نقل قول:
بله ، مرجعی بالاتر از این نمیتونه وجود داشته باشه. فکر نمیکنم کسی مخالف این باشه. توی پست قبلی هم دقیقا دارم همین رو اشاره میکنم : آنالیز کمودو قادر به پاسخ گویی این همه حجم ارسالی نیست.
سلام
اینکه قادر هست یا نه را من دقیقاً نظری ندارم....... ولی یک سوال دارم> اصلاً هم کاری به کمودو ندارم؛ وقتی یک کاربر کسپر بخواد در مورد فایلی که در گروه untrusted قرار گرفته تصمیم بگیره، اونوقت مطمئن ترین روش چیه؟... احتمالاً نمی فرمایید که کمپانی کسپر سرش شلوغه. ضمن اینکه من جایی ندیدم برای سالم یا مخرب بودن فایل این استدلال را مطرح کنند که این فایل مثلاً 25 کاربر داشته پس نتیجه میگیرم که ....
نقل قول:
بله باز هم درسته popularity و یا file insight که من در محصول سیمانتک عرض کردم هیچ وقت مرجع ما نمیتونه باشه،
من حرفم اینه که اگر کاربر در نهایت با اطلاعات خودش نتونست به نتیجه برسه، باید مستقیماً به مرجع رجوع کنه. در کل من از مطمئن ترین روش استفاده میکنم، حتی اگر با ارسال به جایی نرسم باز هم مطمئن ترین روش را دنبال میکنم، روشی که (شما با اطلاع از اون)باعث شد روی فایل قبلی پسورد بزارید....
==========================
نقل قول:
من این رو فقط به عنوان راهنمای یک کاربر از محصولی که بهش اعتماد کرده در نظر میگیرم. و اما من اینجا فعلا به وضوح یک تفاوت رو میبینم. 2 کاربری که مثال زدم از نورتون و کسپرسکی یک راهنما دارند ولی کاربر کمودو راهنمایی نداره.در ضمن باید دقت کنید که هدف من نقد unrecognized هست نه تعریف از قابلیتی و نه محصولی. ( با این دید ببینید )
به عنوان راهنمایی بله موافقم، قبلاً هم گفتم که ویژگی خوبیه که ما بدونیم آنتی ویروسمون چند کاربر را برای اون فایل اعلام میکنه، کمودو هم فعلاً فاقد اونه، ولی من حرفم اینه> درسته کمودو این نوع راهنمایی را نداره ولی دست کاربر بسته نیست؛ شاید تصور کنید که کمودو انتخاب را بر عهده کاربر میزاره، ولی محصولی مثل کسپر یا نورتون هم در این مورد انتخاب را بر عهده کاربر میزارن البته با یک پله بالاتر> یعنی آمار نسبی از کاربران اون فایل را هم اعلام میکنند، البته اگر من خودم کاربر کسپر یا نورتون باشم سعی میکنم از روشهای بهتری و مطمئن تری استفاده بکنم.
نقل قول:
1-دقیقا همین طوره ، متاسفانه شما کاربر کسپرسکی باشید با این فرضیات به قضیه 50 - 50 برخورد کردید.
2-اما بحثی که من دنبالش بودم و به وضوح نوشنم نداشتن راه کاره خاصی برای فایل های unrecognized بوده.
1-من اون فرضیه یا واقعیت را بیان کردم تا نشون بدم که اعلام تعداد کاربران یک فایل توسط آنتی ویروس خوبه،، ولی تصمیمی مبنی بر یقین کامل نمیتونیم بگیریم( حداقل گاهی اوقات).
2- راهکار که داره، همین ارسال یا لوک آپ، اگر هم بشه به این دو انتقاد کرد من هم میگم میشه به popularity هم انتقاد کرد...
==
در مورد فایلهای که مثال آوردید: من دلم میخواد یک نکته را بگم، کمودو گاهی اوقات فایلهایی را که مخرب نیستند را به لیست سفید اضافه نمیکنه...دلایل خاص خودشو داره؛؛ ولی اگر فایلی برای کمودو ارسال شد و بعد از مدتی در دیتابیس آنتی ویروس ثبت نشد یعنی ویروس نیست> بنابراین سالمه.
نقل قول:
امیدوارم شما در جواب من موارد خاص popularity و file insight رو باز نقد نکنید ، چرا که اشتراک نظر داریم.
درسته،
===
در مورد unrecognized کمودو هم من تا حدودی با شما اشتراک نظر دارم.
===
من در رابطه با این موضوع فعلاً حرفی ندارم، چون همه حرفامو زدم، موفق باشید.:11: