سلام تو رنک از 10 تا چندتا ببری سیلور میشه؟
Printable View
سلام تو رنک از 10 تا چندتا ببری سیلور میشه؟
اگه فصل پیش برونز بودی---> 11 تا شو! :n09:نقل قول:
سیلور بودی ---->7،8 تا
گلد بودی---->یکی! :n02:
البته سیستم ریتو پیچیده تر از این حرفاس!بستگی به MMR تیم حریفتم داره.مثلا ممکنه یکی که فصل پیش سیلور بوده با 4 تا برد سیلور 2 بشه یه نفر دیگه با جایگاه مشابه با 8 تا برد سیلور2 بشه..
دوستان راستی یگ چیز مهم که اکثرا نمی دونید
جدیدا میشه ار پی هم گیفت کرد ولی لول 15 میخواد
جلل خالق
من تو بازی تخم نمی کنم حرف بزنم. بگم چرا رفتی مردی ریپورت میدن رنک بن میشم
بعد یکی از بچه های سایت باهاش بازی می کنم اقای م.شماره
ایشون اول که وارد لابی شدن
all fk off
بعد تو بازی هم یکمی تا قسمت ابری فلیم کردن ولی رنک بن نشدن. یعنی این ریوت خدایی باحاله. شانس هم خیلی مهمه :)
آقا اصن معلوم نیس کی رو میگی! :n02: (الان اینجوری که ازم اسم برده شد احساس میکنم کلاهبردار میلیارد دلاریم اگه بدونین چه حالی میده!:n02:)نقل قول:
فلیم کردن و فش دادن بدون اینکه رنک بن بشی مهارت میخواد که بعضیا ندارن!مثلا آقای k*mron_de*il
به دلایل امنیتی از آوردن اسم کامل ایشان معذوریم لطفا اصرار نفرمایید!
یک اینکه اون اول که وارد لابی شدم نوشتم omg im captain im captain all fuk off
که در ادامه نوشتم what to ban? این کاملا مشخص میکنه که جمله من برای شوخی و خنده بود.
دوم اینکه من تو بازی 5 تا جمله برا راهنمایی طرف مینویسم وقتی میبینم گوش نمیده شایدم 2 تا فلیم کنم و همیشه سعی میکنم به اون شخص بگم که من تنها خواستم اینه که بهتر بازی کنی یا اینکه بتونیم بازیو ببریم ودر کل سعی میکنم لج طرف رو در نیارم!! این آخری خیلی مهمه!:n02: تاحدی که اگر بتونیم بازیو ببریم همون شخص ممکنه بعد بازیhonor هم بم بده.
در ضمن اگه کون بعضیا! نمیسوزه آخر اون بازی دو تا honor هم گرفتم!
نقل قول:
آقا اصن معلوم نیس کی رو میگی! :n02: (الان اینجوری که ازم اسم برده شد احساس میکنم کلاهبردار میلیارد دلاریم اگه بدونین چه حالی میده!:n02:)
فلیم کردن و فش دادن بدون اینکه رنک بن بشی مهارت میخواد که بعضیا ندارن!مثلا آقای k*mron_de*il
به دلایل امنیتی از آوردن اسم کامل ایشان معذوریم لطفا اصرار نفرمایید!
یک اینکه اون اول که وارد لابی شدم نوشتم omg im captain im captain all fuk off
که در ادامه نوشتم what to ban? این کاملا مشخص میکنه که جمله من برای شوخی و خنده بود.
دوم اینکه من تو بازی 5 تا جمله برا راهنمایی طرف مینویسم وقتی میبینم گوش نمیده شایدم 2 تا فلیم کنم و همیشه سعی میکنم به اون شخص بگم که من تنها خواستم اینه که بهتر بازی کنی یا اینکه بتونیم بازیو ببریم ودر کل سعی میکنم لج طرف رو در نیارم!! این آخری خیلی مهمه!:n02: تاحدی که اگر بتونیم بازیو ببریم همون شخص ممکنه بعد بازیhonor هم بم بده.
در ضمن اگه کون بعضیا! نمیسوزه آخر اون بازی دو تا honor هم گرفتم!
ساکت باش بابا
من بازی می کردم
بعد ازیر التی میکرد. یارو رو شوت میکرد به سمت من . یارو هم منو می کشت
2 3 بار این اتفاق افتاد منم بهش گفتم. دوست عزیز تو اینطوری التی می کنی منو می کشه. لطفا نکن
همین
دیدم رنک بن شدم
شانس داری هیچی نگو بابا :n07:
کلا ایرانیا بعضیاشون خیلی خوششانسن :n31:
قبلا مثلا با 3 نفر میرفتم گیم اون سه نفر تو all چت میکردن فحش میدادن بعد گیم واسه من اون پیغامه که اختار فحش رو میداد میومد بعدشم چت بن میشدم ولی اون سه تای دیگه بن نمیشدن :)
الان چون دو ماهه کل friend هام رو پاک کردم و دیگه premade نرفتم دیگه چت بن نشدم :)
پاک کردن اونا یه خوبی دیگه هم داشت این بود که سیلور شدم :n12:
بچه ها چند صفحه قبل یکی از بچه ها نظر داد که یه گروه وایبری واتس اپ ی لاین ی چیزی بسازیم که راحت تر همدیگرو پیدا کنیم بریم بازی کنیم نظرتون چیه ؟
اقا من امروز رفتم با اکانت دومم ار پی خردیم
که این اسکین هکاریم که 1350 هستش که شده 675 این حدودا رو بفرستم به اکانت اصلیم
بعد پیعام خطا میده میگه
یا طرف هدیه اسکین این تایپی رو تو روز دریافت کرده ( منظورش این هستش که تو روز 1 اسکین میشه گیفت کرد )
یا طرف باید لول 1 یا بیشتر باشه
حالا من اخرین اسکینی که برای خودم فرستادم چند روز پیش بود که فیورا رویال گارد بود
اون اک اصلیم هم بنه. باگ شده نمیزاره بفرستم. به ریوت فرومش رفتم پیغام گزاشتم
این خارجی ها یک جایی یک مطلبی گزاشته میگه
طرف اگر یک روز تو ادلیستت نباشه نمیشه براش گیفت کنی
خوب همین چند وقت پیش من 3 4 تا اسکین مفتی گرفتم. پس این قانون قدیمیه
بعد میگه طرف بن باشه هم نمیگیره
انشالا این یکی هم نقض شده باشه بابا
من تا 2هفته بنم
3تا از اسکین هایی که میخوام این ماه جدید اف خوردن غیر از این سگ هکاریم
بابا عجب شانسی دارم من همیشه خوشانسم. اقلام میدونستم اینطوری ار پی نمی خریدم
عجججججججججججججججججججججججج ب
این ایمیل سگ ریوت چیه بهش ایمیل بدم بگم اینجوریه ؟
اقا اگر دیدم قرار نیست بشه اسکین فرستاد
ار پی که خریدم رو 5 تومان کمتر میفروشم :) پس اکانتم رو میدم برید برای خودتون اسکین بفرستید. پولش رو هم برام کارت به کارت می کنید :-؟
باگ چیه
از شانسته
بد شانسی
به اکانتی که بنه نمیشه اسکین فرستاد.:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن قانون End of Game Screen Gifting فرق میکنه::n05:
تا دلت بخواد از این off ها در طول سال میزارن.به نظر من که بهتره rp رو نگه داری..:n09:
میثم اون جدول اف اسکین ها هست؟نقل قول:
به اکانتی که بنه نمیشه اسکین فرستاد.:n03:
در ضمن قانون End of Game Screen Gifting فرق میکنه::n05:
تا دلت بخواد از این off ها در طول سال میزارن.به نظر من که بهتره rp رو نگه داری..:n09:
Last edited by mey123; امروز at 19:35. دليل: فوضولی؟
اگر به همون ترتیب که زده باشه خوشبختانه تا موقع اننیه وی اکانتم ان بن شده :-؟ خدا کنه طبق همون لیست باشه. چون تاریخ که نداره:n19:
خب آره این جدول مال تخفیف های ماه June هست که تقریبا یه هفته دیگه شروع میشه.نقل قول:
من unranked بودم 10 از 10 تا رو بردم الان plat V هستم به همین راحتی
دوستان من قبلا تا سرور اصلی خود بازی بازی می کردم تا لول ۱۳ یا ۱۵ هم رفته بودم اما به دلیل دانلود بد از طریق لانچر بازی حذفش کردم.
ولی رفتم بازی رو از گارنا دانلود کردم ،الانم دارم اونجا بازی می کنم خیلی هم خوبه هم جمعیتش خیلی خیلی بالاست و هم دیگه مشکلات لانچر بازی رو نداره و همیشه هم به اخرین اپدیت و تغییرات به روز است و حتی هیرو های f2p هفتگیش هم مثل سروره اصلی کلا خیلی عالیه:n02:
اینجا کسی گارنا بازی نمی کنه اد کنیم با هم بازی کنیم ؟
جدا؟؟؟؟؟:n04:نقل قول:
ارهنقل قول:
اک ماله داداشم بود من همون Sb alireza هستم دیگه
اسمم اکانت : sbpar3a
10 تا وین گرفتم plat V
من از ده تا هفتا رو بردم سیلور 4 :|
چون سیزن قبل هم سیلور بودی :)نقل قول:
شما کجا بودید ؟نقل قول:
من برونز 2 بودم با 3 تا برد شدم برونز 5 :)نقل قول:
اشتباه از شما سوال کردم باید از این پرهام می پرسید پرهام دیویژنت چی بود ؟نقل قول:
زمان انتخابات که ف-لترینگ شدید اعمال کرده بودن و اصلا نمیشد تو سرور اصلی بازی کرد،من رفتم سراغ گارنا ولی یادمه پینگش بالا بود.نقل قول:
فکر کنم سرور سنگاپور بود...
---------------------------------------------------------------------
بعععععععله!
پتچ 5.10 ، Hexakill: Twisted Treeline و Ekko!:n02:
سلام
بکس این آپدیت امروز چرا برای من توی اول استپ 1 روی 0kbps میمونه و تغییر نمیکنه ؟
کسی این مشکلو نداره ؟
ممنون
2 3 بار دی سی کن اگر نشد. نت وصل شو بعد فیتر شکن بعد لول رو اجرا کن احتمالا درست شهنقل قول:
سلام
بکس این آپدیت امروز چرا برای من توی اول استپ 1 روی 0kbps میمونه و تغییر نمیکنه ؟
کسی این مشکلو نداره ؟
ممنون
اره پینگش ۳۳۰ ایناست ولی اصلا لگ نداره فکر کنم اون جا اشتباه نوشتهنقل قول:
ekko نوب چمپه جدید :)
جلوش که بازی میکنم انگار جلو fizz ـه قدیم دارم بازی میکنم...
حجم آپدیته چقدره ؟
کلاسش چیه؟نقل قول:
دوباره ما رو یک چمپ دست گزاشتیم میخواست مارو ببره دیاموند که ریوت گفت های مد ها
اتک اسپید جینکس از 110% این ها شده 70% :n23:
اون پچ قبلی هم التیش رو نرف کردن. جالبه نمیان چمپ هایی مثل رایون یا یک سری دیگه رو که 1 به 5 میشه جنگید رو نرف کنند :n03:
این چمپ جدیده خیلی مسخرس و اپی
E مثلا مثل تندمر جامپ میزنه و اتک هم میده. که هم برای فرار خوبه و هم کشتن
التیش هم مثلا یک روحی دنبالته که هر کاری بکنی اون هم بعد از چند ثانیه تاخیر می کنه.
حالا فرض کن رفتی مثلا سمت چپ بعد میای سمت راست دشمن رو می کشی. بعد برای فرار التی می کنی پرتال میشه به روحت که سمت چپ بوده. یعنی ماشالا برای فرار هم التی داره و هم ای
اپی هم هستن مثل همیشه چمپ های جدید
یارو جلو اهری بازی می کرد جرش داده بود بیچاره. البته چلنجر بود
راستی سنجو رو هم یکی از اسپلاش رو نرف کردن. :))
آره sej and jinx بیش از حد نرف شدن و مخصوصا jinx که یه جورایی فاتحش خونده شدهنقل قول:
ekko هم که بقوله دوستمون noob champ :n02:
راستی دوستان شما امروز ظهر وقتی lol پلی میدادین لگ نداشتین؟
jinx و sej نرف لازم داشتن :|
مونده بود بین اینا کدوم رو آنلاک کنم فعلا دست نگه داریم ببینیم چقدر به فنا رفتن
jinx اوتقدرا هم نرف نشده، آره early game خیلی بد شده، ولی late game اتک اسپیدش بیشترم شده
من فقط از یک adc خوشم میومد که زدن نرفش کردن ...
-------------------------------------
بالاخره یه چمپ خوب ساخت رایوت :n12:
من موندم ekko بگیرم یا نه
نظره شما چیه؟
خوبه بگیرشنقل قول:
لامصب اینقدر این چمپ جدیده زشته. مخصوصا تو لوگین اسکرین که سک سکه هم داره :)
که اگر به من بگن با این چلنجر میشی بازم بازی نمی کنم :)
ولی اپیه اپی :) البته من تو اسپک دیدم
شکلشو بیخی نگاه ماهیچه بازوش بکن:n19::n19:نقل قول:
آره خیلی خیلی اپیه
من به شخصه اخلاق مهمه واسم
ای پی هم که هست
jinxوالا این قدیم از همون اولش 110% بودنقل قول:
اوتقدرا هم نرف نشده، آره early game خیلی بد شده، ولی late game اتک اسپیدش بیشترم شده
الان دیدم طرف لول 4 هستش مثلا 46% شده
ریدن بهش رقته
شما چه جوری میگه بهتر شده ؟
چون شما فقط جمله اولی که من نوشتم رو خوندی بقیش رو انداختی دورنقل قول:
بنده هم گفتم early game خیلی بد شده. ولی late game اتک اسپیدش بیشتر شده. این پایین رو ببین. قسمت پایین اتک اسپیدی هست که با هر level اضافه میشه.
به اضافه اینکه چجوری حساب کردی همون اول 110 %؟ اون قسمتی که زیرش خط کشیده واسه قدیم هست: به ازای هر یه دونه Q که بگیری اونقدر اتک اسپید میده. یه دونه بگیری کلا 30% ، دوتا بگیری 55%. اگه 5 تا point توی Q داشته باشی آره اون موقع میشه 130% اضافه ، ناگفته نماند که این باید استک بشه و passive روت نیست.
جینکس جدید هم 5 تا point تو Q داشته باشی میشه 70% که اون موقع احتمالا level هشت (8) هستی حداقل، که میشه 20% اضافه + 70 میشه 90% .. که الان ممکنه یکم با جینکس قدیم فرق داشته باشه و دلیل اینکه گفتم early game نرف شده همینه. ولی همینکه level شما میره بالاتر میبینی که تا 70% در 18 شما اتک اسپید اضافه داری. که کلا میشه 140% (یعنی بیشتر از جینکس قدیم که 130% بود) بنابراین جینکس بازها هنوز بازیشون رو میکنن
MINI-GUN BONUS ATTACK SPEED 30/55/80/105/130% ⇒30/40/50/60/70%
NEWPOW-POW'S LEVELING UPMini-gun now gains 0/2/4/6/8/10/15/20/25/30/35/40/45/50/55/60/65/70% additional attack speed based on Jinx's level