QUOTE]
خوش اومدی اول بگم اگه نمی خواهی معتاد بشی برگرد :31:نقل قول:
ورلد چند بازی می کنید ؟ سابقه بازی کردنش را دارین ؟
Printable View
QUOTE]
خوش اومدی اول بگم اگه نمی خواهی معتاد بشی برگرد :31:نقل قول:
ورلد چند بازی می کنید ؟ سابقه بازی کردنش را دارین ؟
نه بگو ! شوخی کردم بابا :10:نقل قول:
چیو بردارن ؟
level cap = محدودیت لول :41::13:نقل قول:
کور خوندی . 3 ساعته فورت فوله حتما یه خبری هستش :27:نقل قول:
russin نمی رسم :((
خوبه دیگه میتونی به kooboo برسی اینطوری :31:نقل قول:
اگه بخوان اینکارو کنن باید کلی آیتم و کوئست و کار جدید بذارن
رفتم توی چترومش هرکی هست میگن برین از اینجا :دی لولنقل قول:
کور خوندی . 3 ساعته فورت فوله حتما یه خبری هستش
یک بار رفتم خوابیدم . فورت به این باحالی که فول هست را از دست دادی :31: البته حوصله ندارم برم ببینم طرف ما هم فول هست یا نهنقل قول:
:دی میخوان بکنند دیگه :دی 150 فعلا بوش میاد هستنقل قول:
خوبه دیگه میتونی به kooboo برسی اینطوری
اگه بخوان اینکارو کنن باید کلی آیتم و کوئست و کار جدید بذارن
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
فروت خوب زیاده :دینقل قول:
یک بار رفتم خوابیدم . فورت به این باحالی که فول هست را از دست دادی البته حوصله ندارم برم ببینم طرف ما هم فول هست یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا 20 دقیقه دیگه مشخص میشهنقل قول:
در مورد اون یارو بگم اگه طرف تا 18 روز به اکانتش لوگین نکنه و نده به کار اکانتش پاک می شه چون درست بعد 3 روز از این که رسید 99 دیگه بازی را ول کرد :31: و چون از اونجایی که می دونم اعضای به جز لول 99 اگه تا 45 روز غیر فعال باشند یوزرشون در اون ورلد پاک می شه :31: و انگار این مدت برای لول 99 ها 3 ماه است که 18 روز مونده :31:نقل قول:
من پیشاپیش بهت میگم اگه تجربه میخوای برو russinنقل قول:
تا 20 دقیقه دیگه مشخص میشه
ها ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد اون یارو بگم اگه طرف تا 18 روز به اکانتش لوگین نکنه و نده به کار اکانتش پاک می شه چون درست بعد 3 روز از این که رسید 99 دیگه بازی را ول کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چون از اونجایی که می دونم اعضای به جز لول 99 اگه تا 45 روز غیر فعال باشند یوزرشون در اون ورلد پاک می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و انگار این مدت برای لول 99 ها 3 ماه است که 18 روز مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیفه بازیکن خوبی بود . با هم خیلی جنگ و دعوا داشتیم ...
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
من به اونجا هم میرسم :27:نقل قول:
باید یه دوره برنامه ریزی پیش من بیای :5:
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
نامردا رکب زدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک ساعت زوذتر بیدار میشدم میرسیدم:دینقل قول:
من به اونجا هم میرسم
باید یه دوره برنامه ریزی پیش من بیای
خوش مزه بود:دی این رنک 3 رو از کار انداختن :دی لولنقل قول:
نامردا رکب زدن
sinju هم بعد 5 روز که رسید غیر فعال شد :31: کلا این چینی ها یکم مشکل دارند :31:نقل قول:
کوبو نوشته پروژه :31: الانم که پروژه تموم شد و بای بای کرده :31:
بعد این فورت همه gc ها می ریزند به mc برای اونه اینا می گن فورت را ترک کنید برین به دفاع تا فورت از دست ندیم :31:
همه اینایی که اینجا هستن به فورت russin میرسن . تا اونجا یه ساعت راهه . جنگ دو ساعت دیگست :دی:8:
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
Battle for Greatness - GC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5 Experience points
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
جایی نرید 1 ساعت دیگه با فورت بعدی میام پیشتون . تا برنامه بعدی خدا یار و نگهدارتان (تکرار فردا ساعت 14) :31:
loool
من فورت سومی میرسم :دی اونجا هم میاین؟
چه زیاد گرفتی :31:نقل قول:
نمی تونند برسند :31:نقل قول:
فقط چون تو میگی :دي
کسی هست که بتونه کلیپ از یوتیوب دانلود کنه؟ برا من هیتلره؛ با هر ضدهیتلر!ی هم نشد!
من که می تونم و از نرم افزار c -p r o x y استفاده می کنمنقل قول:
از اینجا کمک بگیر:
کد:http://www.download-premium.com/
تا حالا هیچکی نتونسته این مقدار تجربه رو بدست بیاره . باید این رکورد ثبت شه :27:نقل قول:
سایت های هیتلر رو باز کرد ولی دیگه نمی شد توی p30 بیام! ولی بازم ممنون؛ همون قسمت اولش هم خوبه!!نقل قول:
دمت گرم مثل اینکه کار میکنه! 45% روی سرور خودش!:8:نقل قول:
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
برای اولین بار توی بازی خوابیدم!
داره دانلود میشه
آقا سپاسگذارم!
شما هم دانلود کنید وگرنه نصف عمرتون بر فناست
آهان اسم آهنگ هم "خودکشی و رستگاری" هستکد:http://www.download-premium.com/download/18189_metallica-suicide-redemption-live-2009-07-27-copenhagen-dnk.avi
رکورد دست خودمه :31: 0 تجربه :21: چون 2-3 دقیقه مونده رسیدم دیدم جا نیست اون طرفی که همه استادند مجبور شدم بزارم روی یک که وقتی شروع شد سرور انداخت من را به یک جایی که راند یک مردم :31:نقل قول:
ضمنا الان من کلا فورت 0 تجربه می گیرم :31: رسیدی 99 دیگه همیشه در تجربه عدد 0 را می بینی :31:
آفرین ممد الان می خواهی گوسفند بچرونی :31:نقل قول:
کی ممد رو اذیت کرده ؟ هر چی میگم بیا تاپیک نمیاد !! میگه بچه ها ناراحتش کردن :31:
تا دقایقی دیگر جنگ فورت شروع میشه ! تعدادمون خیلی کمه :41:
من که چیزی نگفتم !!نقل قول:
فورت پس کباب می شی ؟ :31:
lol این یکی رو هم میبریم اگه اسکل بازی در نیارن . تعدادمون 9 نفر بیشتره :27:
تعدادتون که خوبه !!
آپلودسنتر
رپیدلیچ
فتوشاپ آنلاین
فعلا اینا رو روی هاست نصب کردم چیزی درخواستی نمیخواهین؟:دی
هر کی دفا رو رهبری می کنه گیج هستش
چون باید بگه تاور ها را خالی کنند چون الان اگه افراد روی برج ها را حساب کنیم 49 نفر به 18 نفر داره مبارزه می کنه
ای بابا رفتم تاپیک دی جی سروش داشتیم بحث میکردیم برگشتم دیدم مردم :41:
ماشاالله ! من در بدترین حالت می تونم کمش 500 اینا بگیرمنقل قول:
الان بهترین فرصت برات بود تا یک 1000 اینا بگیری چون شرایطتون خوبه
بیچاره مرد :دی هه هه هه
خیلی بد شد ! موقعیت خوبی بود :41: به هر حال ورد 10 زیاد مهم نیستشنقل قول:
من فورت خیلی خوب بازی می کنم :20: تجربه ام زیاده و اون فورت هایی هم که نمی رم نگاه می کنم به اون بازی کن هایی که همیشه دمیج زیاد می زنند
دفعه قبل گفتی چرا پنهان شدی ولی من پنهان نشده بودم فورت مهم این نیست که بری جلوی طرف شاخ به شاخ بشی
انتخاب جا برای حرکت و ایستادن خیلی مهمه ضمنا فکر کنم ویژگی ها و خصوصیات هر برج را می دونی دیگه ؟ اگه نمی دونی یک توضیح مختصر برات بدم :10:
اون که شوخی بود ! اصل اینه که دمیج بزنی و دمیج نخوری حالی هر طوری که شده :27:نقل قول:
حالا یک توضیحاتی هم در مورد برج ها بدی خیلی خوبه :10:
شب با عکس می گم چون باید یک فورت برم تا بتونم عکس بگیرمنقل قول:
اوكي .نقل قول:
داري اسكيل بر ميگردوني روي دوئل ؟