بله میشه ولی بعد از نصب باید منوی بوت ویستا رو ریکاور کنی که اینکار با استفاده از dvd نصب ویستا امکان پذیر هستش.نقل قول:
Printable View
بله میشه ولی بعد از نصب باید منوی بوت ویستا رو ریکاور کنی که اینکار با استفاده از dvd نصب ویستا امکان پذیر هستش.نقل قول:
سلام دوست عزیز. ویستای من 32 بیت هست . در ضمن اونجا نوشته Net Framework 86x نه 64xنقل قول:
از دوستان کسی میتونه مشکلمو حل کنه ؟
آره دقیقا همینطوره مهدی جاننقل قول:
الان ایکس پی رو ریکاوری کردم ولی ویستا بوتش پریده برم ببینم اون کاری که گفتی چجوریه انجام بدم نتیجش رو میگم همینجا:11:
رفتم انجام دادم نتونست ویندوز ایکس ی من رو شناسایی کنهنقل قول:
الآن میرم که ویستا رو از اول نصبش کنم
نه اون XP رو شناسایی نمیکنه اون فقط برای ریکاور کردن ویستا هستش . شما باید با همون سی دی ایکس پی و فرمان bootcfg ویندوز xp رو ریکاور کنی و بعد از اون با DVD ویستا ، ویستا رو ریکاور کنی.نقل قول:
خوب الان یک تست میزنم ببینم چطوریهنقل قول:
هرکاری کدرم که نشد اونطوری
xp نصب کردم ویستا پرید
ویستا نصب کردم xp پرید الان هم با bootcfg تونستمxp رو برگردونم
حالا طبق راهنمایی های شما عمل میکنم و نتیجه رو میگم
مهدی جان نشد که نشدنقل قول:
تا آلان 6 بار ویندوز xp نصب کردم 3 بار هم ویستا
این رو ریکاوری میکنم با bootcfg اون بوتش میپره اون یکی رو ریکاوری میکنم این بوتش میپره اصلا نشد که نشد این دوتا با هم تو boot اولیه بیان بالا و بتونم انتخاب کنم وارد کدومیک بشم:41::41:
کسی نبود جواب بده ؟؟!؟!نقل قول:
خوب در مورد اول معمولا به نمایندگی از بقیه جواب میدم که هیچ حرفی بی جواب نمونه :31: نه آخه هنوز نسخه خیلی خوبی از ویستا نیومده منم واسه همون گفتم ، در مورد حجم هم ویستای من یک دی وی دی با حجم بیشتر از 4 گیگه ، به هرحال تبریک میگم نسخه خوبی گیرت اومدهنقل قول:
پیغام یا ارورش رو بنویسید نه مدل مودمتون رو....نقل قول:
مگه این پست منو ندیدید!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همونی که خودش انتخاب کرده برای شما مناسبه...نقل قول:
فرقش رو هم اینجا ببین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=184909
میشه بگید برای چه این فایل رو میخواید؟؟؟چون استفاده از این فایل در ویستا تقریبا کارایی نداره.....نقل قول:
در ضمن باید بگم که DvD ویستا همین حدود 4 گیگ هست و اگه کمتر باشه معمولا دستکاری شدن....تو سایت های فارسی زبان هم (اکثریت) همین سایز رو ارائه میدن...