OP قیمتش به اندازه کافی رفته بالا دیگه نمیره همینشم دیگه کسی نمیخره یواش یواش کم میشه قیمتش یکم .بعد ملت conti رو گرون میکنن
Printable View
OP قیمتش به اندازه کافی رفته بالا دیگه نمیره همینشم دیگه کسی نمیخره یواش یواش کم میشه قیمتش یکم .بعد ملت conti رو گرون میکنن
ok گرفتم . :دی
اما همین هیلر توی pvp ضعیف نمیشه ؟ یه فایتر بره سراغش راحت با چند تا دمیج میتونه بکشتش ها طوری که نشه هیل کرد :دی
تو اگه میخوای تو PVP بمونی باید um داشته باشی.الان یه دونه هیلر بساز تا قلقش بیاد دستت یدونه دیگه هم بساز لولش کن پول باهاش دربیارنقل قول:
ساپورت یه ایمیل برام زده که جزییات بیشتری براشون بنویسم منم سیر تا پیاز براشون نوشتم اگه بتونن انگلیش ضایع منو بفهمن خوبه .
OP و conti توصیه های خوبین ممنون . پس من این دو مورد رو نگاه می کنم بعضی وقتا ارزون تره می خرم و نگه می دارم.
راستی لگنداری آرمر کجا دروپ می شه ؟
به فارسی تلفظش میشه لجندری.اونم که من نمیدونم باس های اونجا اسمش چیه ولی یا باید asta رو اینجا کشت یا fantasma dragon که دومیه رو باید یه raid برد واسه کشتنشنقل قول:
:4::4::4::4:
wow این کیه::18::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:42::42:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:21::21:
مجتبی برو تو بازی آنلاینی اما جواب نمیدی
مجتبی اینهمه پول از کجا آوردی؟ کاراکتر فارم داری؟
از فارم کردن باس های CT با گیلد.محمد هم 2 تا goddess گرفته.منم به زودی می گیرم.نقل قول:
امروز legendary Adamas cap خریدم.حدود 16K شد HP من.تو PVP خیلی کمک می کنه.
البته تا ما بریم این goddess ها رو لینک کنیم پیر شدیم.
راستی هادی یه dread hermit walker پیدا کردم 1100 تا MP داره.گفتم شاید بخوای.اگه خواستی بگو.
مرسی کاظم جان ولی من legendary hermit walker دارم.دستت درد نکنه.اگه leggings خوب پیدا کردی میخوام.نقل قول: