دورو بره 300 کیلونقل قول:
Printable View
دورو بره 300 کیلونقل قول:
با چه طرحی؟نقل قول:
قبلش بگم دیشب سرعت دانلود فاجعه بود با IDM طرح 1 مگ نوروزی 35 و دانلود از تورنت 5 بود:n21:نقل قول:
من لینک شما رو با 512 طرح قدیم تست کردم بیشترین ثبات دانلودش روی 95 بود البته لحظاتی میرفتی روی 120 و لحظاتی رو 60 کمتر از 1 ثانیه
با 1 مگ نوروزی یادم رفت
این لینکش مال سرورهای داخلی بود !؟
بله مال سرور داخلیه. حتما با طرح نوروزی هم لطفا یه تست کنید. من با 1 مگ ماهی 4 گیگ با سرعت متوسط 170 دانلود کردم. این لینک روی سرور داخلیهنقل قول:
......نوروزینقل قول:
به نظرم ادم بجای vps از طرح های 8-8 استفاده کنه همونقدر میتونه دان داشته باشه اگه هزینه طرح مبین نت رو هم حساب کنید تقریبا یه قیمت می شه
سرور من از لیزوب صبح بدستم رسید ،نقل قول:
یه لینک ازش میزارم تا شب تست کنیم ببینیم چطوره !
امیدوارم مثل سرور ایران باشه ، چون سرور ایران با این پهنای باند گرون اصلا نمیصرفه
من از همون سایت چندتا بازی کم حجم گذاشته بودم برای دانلود و همه رو هم از لینکهای داخل استفاده کرده بودم.هر فایل مستقل دانلود شد.ساعت دانلود هم از 4 تا 7 طول کشید و سرعتم در ساعت 4 متوسط 130 بوده و در ساعت 7 به 200 رسیده.طرح 1 مگ نوروزینقل قول:
عزیز این لینکم که دادی همه دانلود کردن و سرعتش خوبه از ایران نیست که !! اون سرور خود سایت هست که ایرانه یعنی bazikids.com !نقل قول:
این لینک شما روی سرور دانلود این سایت هست dl.bazikids.com که آی پیش اینه : 95.211.184.56 , در هلند هست همون دیتاسنتر لیزوب !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک گویا از لیزوبه ولی من به ادمینش گفتم و گفت از hostiran دو تا وی پی اس گرفته یکی برای سایت و یکی برای بازی های با حجم کمتر از ۲ گیگ که سرعتش از لیزوب هم بالاترهنقل قول:
تست وی پی استون چی شد؟؟ بزار بابا ببینیم اگه خوب بود مام بگیریمنقل قول:
هفته پيش مودم ايرانسل دادم كه تبديل كنن گفتن شنبه حالا گفت 2شنبه حالا ميگه 3 شنبه هفته ديگه. يه مودم تبديل كردن مگه چقدر كار داره. نمايندگي گلشهر دادم داده به تهران تا درست بشه بفرستن خودم ميبردم مبين نت زودتر انجام ميشد. پول بدي اين همه هم الافي بگشي زور داره.
اقا این صفحه مشترکین چرا اشتباه نشون میده حجم باقی مونده رو؟
چرا سایفون استفاده میکنم دیگه بدون سایفون نمیشه؟ویندوز عوض کردم.راه حلی نداره؟
سایـ*ون به طور خودکار تنظیمات مرورگر شما تغیر میده که فقط با پروکـ*ی باز بشه...نقل قول:
اگه از کروم استفاده می کنید به این آدرس برید و تیک use a proxy server for your LAN رو بردارید. اضافه کنم دکمه customize and control google chrom بالا سمت راست هست
توی بقیه مرورگرها هم تقریبا به همین صورت هست...کد:customize and control google chrom>settings>Show advanced settings>network>change proxy settings>connections>LAN setting
الان این برنامه ای که شما گفتی سرعتش خوبه؟نقل قول:
آخرین نسخش باشه سرعتش خیلی خوبه - الان نسخه 56 آخریش هست فکر میکنمنقل قول:
سایفون ولی من 2 هفته پیش خواستم استفاده کنم اصلا وصل نمیشدنقل قول:
نسخه جدیدش رو بگیر کار میکنه خیلی راحت اون قدیمیش نسخه 55 وصل نمیشه
این لینک رو تست کنید از سرور آمریکا خودم هست و واسه خودم این سرور خوب جواب داده , فعلا اینو تست کنید تا سرور لیزوب هم آماده بشه اونم بزارم مقایسه کنید سرعت کدوم بهتره :
سرعت خوبی داره ولی هنوز به پای لیزوب نمیرسه.نقل قول:
درحد لینک دومی که اقای گرجی گذاشته بودن هست و به خوبی لینک اول نیستنقل قول:
ولی باید دید شب چطوره !...
این لیزوب هم داره آماده میشه ، سیستم عاملش رو اشتباه نصب کرده بودن ۳۲ بیت الان دارن ۶۴ بیت نصب میکنن برامنقل قول:
اوکی بشه از اونم میزارم بیینیم چطوریاس
ببین چیکار کردی مارو تو خرج انداختیا تو این بی پولی :)
بابا من خودم اول همین ماه یعنی میخواستم یه وی پی اس پرسرعت بگیرم، آخرش یه کاملن معمولیش از آلمان گیرم اومد. پولم هدر رفت. مبین نت هم که غیر قابل تغییره حداقل باید تلاش کنیم با راه های غیر مستقیم سرعتمون رو بالا ببریم.نقل قول:
برعکس گفتیدا :n02:نقل قول:
لینک دومی پرسرعته بود!
اینم یه لینک از وی پی اس خودم. آلمان. همونطور که گفتم به نظر من کاملا معمولیه و سرعتش زیاد بالا نیست:
لطفا شما هم یه تست بزنید ببینید چطوره به نظرتون
الان بهترین سرورها با بهترین سخت افزار رو هلند داره و المان اصلا به پاش نمی رسهنقل قول:
از طرف دیگه سرورهای هلند واسه ما ایرانی ها که بویی از کپی رایت نبردیم خیلی بهتره. المان رو که حرفش و نزن :n15:
انشاءالله به خوشی استفاده کنی
ازبس لینک گذاشتی یادم نمیاد:n27:نقل قول:
همون که اول ازهمه گذاشتی بهتر از این بود
خب اونیکی سرور هم آماده شد از هلند
دوستان لطفا این 2 تا لینک رو تست کنن سرعتش رو هم در ساعات رایگان هم در ساعات عادی ببینن سرعتشون خوبه ؟
اولی از هلند
دومی از آمریکا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر که به نظرم تفاوت چندانی ندارن. تا ببینم شب چی میشه.نقل قول:
الان با 1 مگ ماهی 4 گیگ با سرور اولی میتونم با 200 تا دانلود کنم.
خب تست ساعت رایگان
سرعتش نصف اون لینکیه که من گذاشتم. ولی با این حال بازم جای شکر باقی ست. الان با سرعت 75 تا دارم دانلود میکنم. که نسبت به 25 تای معمولی مبین نت خیلی بهتره.
لینک سرور آمریکا چطوره ؟نقل قول:
نفهمیدیم اینجا تاپیک مبین نت هست یا تست هاست و وی پی اس؟!!!
شما سوالی داری یا مشکلی داری در مورد مبین نت بپرس، ولی وقتی این لعنتی به قدری افتضاحه که دیگه جای بحث باقی نمیذاره، به نظر شما ما در مورد چیش بحث کنیم؟؟نقل قول:
شما درست میگید حرف حساب جواب نداره :n13:
تعرفه های جدید مبین نت کی اعلام میشه؟
نقل قول:
اگر صرفا در مورد vps بحث بود اونوقت حق باشماست باید بریم تاپیک خودش
ولی مشکل اینجاست وضعت دانلود مبین خیلی محدود و بد شده دوستان در مورد vps شخصی بحث میکنن تا ببینیم دانلود ازش با چه سرعتی میشه کرد
حرفتون درسته ، من از طرف خودم معذرت میخوام ، اگه دوستان از بحث پیش اومده ناراضی هستن بگن پست هامو ویرایش کنمنقل قول:
بازم شرمنده ، فقط خواستم به این نتیجه برسیم که کدوم سرور تو ساعات رایگان سرعت بهتری میده که شاید دوستان چند نفری اجاره کنن و فایل هاشون رو با سرعت بهتری دانلود کنن
ای بابا اگه اینجا تاپیک مبین نته حتما که نیاید تو پست هامون کلمه مبین نت باشه، خود این بحث هم غیرمستقیم به مبین نت مربوطه :n02:نقل قول:
.................................
دیشب نرسیدم لینک هلند رو تست کنم ولی با این حساب که دوستان می گن اخرین راه اینه که سرور های ایران رو هم یه چکی بکنیم
بله . من دیشب سرور هلند رو چک کردم، سرور آمریکا رو یادم رفت. حالا یه جایگزین برای وی پی اس ایران پیدا کردم. یه هاست مخصوص دانلوده که توسط hostiran ارائه میشه. پکیج اولش حجمش 10 گیگ و پهنای باند 250 گیگ داره (که از وی پی اس خیلی بیشتره) و قیمتش ماهی 10 تومنه. حالا من به پشتیبانیشون تیکت زدم گفتم که آیا در ایران میزبانی میشه ولی هنوز جواب نداده. تا ببینم چه شود.نقل قول:
با سلام
دوستان کسی خبر نداره ایا برای تابستون تعرفه جدید اعلام میشه یانه؟:n13:
واقعا گندش رو در اوردن من فقط پارسال به خاطر تنوع طرح ها بود که اینترنت مبین نت گرفتم
این واقعا ظلمه من تو یکسال هم از 18 گیگ اینترنت 512 روزانه استفاده نمیکنم چه برسه تو شش ماه اونم با قیمت 89 تومن
با 30 تومن بیشتر میشه 20 گیگ اینترنت یکساله گرفت تو شرکت های دیگه
دیگه مثل اینکه مجبوریم مبین نت رو کنار بگذاریم بریم سراغ یک شرکت دیگه با این روند مثل اینکه هدف اینده شرکت مبین نت کلا مشتری پروندن هست
تو سایتش هم مثل اینکه بعلت کمبود مشتری بی تی اس نه شهر رو کلا جمع کرده
خدا لعنتشون کنه تنها چیزی که برای ما داشت 150 تومن مودم بود که دیگه به هیچ دردی نمیخوره:n28:
راستی ایا راهی هست که کلا مودم رو بشه فروخت و به نام یکی دیگه ثبتش کرد ؟اگه میدونید تو ضیح بدید
با تشکر
به نظرم شما طرح نوروزی رو بگیرید به صرفه تره. 1 مگ (که دوستان میگن در اصل روی 2 مگ بسته شده) 18 گیگ - 6 ماهه. 80 تومن. از طریق care قابل خریداری هست.نقل قول: