ببخشید من اصلا با اصطلاحات آشنا نیستم.
یه هدست بره کامپیوتر میخام.از اینا که خواننده ها میذارشون رو گوششون.
ولوم بالا نمیخاد.فقط کیفیت صداش خوب باشه و مقاوم!!!باشه.
قیمت هم تا 30 ولی اگر بالاتر باشه خیلی بهترمیشه اونم بگید.ممنون
Printable View
لینک که اگه همین تاپیک رو 20 - 30 صفحه آخرش رو یه نگاه بندازی حتما چند بار صحبت شدهنقل قول:
اما اگه خلاصه بخوام بگم:
1-هدفون های beats بیشتر جنبه فشن و تبلیغاتی دارند و از نظری کیفیت و اصالت صدا اصلا و اصلا و اصلا با هم قیمت های خودش قابل مقایسه نیست ( و حتی ارزون تر از خودش ) - زیاد وارد بحث فنی نمیشم.
2-شما کمتر منبع معتبری رو پیدا میکنید که این هدفون رو تایید کرده باشه.
3- به این نکته بالا این رو هم اضافه کن درصد بسیار بالایی از هدفون های موجود ( چه در ایران و چه در خارج از ایران ) اصل نبوده و تقلبی میباشند.
4-تازه برای این هدفون نسبتا بی کیفیت و با احتمال بالای غیر اصل بودن شما باید داخل ایران خیلی بیشتر از قیمت جهانی رو پرداخت کنید.
5-این چیزی که میخوام بگم نظر شخصی است و قصد توهین به کسی رو ندارم. از نظر من افرادی سراغ این برند میروند که براشون صدا مهم نیست و قصد پز دادن و یا جلب توجه رو دارند. ( البته بسیاری از افراد هم از بی اطلاعی و حجم زیاد تبلیغات در کلیپ های خارجی جذب این برند میشوند)
من خودم قبل از اینکه با این بخش و چند سایت خارجی آشنا بشم خیلی از برند ها رو نمی شناختم و خیلی هم از BEATS خوشم میومد اما قبل خرید بهترین و بهترین کار تحقیق در مورد کالای مورد نظر هست.
کم نیستن کسانی در این بخش که قصد خرید Beats داشتند اما با کمی تحقیق نظرشون عوض شد.
فکر کنم کافی باشه.
دم شما گرم از بابت راهنمایینقل قول:
بودجه 50 تا 70 تومن
من دوست دارم آهنگ را با بیس گوش بدم و سر درد نگیرم تفکیک صدا هم برام مهمه-
آدرس اون فروشگاه ها را برام بفرست اگه زحمتی نیست (یعنی کدوم طبقه و پلاک)
من خودم با تجربه هایی که دوستان دارن به این نتیجه رسیدم که Creativeمدل 830 یا 630 بگیرم -حالا باز تجربه شما بیشتر شما کدوم رو پیشنهاد می کنین؟
قیمت این مدل ها رو که گفتم حدودا چقده؟
شرمنده که سوالام زیاده نمی خوام حالم گرفته شه با یه هدفون مزخرف
سبک هایی که گوش میدم (راک-پاپ راک-پاپ-راک-متال-گوتیک راک-و.........)
من سعی کردم با خطکشی جدا کنم اما نشد. اون قسمت دوم ربطی به سول شما نداشت فقط اطلاع رسانی بود.نقل قول:
مدل های مذکور تو گوشی نیستند.
من هم پیشنهادم 830 هست. چون هدفون با کیفیتی است (در قیمت خودش) من دوسال دارم استفاده میکنم و هنوز سالمه.
بیس خوبی داره ولی بوم بومش به شدت 630 نیست ( من 830 رو بیشتر میپسندم)
تفکیک و پاسخ فرکانسی هم بد نیست. البته دوستان با تجربه نظرشون این هست که مدل های سونی صدای شفاف تری دارند. اما من صدای گرم کریتیو رو به سونی ترجیح میدم ( نظر شخصی ).
کلا از نظر من بهترین هدفون تو گوشی زیر 100 تومن داخل ایران 830 کریتیو.
نه اینکه بقیه بد باشه اما نسبت به قیمت و نوع کاربرد عامه پسند تر است.
البته منظورم بری گوش کردن روزمره موزیک هایی از سبک های پاپ ، راک ، الکتریک و مشتقات این سبک ها و سبک هایی از این قبیل.
خب دوستان من رفتم امروز EARPHONE خریدم
دیدم این مدلهای AKG رو گوش خوب قرار نمیگیرن قیمتشونم تو ایران بالاست
رفتم یه سونی گرفتم ! توش 2 جفت سری اضافه داره!
25 تومن!
برای MP3 خوبه
روش نوشته COMFIT
البنه به نظر من ep550 هم خوبه...طراحیش هم قشنگه...نقل قول:
اگه از صدای گرم و بیس قوی خوشت میاد EP-630 کریتیو (نظر شخصی) یه 8 - 9 تومن هم پس انداز میشه (شوخی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من قصد خرید یک هدست بی سیم را دارم که قابلیت اتصال به LCD را داشته باشد از طریق usb . چون می خوام وقتی که قصد دارم از صدای خود تلویزیون استفاده کنم قرار نباشه که مدام هدست رو از LCD جدا کنم و دوباره وصل کنم . هدفم هم تنها استفاده از هدست برای تماشای مسابقات فوتبال است . شما چه مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟ البته تا سقف 40 تومان .
کسی نمی تونه راهنماییم کنه ؟؟؟؟!!
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اگه از صدای گرم و بیس قوی خوشت میاد EP-630 کریتیو (نظر شخصی) یه 8 - 9 تومن هم پس انداز میشه (شوخی )
من با بیس خیلی حال می کنم
فقط همین مدل؟
دوستان یه جوابی بدید دییگه!!!
خواننده ها هدفون استفاده میکنند و هدفونهاشون به مراتب از 30 تومن قیمتشون بیشتره.نقل قول:
شما از بین برندهایی مثل A4TECH و Philips میتونید گزینه های مناسبی بنا بر بودجه خودتون انتخاب کنید.
از شما خواهش میکنم که پست تکراری ندید
پس شما دنبال هدست هستید؟!نقل قول:
معمولا هدست ها تو محدوده قیمت پایین کیفیت مطلوبی ندارند و تازه خوبهاشون هم برای صدای بازی وفیلم مناسبتر هستند.
برندهایی مثل Creative ,Logitech ,Razar ,Farasoo,Genius, تو بازار هست.
اونی که دوستان میگن بده منظورشون هدفون هست نه هدست و گفته دوستان این هست که فیلیپس به صورت خاص مناسب برای گوش دادن به موسیقی نیست.
شما میتونید برای آشنایی بیشتر مقوله هایی که برای شما شفاف نیست رو با مطالعه مطالب مرتبط با نیاز خودتون که در تاپیک زیر هست اطلاعاتون رو کامل کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485633