دوست عزیز برای لپتاپ چطوری وصل میشه باید داخلش گذاشت ؟یعنی باز شه؟من هیچی نمیدونم.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز برای لپتاپ چطوری وصل میشه باید داخلش گذاشت ؟یعنی باز شه؟من هیچی نمیدونم.نقل قول:
سلامنقل قول:
نه رم usb وصل میشه :31:
باید وقتی خاموش و بدونه باطری درب زیر دستگاه رو بازکنی و تعویض کنی .بلد نیستی دست نزن
دوستان فرق داریو لوجیکال و پیری ماری چیه؟
نقل قول:
بضعی از لپ ها رمشون زیر کیبردشون بعضی ها زیر لپ تا باید بازش کنی باطریو در بیاری و بعد رم تعویض کنی
بچه ها من یه لپ تاپ Sony FW-490jab دارم که تازگی SE7EN روش نصب کردم.
ولی جدیدا هر وقت باطری توی دستگاه باشه یه Erorr میاد وسط صفحه و میگه باید دستگاه رو Hibrenate کنم و باطری رو دوباره جا بزنم.
هیچ جورم از وسط صفحه نمیره
البته من درایورای یه دستگاه دیگه که Configesh شبیه منه رو روش نصب کردم چون درایوای خودشو نداشتم اما الان فقط با آداپتور میتونم از لپ تاپم استفاده کنم.
جانه مادرتون یکی کمک کنه!!!
:19::19::19::19::19::19::19:
سلام دوستان
من امروز برای یکی از بچه ها یه لپتاپ acer گرفتم که هاردش 320 هستش (سیستم عاملش داس هست) ولی موقعی که میخواستم روش ویندوز 7 بریزم دو درایو 150 گیگی داشت روی یکیش که هیچ کاری انجام نمیداد ولی تونستم یکیش رو فرمت کنم و روش ویندوز بریزم ولی توی ویندوز فقط یه درایو 150 گیگی نشون میده...!!!!
نقل قول:
برنامه VAIO BATTERY CHEKCER رو UNINSTALL کن
[QUOTE=saman3230;5012026]خب نگاه کن الان به MAINTENANCE دستگاه گیر داده روش کلیک کن کوارد که باید اصلاح شه رو میگه دونه به دونه FIX کن
fix و زده بودم دوباره ضربدر زد.همشون ok میشه الا این یکی:41:
خب دوست عزیز به کدوم گزینه MAITENACE گیر داده ؟
موقعی که دستور fix دادم چند بار دیگه ازم ok خواست که منم دادم حالا نمی دونم کجا رو میگی باید برم نگاه کنم.الان لب تاپ پیشم نیست دست دوستم یکشنبه میاره. بردتش مسافرت:31:
ما موندیم اون رفته. تو بگو دقیقا کجا برم یکشنبه خبرشو میدم.راستی من مثل تو مغز کامپیوتر نیستم :46: آدرس میدی تا ته پلاک بگو بزار بفهمم چی میگی:31:بازم ممنون:11: