از مخابرات سرویس گرفتم، ولی چراغ ADSL مودم ثابت نمی شه، از دم در که امتحان کردم ثابت شد، ولی طول کابل ها یکم زیاد می شه دوباره سیگنال رو گم می کنه! تقویت کننده ای چیزی هست که بشه درستش کرد؟! (بهم گفتن سیگنال ضعیفه!)
Printable View
از مخابرات سرویس گرفتم، ولی چراغ ADSL مودم ثابت نمی شه، از دم در که امتحان کردم ثابت شد، ولی طول کابل ها یکم زیاد می شه دوباره سیگنال رو گم می کنه! تقویت کننده ای چیزی هست که بشه درستش کرد؟! (بهم گفتن سیگنال ضعیفه!)
از چه نظر؟نقل قول:
در کل پیشنهاد میشه با توجه به مارک مودم از روی دفترچه یا pdf مربوط کانفینگ بشهنقل قول:
اگر هم دسترسی ندارید بفرمایید تا راهنمایی کنیم
اگر فکر می کنید یوزر و پسورد admin نیست و پیش فرض کارخانه چیز دیگه ای هستنقل قول:
زیر مودم ها یک برچسب هست که شامل مقداری اطلاعات هست که رمز عبور مودم و مک آدرس و نوع مودم پیدا میشه
برای تی پی لینک که اینجوری هست
از کی اینجوری شده؟نقل قول:
سلام
من یه مودم وایرلس گرفتم و همه ی تنظیماتش رو انجام دادم
وقتی به مودم از طریق وایرلس وصل میشم نت ندارم ولی وقتی کابلش رو وصل میکنم نت دارم
چی کار کنم که بتونم از وایرلسش استفاده کنم؟؟؟!!!
مارک مودم چیه؟نقل قول:
تنظیمات رو دستکاری نکردید؟
همون طور که گفتم مارک مودم billion هست و خیلی قدیمیه چندین ساله دارم ازش استفاده میکنم.نقل قول:
فکر هم نمیکنم بتونم دفترچه اش رو پیدا کنم.
کانفیگ نسبت به شرکتی که ازش سرویس میگیریم فرق میکنه؟
تقریبا دو سه روز میشه اینطوریه. شایدم بیشتر.
امروز که کلا پای نت بودم متوجه شدم فقط مربوط به این فروم نیست. کلا عشقیه هر موقع حال کنه سایت بالا میاد. تقریبا همیشه پینگ دارم ولی اینکه سایتی رو باز کنه شانسیه. اکثر اوقات این سایت باز نمیشه بعضی وقتا هیچ سایتی.
یکی دوبار هم دیدم پینگ نداشتم مودم رو خاموش روشن کردم پینگ برگشت.
راستش به نظر من با توجه به مودم های دیگه کانفینگ کنینقل قول:
نباید خیلی سخت باشه
pdf تو سایتش نیست یا سایت های دیگه؟
من یه مودم tp-link 8151n دارم
با گوشی اندروید که میخوام وصل بشم به wifi
مثلا گوشی خودم راحت بش وصل میشه و ip که به گوشیم اختصاص میده 192.168.1.103 هست
اما مثلا گوشی داداشم روی قسمت obtaining ip address گیر میکنه هنگام وصل شدن
معمولا وقتی اینجور میشه که گوشی ها وصل هستن به wifi بعد مودم رو خاموش روشن کنم و اون وقت ممکنه بعضی از گوشی ها که وصل بودن دیگه اینجور شن شاید خود به خود درست شن وصل بشن
مشکلش میدونید چیه؟
همونطور که قبلا عرض کردم خدمتتون شما برای کانفیگ هر مودمی نیاز به یه سری اطلاعات داری که یا باید از قبل بدونی یا اینکه زنگ بزنی و از شرکت اینترنتیت بپرسی.نقل قول:
حالا شما :
1)مرورگرتون رو باز کنین و در قسمت آدرس بار این رو تایپ کنین:192.168.1.254
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2)بعد یه صفحه میاد که ازتون سوال میکنه یوزر و پسورد ورود به مودم رو که شما باید هم یوزر نیم و هم پسورد رو admin تایپ کنین.
3)حالا وارد محیط داخلی مودم که شدید برین به قسمت wan که در شکل میبینین و اطلاعاتی رو که گفتم بهتون از روش یادداشت کنین،که بعدا که مودم رو ریست کردین بتونین دوباره این ها رو درست وارد کنین.
4)حالا مودم رو از طریق دکمه کوچکی که در پشتش قرار داره ریست کنین(چن ثانیه دکمه رو نگه دارین تا کل چراغ ها روشن و خاموش بشن)
5)بعد دوباره همین مراحل بالا رو طی کنین با این تفاوت که اینبار همه چیزهایی رو که یادداشت کردین رو باید وارد کنین.
سلام ، من چند روز پیش adsl سفارش دادم . الان که مودم رو روشن می کنم چراغ adsl روشن میشه اما چراغ اینترنت خاموشه . میخوام بدونم یعنی الان میتونم برم تو اینترنت ؟ ( مودمم tplink هست)
خوب خطتون رانزه شده اگه چراغ adsl روشن و ثابت استنقل قول:
مودم را باید کانفیگ کنید.یوزر و پسورد هم باید زنگ بزنید بگیرید اگه ندادن بهتون
آموزش کانفیگ توی انجمن هست.سرچ هم بزنید پیدا میکنید.توی دفترچه مودم هم هست.پشتیبانی هم زنگ بزنید شاید تلفنی راهنماییتون کنند برای کانفیگ مودم
سلام.
دوستان صفر تلفن بسته باشه ممکنه برای ADSL مشکلی پیش بیاد؟ یا ربطی ندارن به هم؟ :n02:
:n16:
با یک طرفه مشکلی نیست !نقل قول:
سلام :دینقل قول:
متوجه نشدیم با یه طرفه یعنی چی
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
فکر نکنم باید تست کنید!نقل قول:
احتمالا منظورشون اینه که خط تلفن یکطرفه قطع بشه مشکلی نداره.در بعضی موارد دو طرفه هم مشکلی نداره مگر اینکه مبلغ زیاد باشه مخابرات به کل قطع کنهنقل قول:
سلام ، پروتکل مودم من PPPOE هستش . میخواستم ببینم برای دانلود رایگان باید reconnect شم یا اگر مثلا از 1 ساعت قبل از برقراری دانلود رایگان به اینترنت وصل باشم میتونم رایگان دانلود کنم یا نه ؟
نقل قول:
بستگی به شرکت ارایه دهنده اینترنتتون داره،میتونین ازشون بپرسین ولی اگه مخابرات باشین چنین چیزی نیاز نیست.
دوستان من مودمم هم 10 دقیقه مودمم خاموش روشن میشه ! از دیشب اینجوری شده ... !
باید چیکار کنم ؟
سلام دوستان عزیز. من یه مشکلی دارم نمیدونم جای درستی مطرح کردم یانه.
من اینترنت از شاتل دارم داخل شرکت. با یه مودم zyxel همه به اینترنت وصل میشن. بعد یه مودم linksys وایرلس هم بعدن اضافه کردیم یعنی وصل کردیم به rotor خلاصه سرتون رو درد نیارم. الان اون مودم وایرلس ریست شده و پسورود ش حذف شده چه جوری برم وارد مودم وایرلس بشم بازم پسورد بذارم. هرچی 192.168.1.1 رو میزنم وارد اون مودم معمولی میشه لطفا کمک کنید
مودم رو ریست کنید بعد وارد پنل مودم بشید .نقل قول:
سلامنقل قول:
اون مودمی که ریست شده رو فقط به سیستم وصل کن
وارد مرورگر شو در قسمت آدرس بار آی پی مربوط به اون مودم رو وارد کن و دوباره کانفیگ کن
موفق باشی
سلام
دوستان تازگیا مودم d link 2730u خریدم که مدام قطع و وصل میشه جدیدا اصلا وصل نمیشه وایسه همین با مودم قبلیم که مدلش tp link td8810 میام اینترنت تنظیماتشم درسته ولی همش قطع و وصل میشه به نظرتون مشکلش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید.
درایورش رو آپدیت کنید .نقل قول:
از اول کانفیگ کنید .
مطمئنی خاموش روشن میشه ؟؟؟نقل قول:
اگه واقعا اینطوریه به آداپتور و کلا برق مودم و سیستمت یه نگاه بنداز ببین جایی مشکلی هست یا نه
سلام دوستان من مودمم دی لینک هستش .4 سالی میشه خریدم (شایدم بیشتر) الان مشکلی که باعاش دارم اینه که آنتنش احساس می کنم ضعیف شده طوری که یه خونه ی 130 متری رو فول ساپورت نمی کنه و تا نصف خونه میام قطع میشه ! وای به حال طبقه های دیگه که سیگنالش قطعه تقریبا
چی کار میشه کرد ؟ مشکلش از چیه ؟؟
روش های بهبود آنتن دهی رو سرچ کنی هست ...نقل قول:
البته میگی 4 سال پس کم کم بازدهیش رو از دست میده ...
چراغِ لینک روشن خاموش میشه !نقل قول:
و مودم از اول شروع به کار میکنه ...
خب شما نوشته بودی مودمت روشن خاموش میشهنقل قول:
در واقع مشکل شما اینه که لینکتون میپره و پایدار نیست
خط شما نویز داره یا مشکل از طرف شرکت هست یا اینکه از طرف خودتون
اگه قبلا این مشکلو نداشتید و یهو بروز کرده احتمال خیلی زیاد از طرف شرکت هست و باید با پشتیبانی تماس بگیرید
سلام.
من میخوام با وایرلس گوشی به اینترنت وصل بشم.اما هرکاری میکنم نمیشه .علامت وایرلس بالای گوشی میاد .اما وقتی میرم تو مرورگر گوشی پیج نمیده اصلا.ایا باید تنضیمات خاصی رو مودم بدم.مشکل چیه؟ مودم من tp link 8151 هست.
از گوشی هست ...نقل قول:
نسخه سیستم عامل گوشی چیه ؟ معمولاً تو اندروید 4.0.4 اینطور میشه .
ممنون.نقل قول:
اندروید با نسخه 4 به بالا(htc desire v).گوشی مال من نیست
اگه از گوشی باشه چیکار باید کرد؟
از برنامه های wifi fixer و bloutoothfixrepair استفاده کنید .نقل قول:
منم دیزایر وی دارم همچین مشکلی تا حالا بر نخوردم!نقل قول:
همه گوشی ها مشکل ندارند ؛نقل قول:
مشکل توسط برنامه Google Play Services ایجاد میشه .
سلام دوستان من یک مودمtd-w8951nd tp-link دارم که قبلا با اون به اینترنت وصل می شدم و اینترنتو شیر می کردم بین بقیه ی وسایل (زمانی که adsl داشتم) الان که اومدیم خونه ی جدید اینترنت دارم ولی کابلی هست یعنی با کابل lan مستقیم از پشت بوم کشیدن تو خونه و وصل کردم به کارت شبکه و با اون وصل میشم...الان مشکل من اینه که می خوام مودم رو وصل کنم نمیشه چون وردی dsl مودم کابل RJ11 هست یا همون سوکتش از نوع تلفن هست ولی کابلی که برای من کشیدن RJ45 هست یا همون اترنت ... الان می خواستم بدونم راهی هست برای تبدیل ؟؟؟؟؟:n01:
منظور از کابلی یعنی شما رادیو نانو استیشن دارید؟نقل قول:
پشت بوم یک مودم هست که همه از اون گرفتن..اون مودم به صورت وایرلس از شرکت می گیره و با کابل بین ما تقسیم می کنه ..حال مشکل من اینجاست که کابلش lan هست ولی مودم من ورودیش RJ11 هست/:n02:
یکی بگه میشه تبدیل کرد یا نه؟
:n01:
سلام .من یه مودم تی پی لینک 8901 دارم
این کد 192.168.1.1 رو که میزنم یه یوزر و پسورد میخواد که من قبلا عوضش کردم و الان فراموشش کردم ! الان چه جوری می تونم عوضش کنم ؟
یه سوال دیگه از کجا میتونم بفهمم الان رو وایرلسم پسورد هست و دیگران نمی تونند استفاده کنند ؟ چون همونطور که گفتم وارد تنظیمات نمی تونم بشم
باید ریستش کنین از طریق دکمه پشت مودم و دوباره کانفیگ.نقل قول:
بعد اینکه تو ویندوز هنگام کانکت اگه پسورد بخواد یعنی محافظت شدس ارتباط شما در ضمن میتونین اگه گوشی یا وسیله دیگه ای دارین با اون متصل بشین اگه پسورد خواست یعنی حفاظت شدس.
ولی تا اونجا که یادمه قبلا براش پسورد گذاشتم ..الان هم گوشی یا چیز دیگه ای ندارم که تست کنم ..راه دیگه ای نداره ؟
قبلا که پسورد گذاشتم برای کانکت شدن لپ تاپ خودم پسورد نمیخواست ولی یادمه یه بار با گوشی رفتم پسورد خواست..