مرسی بابت پاسختون
فکر مکینم خوب نتونستم منظورم رو از تهدیدات اینترنتی برسونم
شایدم دچار توهم توطئه شدم
ولی اگر بخواهیم این نوع دید رو داشته باشیم باید بگم کاربری در سطح من ( شما که دیگه استادی ) میتونم خودم بدون هیچ آنتی ویورس و فایورالی حد سلامتی سیستمم رو بفهمم. من بشخصه اینقد ویورسی شدم و بعد کشتمش که دیگه ویروس های عادی رو کاملا میشناسم و اصلا نیازی نیست آنتی ویورسم بگه.
بنظر من خیلی آنتی ویورس ها از ویورس بدترن و هم سرعت سیستم رو پائین میارن و هم در عملکرد برنامه ها اختلال ایجاد میکنن. مثل نورتون 5 سال پیش که واقعا اینقد سیستم رو سنگین میکرد که دیگه اصلا کار نمیکرد.
3 سال پیش مک کافی اینقد رو سیستم من موقع بوت شدن فشار آورد که مادربردم سوخت!!! ( احتمالا بدلیل ضعف پاور در برق رسانی برای تامین انرژی CPU )
ولی خدائی من خطرناک ترین ویروسی که داشتم این بود که فایلهام رو سوپر هیدن کرده بود و خب منم چون اون زمان وراد نبودم بعضی پوشه هام رو پاک کردم و اطلاعاتم هدر رفت
پس بنظر من بحث امنیت اگر خطر اتوران گرفتن و از این جور ویروس های الکی باشه که دیگه اینقد مصیبت نداره که حالا آنتی ویروس و فایوال نصب کنی و هی آپدیت کنی و سیستمت سنگین بشه
پس وقتی شما اینها رو انتخاب میکنی یا نا واردی یا اینکه معتقدی خطرات مهمتری هم در کار است
حالا خطرات مهمتر چیه؟
خود شما لطفا بگید
( لطفا اگر علاقه دارید به بحث ادامه بدید و اینو یه کل کل بی فایده حساب نکنید. واقعا قصدم این نیست که حرفم رو به کرسی بشونم ولی وقتی یه بحث جالب میشه که دو تا فکر متفاوت با هم بصورت منطقی حرف بزنن نه اینکه الکی همو تائید کنیم )