حیفه پول که بدی به این 80 گیگ اونم از صبا اگه دانلودری که بدردت نمیخوره از یک شرکت بهتر بگیرنقل قول:
Printable View
حیفه پول که بدی به این 80 گیگ اونم از صبا اگه دانلودری که بدردت نمیخوره از یک شرکت بهتر بگیرنقل قول:
سلام دوستان. من ساکن مشهد هستم و از پنجشنبه هفته پیش سرعت به شدت کاهش یافته است. الان صفحات را با سرعت بسیار پایینی لود میکنه. حداکثر سرعت چیزی در حد 15 کیلوبایت و اگه معجزه بشه در حد 25 است. پینگ هم فاجعه شده است. وبگردی معمولی افتضاح شده، :n03: دانلود رو که اصلن بیخیال! واسه باز شدن هر صفحه باید چند ثانیه صبر کرد و گاهی اوقات هم اصلن نمیتونه باز کنه و باید هی رفرش کنی. صبانت کلن سرعت 128 رو پایین آورده؟ اگه به طور دائمی کاهش داده است چرا هیچ خبررسانی و اطلاع رسانی نکرده است؟ میشه یکی لطفن بگه صبانت داره چی کار میکنه؟ این سیاست و بازی جدیدشه؟ اگه میدونستم اینجوری میشه یکسال تمدید نمیکردم و یا سرعت بالاتر می خریدم. :n27:
دوستان کسی نیست جواب منو بده؟!نقل قول:
روششان همینه که شما هم اندازه روز میتونی شب بدون محدودیت سرعت دانلود بکنی ولی نیم بها حساب میشه مثلا شما که 5گیگ داشتی میتونی ۵گیگ هم شبانه بدون محدودیت سرعت دانلود بکنی که 2/5گیگ باهات حساب میشه. اما بیش از این مقدار بخوای دانلود شبانه بکنی سرعتت رو محدود میکنند. تو سایتشون یکجوری توضیح دادن که آدم اشتباه برداشت میکنه.نقل قول:
یکی نیست پاسخ اون پست بالایی من رو بده؟ این کاهش سرعت سرویس 128 سراسری است؟ اگه کسی از مشهد اینجا هست، مشکل مشابه رو داره یا نه؟ میخوام ببینم تماس با پشتیبانی مشکلی رو حل خواهد کرد یا نه. چون به طرز عجیبی و بدون اطلاع رسانی کند شده است و منو به روزهای دایال آپ برگردانده است. معلوم نیست جشنواره راه انداختهاند یا این پورت رو باز به چند نفر دیگه هم فروختهاند و ... :n03:
نه دوست من سراسری نیست حداقل در شیراز ما هیچ مشکل وجود نداره یا محدودیتی اعمال نشده.محدودیت بخواد اجرا بشه بر ساعات مجانی میشه اونهم تحت شرایط خاص داخل صفحه کاربری هم میزنه که محدودیت شب اعمال شده یا نه. بهرحال شما حتما پیگیری کنید به احتمال زیاد اختلالی در مرکز مخابراتی شما باشه. بنظرم اگه بصورت وای فای متصل میشید ابتدا با کابل به مودم متصل و تست کنید. اگر در اون شرایط هم مشکل پابرجا بود بت پشتیبانی تماس بگیرید.نقل قول:
نه دوست من سراسری نیست حداقل در شیراز ما هیچ مشکل وجود نداره یا محدودیتی اعمال نشده.محدودیت بخواد اجرا بشه بر ساعات مجانی میشه اونهم تحت شرایط خاص داخل صفحه کاربری هم میزنه که محدودیت شب اعمال شده یا نه. بهرحال شما حتما پیگیری کنید به احتمال زیاد اختلالی در مرکز مخابراتی شما باشه. بنظرم اگه بصورت وای فای متصل میشید ابتدا با کابل به مودم متصل و تست کنید. اگر در اون شرایط هم مشکل پابرجا بود با پشتیبانی تماس بگیرید.نقل قول:
ممنون. میخواستم مطمئن بشم که کلن سرعت 128 رو کاهش داده یا نه. فکر کنم مشکل از مرکز مخابراتی باشه چون از همون یه هفته پیش هم علاوه بر کند شدن گاهی اوقات هم کامل قطع میشه. آخه کار امثال من هم که دانلود شبانه روزی نیست که بخوان اینجوری محدودیت اعمال کنند. امروز با پشتیبانی تماس میگیرم. امیدوارم فایدهای داشته باشه چون در حال حاضر اینترنت با اعمال شاقه است و حتی برای فرستادن یه پست در این فروم هم باید کلی انتظار بکشم.نقل قول:
چند وقتیه شبها پینگم خیلی متغیره همشم بالای 400 سرعت دانلود هم با اینکه خط روی 8 هست بزور 400k میده اصلا واسه دانلود خوب نیست
صبانت هم آپلودش رایگان شد برین بگیرین:n02:
مگه تا حالا نبوده! قانون سازمان مقررات هست که آپلود باید رایگان باشه ومحاسبه نشه بقیهisp ها که خیلی وقته رعایت میکنند.نقل قول:
با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتند که هیچ اعمال محدودیتی روی سرویسهای 128 حجمی انجام نشده است. اپراتور گفت که خط تلفن من دچار نویز شدید شده است و به همین دلیل است که کیفیت سرویس به شدت پایین آمده است. حالا قرار شده که بررسی کنند. دوستان چند سوال:
1. این یک خط تلفن ویژه اینترنت است. یعنی من هیچ چیز دیگه ای رو بهش وصل نکردهام و به صورت مستقیم به مودم وصله و فقط مخصوص اینترنته. از کیفیت سیمکشی هم چون خودم انجامش داده ام مطمئنم. یعنی چطور ممکنه که خطی که تا دیروز با کیفیت مناسب کار میکرده یهویی دچار نویز شدید بشه و این نویز همچنان ادامه داشته باشد؟ سه تا خط تلفن است. یکی دیگه هم مستقیم به شاتل وصله و اون نویز نداره. اما چرا این یکی؟
2.ممکنه خود مودم باعث ایجاد مشکل شده باشه؟ منظورم اینه که خود مودم نویز روی خط بندازه و سرعتش رو کاهش بده؟ و هی باعث قطعی و افزایش پینگ بشه؟ یا درست کار نکردن مودم باعث ایجاد این مشکلات شده باشه؟ در صورت مثبت بودن جواب، این ابهام برای من پیش اومده که چطور مودم در عرض یک لحظه از این رو به اون رو شده است؟
3. پشتیبانی گفت که 99% موارد نویز ربطی به مرکز مخابراتی نداره و مشکل از سمت مشتری است (حالا به دلایل گوناگون) اما من اصرار کردم که پورت من در مرکز مخابراتی بررسی و چک بشه. حالا دوستان در صورت نبود مشکل از سمت مخابرات، چه راهکار و راه حلهایی پیشنهاد میدین؟ مودم نو بخرم یا پیگیر باشم که مخابرات نویز خط را برطرف کنه؟
کسی جواب مارو نداد این صبانت سرویس نامحدودش رو کلا غیرفعال کرد دیگه ؟
یعنی حظوری بری پیش شون هم دیگه نامحدود نمیدن بهت ؟ یا فقط از سایت شون غیرفعال کردن ؟
توی سایت بی در و پیکرشون که چیزی نگفتن ....
خودم امروز حظوری میرم ازشون سوال میکنم
سلامنقل قول:
دوست گرامی سرویس گیم فعال کردی؟
نه تخلیه کردم[emoji52]نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
بهرحال مودم هم ممکنه باشه کاری نداره که اگه مودم ديگه هم تو خونه داری میتونی جابجا کنی و امتحان بکنی تا معلوم بشه از مودم هست یا نه. البته اگه تنظیمات مودم بلد باشی. میتونی تو نت سرچ کنی کار راحتی هست. در کل بنظر من اول سیم کشی رو چک کنید از محلی که به جعبه تقسیم تلفن وصل کردید یوقت اتصالش شل نشده باشه از بغل کابل سیم برق رد نشده باشه.خود سیم فرسوده نشده باشه تو فضای بیرون رد شده باشه سرما گرما تو طولانی مدت بهش آسیب میزنه.دوشاخه خط تلفن رو چک کنید ضمنا ساده باشه و از این ضد برق ها نباشه. در نهایت میشه مودم رو ببرید ورودی خط به خونه و اونجا متصل کنید و امتحان کنید معلوم میشه نویز از داخله یا خارج. بهرحال وسیله برقی و سیم یکباره دچار اشکال میشه ديگه.نقل قول:
دوستان طبق تعرفه های سایت قیمت خرید حجم بیشتر از 40 گیگ به هر گیگ 1600 تومان تغییر پیدا کرده، ولی در کنترل پنل همان قیمت قدیم میباشد، کسی هست که قیمت های جدید ترافیک به کنترل پنلش اضافه شده باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدتی هست حجم به طور مشکوکی کم میشه زیادی برای شما هم اتفاق افتاده؟ :n34:
برای من که تابستون مشترکش بودم اتفاق افتاده چ برسه به تونقل قول:
چیکارش کردی؟ اعصابمو ریخته بهمنقل قول:
نقل قول:
این جدول پلکانی هست یعنی وقتی شما 100 گیگ حجم میخرید ، 5 گیگش 3600 و 5 گیگ دیگش 2800 و 10 گیگش 2400 و 20 گیگش 2000 و باقیش 1600 محاسبه میشه که میشه 192 هزار تومان برای 100 گیگ که همون قیمت قدیمه. وقتی از علائم بزرگتر-کوچتر استفاده میشه یعنی جدول پلکانی هست نه مطلق.
من که فردا تخلیه میکنم منو کشته با حجم خوریش
من که حجم خوری ندیدم تو این مدت.بنظرم استفاده خودتون رو مدیریت کنید شاید مشکل از اون سمت باشه.
از برنامه های Glasswire و networx(فک کنم) استفاده کن شاید سیستمت ویروسی باشهنقل قول:
گوشی های متصل به وای فای رو هم data monitor بنصب
همین الان p30world به زور داره وا میشه سرویس 8 مگ . اینم دیگه صبانت قدیم نیست . چند وقتیه پینگ و سرعت به طرز شدیدی ری... . 20 تا تایم اوت 1 دونه پینگ اونم 700 800
امروز تخلیه کردم من همه جوری برنامه داشتم و چک میکردم ولی حجم خوری میکرد 9 گیگ اونم تو یه هفته؟
سلام دوستان
حدودا سرعت سرویس 12 مگ چند کیلوبایته؟
سلام حول وهوش ۲ مگ سرعت داره دانلودنقل قول:
صبانت اخیرا تو خرید حجم برای 5 گیگ و 10 گیگ گزینه توربو شارژ رو هم گذاشته که قیمتش از حجم معمولی بالاتر هست کسی میدونه تفاوت توربو شارژ با شارژ معمولی چیه؟
شارژ توربو اینجوریه که تا وقتی اون حجمی که خریدی تموم بشه دیگه سرعت سرویست مهم نیست، تا جایی که خطت بکشه سرعت میگیری، (البته فکر کنم سقف سرعتش 12 مگ باشه)نقل قول:
سلام دوستان من میخوام سرویس الماس ۱۰ گیگی صبانتو بخرم
بعد از اینکه ۲۰ گیگ رایگان تموم شد، سرعت دانلود رو چند محدود میشه؟
بعدش الآن sms زده برای شما این سرویس ثبت شد. تو این وهله چیکار باید بکنم؟
صبانت هنوز شبانه رایگان داره یا مثل پارس آنلاین تخته کرده؟
بعد از اینکه 20گيگ تموم شد که شما چیزی ندارید که محدود بشه یا نشه!چیزی بنام رایگان نداریم فقط شبها نیم بها هست.قضیه اینه که شما مثلا ده گيگ در ماه دارید .این ده گيگ رو اگه در ساعات شب دانلود کنید با همون سرعت روز هست ولی پنج گيگ باهتون حساب میشه یعنی نیم بها.بیش از این مقدار اگه بخوايد دانلود شبانه کنید ظاهرا به سرویس پایه 128محدود می شید.این قاعده شامل ترافیک اضافی خریداری شده هم میشه.نقل قول:
سه سال مشترک صبانت بودم، امروز زنگ زدم برای اینکه حجم 20 مگ اضطراری بگیرم گفتند نمیشه :n04:
به هر حال ما که یک بار نشد ببینیم به مناسبت های مختلف گیگ هدیه بدن با اینکه نزدیک 2-3 میلیون تومن ازشون سرویس گرفتم طی سه سال، ، انگار خاکستر مرده توی پنل صبانت پاشوندن! نه تبریک عیدی نه تبریک کیریسمس ، هیچ هیچ هیچ!
بچه های تهران کسی هست اینجا ؟ راضی هستید ؟:n27: والا ما هر isp ژنگ زدیم گفتند محدوده شما پره ، فقط یه صبانت مونده
سرويس ١٢٨ دارم چند روزه كه سرعتش به شدت افت كرده حتى شبانه رو با ماكزيمم ٣٠ كيلوبايت در ثانيه دانلود دارم ، علتى داره؟ محدوديتى گذاشتند؟
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
چند سال قبل حدود ٦ سال ، براى نوروز حجم هديه مى دادندنقل قول:
دوستان وضعیت خطم چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا بهتر هم میشه؟؟چطور؟
Sent from my LG-D855
سلام خط شما رو هشت مگ دانلود و یک مگ آپلود بسته شده که تا هجده مگ دانلود و یکم بیشتر هم برا آپلود می کشه می تونید با شرکت صحبت کنید سرعتتون رو آپ کنننقل قول:
سلام خط شما رو هشت مگ دانلود و یک مگ آپلود بسته شده که تا هجده مگ دانلود و یکم بیشتر هم برا آپلود می کشه می تونید با شرکت صحبت کنید سرعتتون رو آپ کنن.نقل قول: