جوابی هستن که از تهران میاد معمولا چه قدر طول میشه ؟؟ اخه میخوام جواب نه بود پذیرش سپاه بگیرم شانسی دارم.. اگه با درخواستم موافقت نشه با مدرک لیسانس احتمالا کجا پذیرش میشم چه واسه اموزشی چه واسه یگان ممنون اگه کسی راهنمایی کنه
سلام دوستان
یه سوال ؟!
وضعیت گروه ب ، روی کارت های پایان خدمت جدید درج میشه ؟
احتمال قطع یارانه مشمولان غایب و فراری
» سرویس: اجتماعي - حوادث، انتظامي
کد خبر: 92022718041
جمعه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۲
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح از بررسی طرحی خبرداد که به موجب آن امکان قطعشدن یارانه مشمولان غایب و فراری وجود دارد.
سردار موسی کمالی ، با اشاره به وجود تعداد قابل توجهی از مشمولان غایب، گفت: در حال حاضر مشغول بررسی راههای قانونی برای ممنوعیت ارائه خدمات به مشمولان غایب و فراری هستیم.
وی ادامه داد: بر این اساس امکان استخدام، خروج از کشور، دریافت وام، ادامهتحصیل، دریافت مستمری از دولت برای مشمولان غایب و فراری وجود نخواهد داشت.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح همچنین افزود: در حال بررسی طرحی هستیم که به موجب آن یارانه به مشمولان غایب و فراری تعلق نگیرد که در این راستا هماهنگیهای لازم با بانک مرکزی و دیگر مبادی ذیربط در حال انجام است.
متولدین 55 به بعد منتظر عفو نباشند
وی همچنین با اشاره به آن دسته از افراد ذکور متولد سال 55 به بعد، به ایسنا گفت: این افراد منتظر این نباشند که عفوی به آنان تعلق بگیرد، چرا که تمامی اظهارات مطرح شده در این باره صحت ندارد.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح به این افراد هشدارداد: در مهلت باقی مانده خود را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند.
به گفته کمالی، ضوابطی در ستادکل نیروهای مسلح در حال تنظیم است که بر اساس آن، مشمولان دارای غیبت، هنگامی که خود را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند، تمام یا بخشی از مجازات در نظر گرفته شده برایشان بخشیده شود.
وی ضمن تکذیب شایعات مطرح شده پیرامون تسهیلات و بخششهای در نظر گرفته شده برای مشمولان متولدین سالهای 55 و پس از آن که به خدمت سربازی مراجعه نکردهاند، گفت: چنین موضوعی صحت ندارد و اگر بنا باشد تسهیلاتی به سربازان تعلق بگیرد، قطعا هنگام خدمت سربازی شامل آنان میشود و بخششی برای سربازان غایب و فراری وجود ندارد.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه سربازانی که تا پایان سال 86 از خدمت فرار کردهاند، مورد عفو قرار گرفتهاند، به ایسنا گفت: این افراد فرصت دارند که خود را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند، اما نظر به اینکه قصد داریم این عفو را متوقف کنیم، بهتر است آنان وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند.
کمالی از افرادی که پس از انجام سربازی، یگان خدمتی خود را ترک کرده و به نوعی سرباز فراری محسوب میشوند خواست تا سریعا برای تعیین و تکلیف سربازی خود مراجعه کنند.
من هم دقيقا دقيقا شرايط شما رو دارم با اين تفاوت كه دانشگاه قبول شدم و نرفتم .نقل قول:
و هميشه اين استرس رو دارم كه كسري رو بهم ندن :(
بهتره سریع تر پیگیری کنی تا تکلیفت معلوم شه.نقل قول:
تا اونجاییکه که می دونم معمولا برای پذیرش سپاه باید حدود 2 ماه قبل از اعزام اقدام کنی. حالا نمی دونم با پارتی و اینا می شه درستش کرد یا نه. اگه امریه ات جور نشد که پذیرش سپاه برای 1 تیر فکر نکنم بتونی بگیری. البته می تونی تمدید کنی 1/6 که بتونی پذیرش بگیری.
سلام ...نقل قول:
من نامه را 10.10.90 گرفتم و در نامه هم تاریخش این خورده .... اما تا اونجایی که من یادمه هفته اول اردیبهشت 91 بود که تو سیستم اومد و در صفحه مشخصات من وارد شد .... حالا معیار حساب کردن کدومه ؟
با تشکر
سلام به همه بچه های گل و دوستای خوبم
بچه ها کسی میتونه منو راهنمایی کنه درمورد معافیت کفالت مادر فاقد شوهر ( طلاق)؟
شرایط این نوع معافیت چطوری هست؟
باید 3طلاقه باشه یا همون طلاق معمولی کافیه؟
درصورتی که معافیت موقت بدن،آیا کارت میدن که اعتبارش تا 30ماه هست و اینکه با این کارت میشه پاسپورت گرفت؟
در چه بازه های زمانی باید واسه چک کردن اینکه مادر من هنوز در وضعیت طلاق است باید مراجعه کرد؟
پیشاپیش از همه تشکر میکنم و ببخشید که طولانی شد .
تاریخ ثبت در سیستم نظام وظیفه مهم هست نه تاریخ گرفتن کسرینقل قول:
خبر خوب برای سربازان فراری
نسیم: جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح گفت: اضافه خدمت سربازان غائب به شرط مراجعه آنها برای انجام خدمت و داشتن حسن رفتار در طول انجام خدمت، طی دو ماه آینده بخشیده میشود.
سردار موسی کمالی در توضیح این مطلب افزود: دستورالعملی مبنی بر بخشش تمام یا قسمتی از اضافه خدمت مشمولان غایب تنظیم کردهایم که ان شاءالله با اجرایی شدن آن از تیرماه، تمامی غائبین در صورت مراجعه برای انجام خدمت و نشان دادن حسن رفتار حین خدمت، از آن بهرهمند میشوند. لذا بر این اساس از مشمولان غائب تقاضا داریم هر چه سریع تر جهت انجام خدمت سربازی و بهرهمند شدن از این بخشش اقدام کنند.
ـ هیچگونه برنامه برای معافیت یا بخشش کسانی که وارد خدمت نشده و نمی شوند، نداریم.
ـ تمامی افراد ذکور که به خدمت سربازی نرفته اند تا پایان 50 سالگی همچنان در شمول خدمت وظیفه هستند، لذا متولدین سال 1355 به بعد میتوانند جهت استفاده از این بخشش خودشان را برای سربازی معرفی کنند.
- خدمت غائبین را به دلیل احترام به سایر جوانان که خدمت سربازی را انجام داده ویا قصد انجام آن را دارند نمیبخشیم همچنین بخشش خدمت غائبین نه تنها مانع غیبت نبود، بلکه مشوقی برای غیبت شد؛ لذا موضوع بخشش را به حین خدمت بردیم.
- غائبین متاهل در محل سکونت خود به کار گرفته می شوند تا به راحتی بتوانند خدمت خود را انجام دهند.
منبع:
مرسی دوست عزیز امروز رفتم گفتن رشته شما رو تهران قبول نکردن گرچه فکر میکنم زدو بند بازی کردن و...میتونم از طریق آشنا واسه پذیرش سپاه اقدام کنم ولی گفت 1 04 نمیشه واسه همون 1 06... فقط نرسیدم امروز واسه تمدید برم و گفتن اگه برگه پذیرش اومده باشه کاری نمیشه کرد... من معافیت تحصیلی 1 ساله رو تا تاریخ .10.11.92 دارم...دلیل تمدید رو چی اعلام کتم موافقت بشه؟نقل قول:
با سلام دوستان سوال مهمی دارم که ممنون میشم اگر پاسخ بدید
بنده هم بسیج فعال و هم تکمیلی بسیج دارم و لیسانس دارم (مهندسی برق) و قبل عید دفترچه پست کردم. یه بنده خدایی (یه جورایی بند پ) کارای مارو انجام داد و گفت سپاه افتادی و دیگه حله و ... برگه سبز اومد در خونه تاریخ اعزام رو زده بود 92.2.1 . اما از بد روزگار بعد عید برگه ی دوم اومده بود و زده بود نیروی انتظامی!
اون بنده خدا گفت پیگیری کردم گفتن دلیلش این بوده که نظام وظیفه واسه برج 2 به سپاه استان فارس سهمیه ی نیرو نداده! در صورتی که بعدا شنیدم 120 تا نیرو جذب کرده، حتی چندتا از همشهریای خودم همون برج 2 افتادن سپاه... این شد که من الآن به این بنده خدا اعتماد ندارم ...
خلاصه طرف گفت برو تاریخ اعزامتو تمدید کن، درستش میکنم و کدتو تغییر میدم. ما هم با کلی اعصاب خوردی و ناراحتی رفتیم هرطوری بود تمدید کردیم و تاریخ اعزام افتاد 92.4.1 .
حالا الآن ادعا میکنه که کارت حله و 4.1 قطعا سپاهی و رد خور نداره ...
این بنده خدا از آشناهای نزدیک هم هست، اصلا هم بهش نمیاد آدم بدی باشه اما سوء تفاهم یا حالا هرچی که هست .... من نمیخوام اینبار به امید این آقا بشینم میترسم بازم ....
دوستان آیا راهی هست که من مطمئن شم این آقا درست میگه یا نه؟ آخه خودش میگه باید تا دو هفته قبل اعزام منتظر بمونی تا محل خدمتت توی برگه ی دوم بیاد در خونه ... حالا میترسم به امید حرف این بنده خدا بشینم بازم مث سری قبل شه و بیافتم نیروی انتظامی و بدبخت شم ....
آیا راهی هست که الآن من مطمئن شم که آیا سپاه افتادنم قطعیه یا نه؟ اگه نه چون نمیخوام به امید این آقا بشینم و خودم میخوام پیگیری کنم، بفرمایید از اونجا که در حال حاضر متاسفانه کد نیروی انتظامی خوردم چکار کنم؟ یه راهکاری بگید ... خیلی برام مهمه که سپاه بیافتم ... بخدا اینروزا استرس داره میکشه منو ... خودم الآن چکار میتونم انجام بدم؟
سلام برشما/ من توضیحتو کامل خوندم و اگر یه نگاهی به پست های من بندازی می بینی منم دقیقا مشکل تو واسم اتفاق افتاد. دقیقا منم اعزام 1/2/92 یکی از آشناهامون اقدام کرد پذیرش نشدم بهم گفتن کدت سپاه میخوره افتادم نیرو انتظامی و انداختمش عقب و بازم پذیرشم نکردن و من الان میدونم که پذیرش نشدم شما برای اینکه بفهمید پذیرش شدید یا نه باید برید سپاه همونجا که اقدام کردید قسمت نیرو انسانی پیش مسول پذیرش کد ملیتونو میدید و اون تو سیستم نگاه میکنه میبینه پذیرش شدید یا نه/ تقریبا اول هفته پیش سپاه تمام پذیرشی های 1/4 را فرستاده تهران و همون روز جوابش میاد و شما الان میتونید بفهمید پذیرش شدیدی یا نه / اگر هم نمی تونید برید اونجا سوال بپرسید یا بهتون جواب ندادن احتمال زیاد اوایل هفته بعد کدها تو سیستم بخوره و شما میتونید از +10 برگ سفید المثنی را بگیرید/نقل قول:
برای پذیرش گرفتن جای دیگه هم دیر شده البته با آشنای درست و حسابی شب اعزام هم میشه رفت جای دیگه/ انشاالله که پذیرش شده باشید شما تمام سعی خود را بکنید توکل کن به خدا هرچی خدا بخواد همون میشه و با غصه خوردن به خاطر درست نشدن کارها مشکلی حل نمیشود این خدمت هم تموم میشه و وقتی گذشت مصلحت کار خدا را میفهمیم / امیدواریم موفق و موید باشی /
یه مشورت؛ من اعزامم 1/6 هست. باتوجه به شرایط آبوهوایی تابستان و ماهرمضان آیا کار درستی هست که دو ماه اعزامم رو جلو بندازم بیوفته اول تیر؟
ممنونم آقا آرش ، شما خودت ینی الآن رفتی سپاه استان خودت گفتن واسه 4.1 هم پذیرش نشدی؟
سوال بعدیم هم اینه که اصلا تغییر کد شدنی هست؟ ینی آیا ممکنه با تمدید تاریخ اعزام کد تغییر کنه؟ یا فقط از طریق بند پ شدنی هست؟
من یه سرباز تو قسمت نیرو انسانی میشناختم کد ملی را ازم گرفت شنبه هفته قبل زنگ زد گفت پذیرش نشدی/ بله من این سوالو از خود نظام وظیفه (سایت police.ir) پرسیدم گفتن شما احتمال داره کدتون نیرو انتظامی یا هر جای دیگه ای بخوره بند پ هم بستگی داره چیکاره باشه تو سپاه استان ما مسئول پذیرش یه سروان هست که اگه سردار هم نامه بنویسه بگه اینو پذیرش کن مدارکتو میگیره بهت میگه باشه ولی پذیرشت نمیکنه. پس بستگی داره اون بند پ چقدر برش داشته باشه/ من الان پذیرش قرارگاه خاتم الانبیا را گرفتم البته جواب قطعیشو هفته بعد بهم میدن که میتونی تو سایت khatam.com قسمت خدمت سربازی اگر شرایطشو داری ثبت نام کنی با اینکه دیر شده اما شاید باهات تماس گرفتن.نقل قول:
این کاملا به خود شما بستگی داره و کسی نمیتونه به شما بگه کدوم راه بهتره چون کاملا شخصی، شما دو راه داریدنقل قول:
اول اینکه تعجیل بزنید و 1/4 اعزام بشید و دوران اموزشی را تو گرما تحمل کنید ولی بجاش دو ماه جلو بیوفتید( امکانش هم هست که پادگانتون اونقدر بد آب و هوا نباشه یا فرماندگانتون مراعات ماه رمضون را بکنن)
راه دوم اینکه همون 1/6 برید خدمت که البته در صورتی که تو این مدت اگر شرایطشو دارید برید جایی مثل سپاه پذیرش بگیرید یا امریه بگیرید یا تو این دو ماه حداقل زمان را بیهوده نگذرونید که به بعدا بگید کاش دو ماه زودتر اومده بودم
انتخاب با خودتونه البته این هم فقط در حد نظر میگم اگر قصدتون از 1/6 رفتن فقط به خاطر گرمای تابستونه بهتون پیشنهاد میکنم همون 1/4 برید چون هوای شهریور هم دست کمی از تیر نداره ( البته با کشور عزیز چهارفصل ما جا تا جا داره) ولی آخرش شهریور هم گرمای خودشو داره دیگه ماه رمضون هم نداره که اگه قرار بود مراعات کنن/ حالا دیگه خود دانید من اردیبهشت که بهترین هوا واسه آموزشی را داره انداختم عقب که تیر برم به امیدی که پذیرش سپاه بشم اما نشدم شاید امریه بهم دادن اما چون میخواستم خدمتم یه جای خوب بیوفته زمان اعزام واسم اصلا مهم نبود.
سلام دوستان من توی سپاه استانی یکی از استان ها که از نظر گرما درجه 4 می باشد خدمت می کنم. طبق ابلاغیه جدیدی که اومده ظاهراً برای ما 2 ماه از خدمتمون باید کسر بشه درسته؟ اما این آقایون امروز هم خدمتی های ما ازشون پرسیدن که وضعیت خدمت ما چه طوری که گفتن این دو ماه به ما تعلق نمی گیره چون توی سپاه استان خدمت می کنید ولی برای نواحی لحاظ میشه. دوستان مگه برای ما که توی مرکز استان هستیم دیگه هوا گرم نیست فقط برای اونا هست؟ بعد آیا این آقایون می تونن ما رو دو ماه به زور مجبور به خدمت کنن در صورتی که نه اضاف داشته باشی نه چیزی؟ دوستان کسی ابلاغیه اون رو در دسترس نداره بریم بازرسی جایی شکایت کنیم؟
آقا آرش تو خود سایت خاتم الانبیا نوشته در صورتی که سپاه افتاده باشین میتونین تو این سایت ثبت نام کنین ... شما که گفتی پذیرش نشدی چطور ثبت نام کردین؟
راستی پیام هاتون رو هم چک کنید
سلام دوستان
من پدرم 20 ماه جبهه بوده . شنیدم قانون کسری برگشته. میشه یک بنده خدا کامل راهنماییم کنه. با سپاس