بابت تبريك همه دوستان ممنونم:11:
من هم تبريك ميگم به دوستان گل بارسايي:11:
قبل از هر چيزي يه تبريك ويژه بايد به گوارديولا گفت
با يه تيم تقريبا نصفه نيمه در تقريبا نيمي از فصل ، واقعا خوب نتيجه گرفت
هر چند كمي بي انگيزگي در اواخر فصل قهرماني رو به تاخير انداخت اما لذتش رو بيشتر كرد
امسال در چهره تك تك بازيكنا خستگي مشخص بود و اين پپ بود كه حقيقتا نقش بزرگي در پيش بردن اين تيم در طول فصل داشت
گوارديولا مشخصا امسال روي خط دفاعي تمركز كرده بود و واقعا با اين سن كم در مربيگري با روشهاي جديدش باعث شگفتي من شد
از طرف هواداراي بارسلوناييه اين انجمن در ايران يه تبريك و يه خسته نباشيد به گوارديولا ميگم و براش در فينال سي ال هم آرزوي موفقيت ميكنم
يه تشكر صميمانه هم از همه بازيكنا به خاطر زحماتشون در طول فصل
از آبيدال به خاطر بازيهاي بينظيرش و مبارزه با بيماريش
از مسي به خاطر زدن بيش از 50 گل و دادن اون همه پاس گل كه باتوجه به انگيزه بسيار بالاي تيمها براي مهار كردنش و با توجه به اينكه هيچ گاه با يك دفاع خلوت رو به رو نشد واقعا ستودني بود كه به نظر من در فصلهاي بعدي با توجه به سنش ميتونه همين ركورد رو هم ارتقا بده
از ژاوي اينيستا بوسكتس ويا پيكه والدز پدرو و پويول بزرگ هم به خاطر اينكه بيش از دو فصله بدون استراحت درست و حسابي هم براي بارسا و هم براي تيم ملي اسپانيا افتخار آفريني كردن صادقانه بايد تشكر كرد
تشكر از آلوز كه مثل هميشه سخت كوش بود
از كيتاي متواضع
از ماسكرانو كه منجيه ما در روزهاي دست تنگيه تيم بود اول فصل خيليها از جمله خودم فكر ميكرديم كه خريد موفقي نخواهد بود
و از همه بازيكناي جوان و آينده دار تيم
تكرار قهرماني براي بار دوم خيلي سخته و براي بار سوم سخت تر و انصافا قهرماني چه سزاوارانه بود اين بار
در يك كلام صادقانه بايد گفت
بچه ها مچكريم:11: