آمپ رو چند بهتون قیمت دادن؟نقل قول:
Printable View
آمپ رو چند بهتون قیمت دادن؟نقل قول:
والا قیمت ندارم . قیمت جهانیش تقریبا با یه آمپ پایوننیر برابر بود. اون آمپ پایونییر هم تقریبا 300 قیمت دادن.نقل قول:
شما اگه جایی میشناسی خوب قیمت میدن لطفا تلفن پ.خ کن.
نقل قول:
سلام
دوست عزیز
برای اینکه صدای چند کاناله (کلاسیک ) داشته باشید باید ابتدا سورس خودتون رو به سینمای خانواده وصل کنید
اونطور که مد نظر شماست -- و دوستمون جوابتون رو داددند --- شما با وصل کردن یک کابل اپتیکال صدا از تلویزیون به سینما ی خانواده می تونید صدا رو از همه اسپیکرها داشته باشید اما صدا فقط بین چند اسپیکر تقسیم میشه و صدای چند کاناله نخواهید داشت ( مثلا صدای انفجار سمت چپ تصویر رو از اسپیکر سمت چپ بشنوید ) حالا سورستون هرچی می خواد باشه چه تصویر تلویزیون ایران چه فایل تصویری hd روی usb
راحترین کار برای چند کاناله داشتن صدا در وضعیت شما خریدن یک hd player هست
سلام خدمت دوستان
يه چند تا سوال داشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
1 كابل هاي كامپوزيت و كامپوننت و اپتيكال رو با عكس توضيح ميديد ؟ اگر همه موجود باشن كدوم صدارو با كيفيت تر منتقل ميكنه ؟ 5.1 كدوم ساپورت ميكنه ؟
2 زير 400 تومن براي شنيدن بلند و واضح صداي فيلم يا موزيك سينماي خانگي بهتره يا سيستم كامپكت صوتي ؟ مشخصا 3540 فيليپس به عنوان سينما و JVC DX-J36 به عنوان سيستم صوتي ؟ ( اين مدل جي وي سي ورودي 5.1 صدا داره ؟ يعني سينما ميشه ؟ تي وي رو از ر س ي و ر معمولي استار ست مي بينم )
راستي از قبل دي وي دي پلير 3588 فيليپس دارم مضافا اينكه پي سي و تي ويم وايرلس دارن پس مشكل پخش مديا ندارم
در ضمن 3588 خروجي هاي باند و آمپلي فاير مشابه 3540 داره. به نظرتون به صرفست كه آمپ و باند جدا بگيرم و سوار اين كنم ؟ چه از نظر money چه كيفيت چه ورودي صداي ر س ي و ر ؟
امروز رفتم جمهوری کابل HDMI خریدم فکر کنم 1.3 باشه . میشه با 1.3 با کامپیوتر(NVIDIA 3DTV Play) تصویر 3 بعدی بگیرم رو تلوزوین؟
حالا اون مسئله به کنار :
رفتم پاساژ شرکا . VSX 520 - K رو میداد 330 . دنبال یه اسپیکر 5.1 (ترجیحا بدون آمپ ) ارزون هستم. حداکثر 250 شما چی پیشنهاد میدید؟
به تظرتون Marshall چه طوره ؟ یه ست اسپیکر 5.1 با آمپ (که ساب ووفرم بود ) قیمت میداد از 160 تومن تا 400 تومن . نظرتون چیه؟ راستی بلندگوهاشم Stand بود که به کار من میاد.
مارشال اصلا توصیه نمی شه.نقل قول:
برای اسپیکر تو اون قیمت باید برید سراغ اسپیکر های کامپیوتر از برندهای ادیفایر یا لاجیتک.
1-مقاله زیر رو بخونید در مورد کابل ها توضیح داده.نقل قول:
[HTML] http://irancctv.persianblog.ir/page/cctv8[/HTML]
اپتیکال صدارو با کیفیت تر منتقل می کنه.
2-بستگی به سیستم مورد نظر داره.
هم این مدل از جی وی سی و هم فیلیپس هیچکدوم ورودی 5.1 ندارند ولی قابلیت پخش صدای 5.1 دارند.
سیستم های کامپوننت خروجی HDMI ندارند.
من کاملا متوجه نشدم که شما هدفتون از خرید سیستم چیه؟می خواید برای موزیک یگیرید یا فیلم؟چه دستگاه هایی می خواید بهش وصل کنید؟
من از موزيك و فيلم به يه ميزان استفاده ميكنمنقل قول:
مگه فرقي ميكنه ؟
من ميخوام كه حتما ورودي اچ دي ام آي داشته باشه يا لااقل ورودي 5.1 داشته باشه
حالا اگر 5.1 رو بيخيال شم كدوم اين 2 تا صداي بلندتر و واضح تري داره ؟
جي وي سي اصلا ورودي صدا داره ؟
من صدای این مدل از جی وی سی رو نشنیدم.نقل قول:
بله ورودی aux صدا داره یعنی همون استریو یا آنالوگ.
نقل قول:
denon 390 هم میتونه گزینه مناسبی باشه برای شما .
هم ورودی HDMI داره هم خروجی . ورودی اپتیکال و کواکسیال هم داره . صداش رو هم من شنیدم خوب بود .
اما فکر کنم یکم سخت گیر بیاد .