من کره دیدمنقل قول:
زیر باتریشون زده made in korea by samsung
( پشت درشون هم یا گوگل نوشته یا آدمک اندروید هست )
من کره دیدمنقل قول:
زیر باتریشون زده made in korea by samsung
( پشت درشون هم یا گوگل نوشته یا آدمک اندروید هست )
نقل قول:
به روش سه دکمه هم نیاز هست برای آپدیت رسمی ؟
اگر بخوای با odin فلش کنی باید گوشی رو ببری تو حالت دانلودینگ که با گرفتن سه دکمه پاور،ولوم کم و هوم انجام میشه.نقل قول:
موفق باشی:40:
همگی بلند شیم یه تریپ بریم شیراز ! همه فاله هم تماشا
واقعاً مخ آدم سوت میکشه با این قیمتای شیراز
اینطور که تو gsm نوشته باطری SL از نظر سایز به S می خوره ، با توجه به اینکه باطری SL 1650 هست میشه از باطری اون برای S استفاده کرد و از طول عمر بیشتری استفاده کرد؟
بچه ها یکی میتونه چند تا سمپل از کیفیت عکس برداری تو شب بزاره .
چون الان قیمت این گوشی بسیار عالی شده ولی تنها ایرادش به نظر من نداشتن فلش دوربین هست . واقعا تو شب یا جاهای کم نور اصلا دوربینش به درد میخوره ؟
اگه بشه امشب نهایت تا فردا برات چند تا سمپل میزارم ...
با فلش و بی فلش ... در کنار s8300 .
نخیر .. اگر یک رام خوب داشته باشید ! در حالت بدون استفاده هر 24 ساعت نهایت باید 10 درصد کم کنه ! و حداقل هم 6 درصد .نقل قول:
سلام
* من وقتی گوشی (I9000 2.2 Froyo) رو کامل شارژ میکنم (توسط usb)
گوشی بعده 6-7 ساعت بدون این که استفاده کنمش شارژش به 80% میرسه !
یعنی من میخوام بخوابم کامل شارژش میکنم و صبح که پامیشم میبنم شارژش 20% کم شده !
یه چیز دیگه . . .
* من ساعت گوشی رو روی یه ساعتی تنظیم میکنم که زنگ بزنه ولی یه روز زنگ میزنه و یه روز نمیزنه !
آیا این مشکلات برا شما هم وجود داره ؟
اگه ممکنه من رو راهنمایی کنین .
سپاسگذارم.
رام 2.2.1 js8 ...
تا یک هفته با استفاده سبک جواب داده .
در حد اس ام اس و تماس و روزی 10 دقیقه بازی.
توجه:
این مطالب فقط برای i9000 صدق میکنه ! و i9003 رو وارد نکنید ! مدیران زحمت کش هم لطف کنند ! یک مقدار همت کنند و i9000 و i9003 رو از هم جدا کنند !...
من امروز I9003 رو از شیراز گرفتم 485 تومن .
راستی . یکی میگه فرق I9000 با I9003 چیه ؟
بچه ها من خیلی ناواردم این 9000 و 9003 که میگین یعنی چی؟! کدوم بهتره ؟ من میخوام بخرم اخه!
بعدشم منظور از ROM همون برنامه ی گوشیه ؟ مگه غیر از ROM خوده سامسونگ ROM دیگه ای هم هست ؟! قابل اعتماد هستن؟
یه سوال دیگه ! این گوشی 1080P رو میتونه اجرا کنه تو گوشی؟
I9000 بهتره.صفحه اش Super AMOLED هست و پردازنده ی گرافیکی خیلی قوی تری هم داره.فکر نکنم بتونه 1080P پخش کنه.ولی 720P رو راحت پخش میکنه.نقل قول:
میشه این طوری گفت.بله رام زیاده و قابل اعتماد هم هستن.ولی برای اجراشون باید یه کم زحمت بکشی.به هر حال برای استفاده ی عادی از موبایل لازم نیستن.نقل قول:
بعدشم منظور از ROM همون برنامه ی گوشیه ؟ مگه غیر از ROM خوده سامسونگ ROM دیگه ای هم هست ؟! قابل اعتماد هستن؟