کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــک
نقل قول:
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــک
نقل قول:
دوستای عزیز من تا فردا قصد خرید دارم لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید که یه وقت انتخاب اشتباه نداشته باشم .نقل قول:
بین این مدلهایی که میگی،نقل قول:Fujifilm XF1 و Coolpix P330 به دلیل سنسور بزرگتر قاعدتا باید از نظر عکاسی خیلی بهتر باشن.
بین
Sony Cyber-shot DSC-HX10V
Sony Cyber shot DSC-WX200
هم باید بگم سری wx نازکتر و سبکتر است و گرانتر hx10 داری زوم 16 و wx200 داری زوم 10 است و تفاوت خاص دیگری ندارن.
دوست عزیز منظورت کدوم باطری معمولی همین هایی که تو ساعت یا ریموتها میندازن.نقل قول:
دوربینهای دیجیتال یا باید از باتری های آلکالاین استفاده بشه یا باطری های قالب شارژNI-MH.که آلکالاین حدود 20الی 25عکس میگیره فکر کنم 4500تا5000 قیمت داشته باشه.
سلام.نقل قول:
چرا G15کنون و برنمیداری خیلی بهتره. یاحتیS120 اشباه نکن به نظرم اینا خیلی بهترن. امیدوارم هنوز نخریده باشی
نه هنوز نخریدم احتمالا تا ظهر میرم بازار .نقل قول:
آخه g15 کیفیت فیلم برداریش زیاد خوب نیست زوم پایینی داره 24 فریم بیشتر نیست و باطری شارژی نیست منم اصلا حوصله سر و کله زدن سر باطری ندارم مخصوصا تو بازار ایران که همه چی تقلبیه .
ولی s120 خیلی عالیه بدجور خودمم دوست دارم بگیرم ولی قیمتش بالای 1 میلیون میشه که قدرت خرید ندارم .
کسی نمیدونه sx260 مالزی خوبه یا نه ؟ اصن ژاپنی داره؟نقل قول:
امروز فردا میخوام بخرم
خیلی ممنون
باطری قابل شارژ چه مارک و مدلی خوبه بگیرم؟
نقل قول:
قابلیت دوربین canon s110 در زمینه ی تار كردن پس زمینه ی عكس برای عكسهای پرتره چگونه است؟
کسی امتحان کرده؟؟؟؟
وقتی خریدی یه تستی بکن بعد بیا بگو شارژش چجوریه چند دقیقه میشه با هش فیلم گرفت و ....نقل قول:
الان از جمهوری میام
لامصب وسواس خیلی چیز بدیه . هیچی نخریدم برگشتم
رفتم sony hx10 بگیرم هیچ جا نداشت به جز یه مغازه که خوب دقت کردم دیدم در جعبه باز شده بود !
بعد رفتم دنبال sony wx300 که اکثرا گفتن هنوز تو بازار نیومده و بعضی ها هم که اصلا نمیدونستن چی هست و با hx300 اشتباه میگرفتن .s120 کانن هم که همه میگفتن هنوز تو بازار ایران نیومده یک ماه دیگه میاد . البته اینم بگم که خیلی مغازه هارو جا انداختم .
فقط یه مغازه بود آخره پاساژ پردیس همه اینایی ( wx300 - canon s120 ) که گفتم اصلا تو بازار نیست رو گفت دارم اونم با این قیمتا :
wx300 = 890'000 ( با گارنتی متفرقه )
p330 = 860'000 ( با گارانتی ایده آل )
s120 = 1'140'000
برای s120 که پول ندارم چون با رم حساب کردم میشه 1200 حالا موندم wx300 بخرم یا p330 یا برم سراغ s110 ??? اصلا این مغازه که گفتم میشه بهش اطمینان کرد یا نه ؟
فردا دوباره میخوام برم :n29:
سلام
کسی از دوستان با sx280 آپدیت شده کار کرده ببینه چجوریاست؟ باتریش چقدر جواب میده؟
چرا دنبال hx 20 نیستی؟نقل قول:
بله زومش پایین هست ولی منظورتون از اینکه حوصله شارژندارید و نفهمیدم .خوب باتری های ni-mhهم همه باید شارژبشن.یا منظورتون اینه که دائم میخواید آلکالاین بخریدو بندازید دور همه دنبال باتری لیتیومی میگردن شما باتری قلمی میخواید.اون اون مدلهایی که خودتون هم گفتید که باتری لیتیومی دارن.نقل قول:
در مورد کیفیت فیلمبرداری تو اینکه کنون به پای سونی نمیرسه شکی نیست ولی زیادم به اون 24فریم دقت نکن اکثر دوربینهای کنون فیلمبرداری 24فریم دارن ولی کیفیت قابل قبولی دارن .ضمن اینکه شما دارید دوربین عکاسی میخرید یعنی عمده مصرف کار شما عکس نه فیلم. پس باید کیفیت عکس به فیلم بچربه.
بعدشم یه چیزی به شما بگم اگه شما عکاسی رو حرفه ای دنبال نمیکنید ودوربین بیشتر برای مصارف خانگی میخواید اصلا نیازی به اینهمه هزینه نیست.
نه منم دنبال باطری هستم شارژ بشه . حق با شماست فکر کردم g15 باطری قلمی میخوره . اگه 24 فریم هم باشه مشکلی نیست ولی تو نمونه هایی که از اینترنت دیدم g15 نسبت به مدل هایی دیگه واقعا کیفیت فیلمبرداریش پایین بود مثلا s110 هم 24 فریم هست ولی واقعا کیفیت فیلمبرداریش خیلی خوبه . مشکل اینجاس که برای من فیلم برداری و عکسبرداری کاربرد برابر دارن و هر جفت اینا برام تو اولویته و درسته من عکسبرداری رو به صورت حرفه ای دنبال نمیکنم ولی دارم بیشتر هزینه میکنم که بتونم یه دوربین بگیرم که کیفیت فیلمبرداری و عکسبرداری خوبی داشته باشه تا بتونم چند سال ازش استفاده کنم مخصوصا الان خونواده ما تو شرایطی قرار گرفته که احتمال برگزاری انواع و اقسام مراسم های کوچیک و خانوادگی خیلی زیاد شده و نمیشه برای هر جشن کوچیکی فیلمبردار بیاریم .نقل قول:
الان نمیدونم wx300 یا p330 به هرحال میرم بازار هرکدوم که شرایط مناسبتری داشت میگیرم اگه گیرم نیومد s110 میگیرم .
از راهنمایی شما سپاسگذارم
hx20 تو بازار نبود فقط یکی نمایندگی داشت که باز شده بود برای نمونه گذاشته بود مشتری ها باهاش کار میکردن .نقل قول:
دوست عزیز بنده هم شرایط دقیقا شما را دارم و الان چندین ماهه دارم تخقیق میکنم و انشالا تا آخر ماه میرم برای خرید hx300 تهران. و چندین ده مقاله و ریووو و ویدیوهای مختلف از سایتهای مختلف از دوربینهای مختلف کیفیت عکس و فیلمها را مقایسه کرده ام و به این نتیجه رسیده ام . اما برای شما بنظر من یهترین گزینه سونی hx 50v است با قیمت 1190. در خریدش شک نکن اگر فیلمبرداری برات مثل عکس مهمه چون هیچ دوربین دیگه ایی در این رنج قیمت کیفیت فیلمبرداری ایش به این دوربین نمیرسه. برای من هم مثل شما کیفیت فیلم و عکس هردو یک اولویت را داشت. . با این دوربین بهترین کارایی را برای فیلمبرداری و زوم بالا و عکاسی خواهید داشت شک نکنید. ضمن اینکه تو جیب هم جا میشود. من خودم اگر زوم 50 برابر مدل 300 اگر مهم نبود این مدل را خرید میکردم . موفق باشیدنقل قول:
شما مطمئنی که hx50 قیمتش 1190 هست؟ با کدوم گارانتی و کدوم فروشگاه؟نقل قول:
بله این جدیدترین قیمت این دوربین هست لینکش را برات میفرستم من خودم هم میخام از این شرکت بخرم . با گارانتی بازتاب . این لینک را ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون شرکت سونی جشنواره گذاشته شرکتها هم تا حدودی قیمتا را آوردن پایین البته شاید بازم پایین بیاد
در خود سایت ایران تصویر اسمی از 1190 نیاورده و فقط نوشته تماسبگیرید.نقل قول:
بله درسته برای اینکه همکاران عمده فروشیشون ناراحت نشن نیاورده قیمتا را اما من خودم تماس گرفتم گفتن حضوری هم میتونین بیایید برای خرید. در ضمن رم 16 گیگ توشیبا هم بهم 40 تومن قیمت دادند. در ضمن من یه جای دیگه پیدا کردم با گارانتی دوساله ایده آل و بیمه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به همه ی دوستان.نظرتون در مورد canon powershut 510 hs چیه؟ دوربین خوبی هست؟ زومش 30 هست.من زوم خیلی برام مهمه. 750 می ارزه بهش پول بدم؟ گزینه بهتری کسی سراغ داره؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید کارم فوریه باید هر چه زودتر یه دوربین بگیرم.مرسی از همگی
سلــام و خستـــه نباشیـــد به اساتیـــد.
میخواستــــم یــه دوربیــن عکاســـی بخــرم ، اصلـــا نظـــری در مـــورد برنــدش ،کامپکـــت بــودن یـا نبودنـــش نــدارم.
کـــارم 3D هســـت و نیــــاز دارم کـــه بــرای طــرح هـــام Texture بســـازم ، تـــوی نــت گـــاهـــی اون چیـــزی کـــه میخـــوام (تکسچــر) پیــــدا نمیشــــه ، امـــا دور و بــــرم کلـــی گزینــــه خـــوب هــست ، ولــی دوربینـــی ندارم کـــه بـــا جزئیـــات بــالا عکـــس بگیـــرم
خـــب نیــــاز مـــن از دوربینــــی کـــه میخــــوام:
- جزئیـــات رو با کیفیـــت خـــوب(بالــا) بــرام ثبــت کنــــه. - ایـــن بخـــش برام خیلی مهمـــه
- نـــویز نداشتـــه بـــاشـــه تـــوی ISO هــای بالا
- نیـــاز دارم کیفیـــت عکـــس هـــا تـــوی رزولوشــن 3000 به بعـــد خــوب باشـــه ، چـــون کـــارم بیشــتر تــوی ایـــن رزولوشـــن هــا هست.
- ثبــت رنگهـــا خـــوب و معقـــول بــاشـــه ، غیــر واقعـــی نزنـــه...البتـــه میشـــه با Photoshop یــه جـــوری جمـــع و جــورش کـــرد.
بـــودجـــه ای کـــه دارم هـــم بیـــن 500 تــا 600 هســـتش.
ممنــــون میشـــم تـــوی خریـــد یـــه دوربیــــن خـــوب راهنمـــاییـــم کنیــــد.
توی این بازه ی قیمتی انتخاب زیادی ندارید فکر می کنم یه جوری با iso باید کنار بیایید چون با این بودجه می تونید کامپکت تهیه کنید که اونها هم عملکرد خوبی تو ایزوی بالا ندارن. رو هم رفته دوربینی که پیشنهاد می تونم بکنم کانن s110 هست با قیمت حدود 700 تا 720 . به خاطر چیپ تصویر بزرگتر از لحاظ عملکرد نسبت به کامپکتهای دیگه نویز کمتری تو ایزو های بالا داره
در مورد وضعیت پرینتشم
ISO 80/100 look quite good at 11 x 14 inches, 13 x 19s are soft but acceptable, fine for wall display.
ISO 200 looks good at 11 x 14, albeit with some softness in the reds.
ISO 400 looks nice at 8 x 10; is a bit too soft at 11 x 14 but fine for wall display.
ISO 800 yields a crisp 5 x 7 print; 8 x 10s show a lot of softening from noise processing, although they might be OK for wall display.
ISO 1,600 prints are usable at 5 x 7 and crisp at 4 x 6.
ISO 3,200 produces a usable 4 x 6, if just a bit washed out and flat in some areas.
دوستان میشه یه نظر هم به اینجا بکنید الان 3 روزه هیشکی جواب نداده
سلام.
دوستان بین دو دوربین
PowerShot SX510 HS canon
و
Cyber-shot Digital Camera DSC-WX200 sony
کدوم مناسب تره.اگر مورد دیگه ای هست تو این رنج قیمت.بیشتر از 750 تحت هیچ شرایطی قیمتش بیشتر نشه.معرفی کنید ممنون میشم.
در هر صورت کدوم بیشتر کاربرد داره.میخوام تو هر شرایط نوری عکس های خوبی بندازه.چه شب چه روز چه تو اتاق چه زیر آفتاب بهترین کیفیت عکس داشته باشه.
توصیه من کانن s110 هست . تو نور زیاد اغلب دوربینها عملکرد خوبی دارن در شرایط نور کم دوربین باید چیپ تصویر بزرگ و لنز با دیافراگم باز داشته باشه که بهترین گزینه همین کانن به جرات زیر 1 میلیون از لحاظ کیفیت عکس بهترین گزینه است
برای نوروز سونی چشنواره گذاشته ؟
دوربین های 2014 سونی و کانن به بازار اومدن ؟ تو ایران پیدا میشن؟
تشکر.یعنی از مدل sx510 هم بهتر هست؟نقل قول:
بله s110 کیفیت عکس بهتری داره sx510 مثل اکثر دوربینهای شبه اس ال آر دیگه یه قلب کامپکت پشت اون ظاهر حجیم دارن که برخلاف تصور کیفیتی بهتر از دوربینهای کامپکت معمولی نمی تونن ارایه کنن
چیپ تصویر s110 در حدود 7.4 در 5.58 هست برد فلاش 7 متر بازترین دیافراگم 2 که علاوه بر اینکه امکان بلور کردن پشت صحنه رو می ده امکان عکاسی بدون فلش داخل اتاق رو هم می ده این پارامترها در دوربین sx510 به این ترتیبه 6.14 در 4.55 برد فلاش5 متر بازترین دیافراگم 3.4 . دوربین s110 با اینکه 6 ماهی قبل از sx510 اومده ولی پردازنده ی عکس digic 5 داره در حالی که sx510 ورژن 4 رو داره تنها برتری sx510 زوم بالاست و ظاهر نسبتا حرفه ای تر . کلا سری s کانن از چیپ تصویر و پر دازنده سری g بهره می برن که یه کامپکت حرفه ای محسوب می شه و کیفیت عکسهایی کاملا مشابه در یک بادی جم وجور. در ضمن ساخت لنزی با کیفیت و اون رنج وسیع 24-720 کاری سخت و پر هزینه است که شرکت ها رو مجبور می کنه لنزهایی ارزان تر رو تولید کنن که موجب افت کیفیت عکس خواهد شد پس اگر زوم بالا الویتی نداره سراغ این سری دوربینها نرید. اگر احیانا باتری s110 هم احساس کردید زود تموم میشه می تونید یه باتری یدکی براش بگیرید.
برای مقایسه امکانات دو دوربین و عکسها به سایتهای زیر می تونبد مراجعه کنید
در قیمت حدود 600 تومن sony wx150 کیفیت عکس بهتری داره یا canon 260 hs؟ مخصوصا توی نور اتاق؟ و دیگه اینکه در همین حدود قیمت دوربین دیگه ای هست که کیفیت بهتری داشته باشه؟
این دو دوربین مشخصات مشابهی دارن این که کدوم بهتره بستگی به الویتهای شما داره کانن 12 مگاپیکسله و سونی 18 ماپیکسل روی همون سایز سنسور و این یعنی داینامیک رنج پایین تر عکسهای سونی نویز بیشتر و مصنوعی و غیر طبیعی شدن عکسها و کلا کیفیت عکس پایین تر در دوربین سونی ولی سونی فول اچ دی و 60 فریم در ثانیه فیلم می گیره و کانن 24 فریم در ثانیه به نظر می رسه سونی کیفیت فیلم برداری بهتری داشته باشه. اگر من بخوام خرید کنم با کمی افزایش بودجه سراغ s110 کانن می رم . ویژگیهایی که این دوربین داره تو کمتر دوربینی زیر 1 میلیون دیده می شه.
s110 خیلی عالیه هم فرمت raw داره و هم فلشش 7 متر برد داره و... ولی متاسفانه زوم اپتیکالش دیگه خیلی پایینه. ولی درباره این دو دوربین من تو نمونه عکسایی که دیدم کیفیت عکس سونی wx150 نسبت به کنون 260 به نظرم بهتر بوده، شما خودتون کیفیت عکسا رو دیدی یا بر اساس مشخصات منتشر شده این رو میگید؟
نمی دونم چرازوم اپتیکال دغدغه شده .من با زوم 10 برابر دوربینم تو سه سالی که داشتم شاید 20 عکسم نگرفتم . اونم از ماه بوده. داخل اتاق که این زومهای 10 برابر و بالاتر بی معنیه اول محدودیت فضا دوم عموما وقتی از زوم لنزها استفاده می کنید دیافراگم بسته تر می شه و سویچ می کنه روی به فرض 4 یا 5 و به علت نور کم داخل اتاق عکس تاریک می شه و سرعت شاتر هم کم می شه احتمال بلور شدن عکس بالا میره . راه حل استفاده از سه پایه است که اونم اگر سوژه تکون بخوره مثلا موقع عکاسی از بچه ها بی فایدست .سری x10 و x20 تقریبا استثنا هستن و می رن رو 2.8 که اونها هم زوم چندان بالایی ندارن پس در شرایط نوری خاص که این مقدار زوم قابل استفادست. به هر حال باید ببینید واقعا چقدر به دردتون خواهد خورد. البته بودنش خوبه ولی به نظرمن اصلا ضروری نیست.
در مورد مقایسه عکسها باید بگم عکس دوربینها رو توی شرایط مشابه باید مقایسه کرد از لحاظ شرایط نوری می شه به outdoor و indoor و flash performance و high iso performance اشاره کرد دقت کنید اغلب سایتها عکاسی عملکرد دوربینها رو تو این شرایط بررسی می کنن و بعد جمع بندی می کنن شاید به خاطر رزلوشن بالاتر outdoor performance سونی بهتره تازه این هم اگر و اما داره ولی تصور نمی کنم که در بقیه شرایط عملکرد بهتری داشته باشه. در ضمن بعضی دوربینها در شرایط اتو عملکرد خوبی دارن و بعضی دیگه برای داشتن بهترین کیفیت عکس نیاز به کمی تغییر تنظیمات دارن .من شخصا سایتی رو ندیدم که دقیقا توی شرایط یکسان عکس دو دوربین رو مقایسه کرده باشه رفرنسم بیشتر imaging-resource که نمونه عکسهای سونی wx150 رو نداشت بخشی از wx 300 رو داره خو دتون در کنار هم مقایسه کنید .
تو لینکهای زیر عکسهای هر دو هست می تونید یه مقایسه کنید من تو عکسهای کانن جزییات بیشتری رو می بینم هر چند شرایط عینا یکسان نیست
در تاکید نوشته دوست گرامی Naamre عرض کنم که در موارد عمومی و طی چندین و چند سال حضور و پیگیری خودم در این زمینه، استفاده عمومی و عرف دوربین های خونگی بصورت کاملا واید هستش و معمولا توی محل های indoor استفاده میشه ... بالا بردن فوکال در ایندور هم که همونطور که به طور صحیح فرمودن دیافراگم رو هرچه بیشتر میبنده و سرعت عکاسی پایین میاد .
پس در صورتی که استفاده عادی دارید و به فکر موارد خاصی مثل پرنده و اینها نیستید ، بهتره که به دوربین های با واید بیشتر مثلا 24 بجای 28 (معادل) فکر کنید. مطمئنا پشیمون نمی شید.
شاد باشید.
دوستان درسته که میگن هر چی پیکسل بالاتر باشه اگه حسگر بزرگتر نشه فقط نویز تصویر بیشتر میشه.
من خودم اول قبول نداشتم ولی به مرور با تعویض دوربنهای زیادی که انجام دادم دارم به این باور میرسم که بهترین پیکسل واسه دوربینهای کامپکت 12پیکسل واقعا عالی .14و16و18پیکسلی که حسگرهای هم اندازه داشتن
نویزشون بیشتر بود.
یه نظر ixus240 بهتر یا510ازنظر شما.چون ظاهرا 510ژاپن اصل توبازار ولی 240چین.ولی لنز 240خیلی وایدنسبت به 510
من wx60 را گرفتم اما کیفیت صفحه نمایشش پاییینه عکسو واقعی نشون نمیده تو تلوزیون یا مانیتور که نگاه کنی فرق میکنه .... !!!
دوستان کسی با wx60 سونی کار کرده صفحه نمایشش بی کیفیته و رنگها را درست نشون نمیده و با زاویه نگاه کنی تار میشه عکس را واقعی نشون نمیده حتما باید تو مانیتور ببینی ...
یعنی sx240 از sx280 بهتره؟ بعدم اینکه s110 چطوره؟نقل قول: