اقا من با هزار مشکل یه ابونتو پیدا کردم که از رو سی دی بوت بشه ولی وقتی تو سی دی رام میزارمش وبالا میاد گاهی اوقات یا بالانمی یاد واگه میاد هم خیلی کنده ایا راهی برای تعمیر این سی دی هست ویا دوباره برم یه دیگه بخرم
Printable View
اقا من با هزار مشکل یه ابونتو پیدا کردم که از رو سی دی بوت بشه ولی وقتی تو سی دی رام میزارمش وبالا میاد گاهی اوقات یا بالانمی یاد واگه میاد هم خیلی کنده ایا راهی برای تعمیر این سی دی هست ویا دوباره برم یه دیگه بخرم
با سلام چطوری در لینوکس کاربر ریشه شوم root؟
چرا وقتی در ابونتو می خوام فایلهای ام پی تری ویا فیلم را پخش کنم پخش نمی کنه برای حل این مشکل چیکار کنم
سلام
آموزش کوبونتو10.10 از کجا پیدا کنم
حتی اگه باشه می خرم لطفا راهنمایی کنید
مرسی
آموزش کوبونتو رو میخوام نسخه 10.10 به فارسی باشه اگه فروشی هم باشه میخوام لطفا لینک بدید
(فروشی ها لطفا جای مطمئنی باشه)
مرسی
راستی من رفتم تویه سایتی برای خرید کوبونتو تو صفحه قبلی یه نفر آدرسش رو داد
نسخه 10.10 رو جستجو کردم
اینا رو پیدا کردم
کدومش به درد من میخوره کدومش رو باید بخرمنقل قول:
Kubuntu 10.10 i386 1*DVD - کوبونتو لینوکس ۱۰.۱۰ ۳۲بیتی
Kubuntu 10.10 amd64 1*DVD - کوبونتو لینوکس ۱۰.۱۰ ۶۴بیتی
Kubuntu 10.10 Desktop amd64 1*CD - دیسک زنده کوبونتو لینوکس ۱۰.۱۰ ۶۴بیتی
Kubuntu 10.10 Alternate i386 1*CD - دیسک نصب کوبونتو لینوکس ۱۰.۱۰ ۳۲بیتی
Edubuntu 10.10 amd64 1*DVD - ادوبونتو لینوکس ۱۰.۱۰ ۶۴بیتی <<---------------------------------------------------------------------
Edubuntu 10.10 i386 1*DVD - ادوبونتو لینوکس ۱۰.۱۰ ۳۲بیتی <<---------------------------------------------------------------------
Kubuntu 10.10 Alternate amd64 1*CD - دیسک نصب کوبونتو لینوکس ۱۰.۱۰ ۶۴بیتی
Kubuntu 10.10 Desktop i386 1*CD - دیسک زنده کوبونتو لینوکس ۱۰.۱۰ ۳۲بیتی
و اینکه اون دوتایی که علامت زدم دربارشون اگه کسی میدونه توضیع بده
آیا اونا بهترهست (از نظر گرافیکی ظاهر و ...) یا کوبونتو
منتظر جواب می مونم
مرسی
با سلامنقل قول:
با این دستور
sudo -i
بعد ازتون پسورد می خواد
برای پخش فایلهای mp3 هم کافیه به اینترنت دسترسی داشته باشید تا خود نرم افزار کدکها پخش رو بگیره
موفق باشید
نقل قول:
اگر برای شما مقدوره لطفا مشخصات کلی از سیستم تون رو اینجا بزارید.
و اگر به اینترنت پرسرعت دسترسی دارید از اینترنت دانلودش کنید.
اگر از لحاظ ظاهری دوست داریئ kubuntu محیط زیبا و جذابی داره , اگر سبکی مد نظرتونه می تونید خود ubuntu رو دانلود کنید.
فورم اوبونتو می تونه در ابتدا کمکتون کنه(البته من پیشنهاد نمی کنم) و شما رو ارجاع به منابع انگلیسی و یا سوال کردن از دوستان و ... می دم.
برای دو موردی که علامت زدین به این سایت مراحعه کنید : اطلاعات کامل بیان شده.
کد:http://edubuntu.org/
سلام بر دوستان
swap چه زمانی ضرورت پیدا می کنه و مقدارش رو چه طور باید متوجه بشیم؟؟؟؟
چون در این مورد نظرات گوناگون زیاد شنیدم ...حتی بعضی از دوستان گفتند چون رمم 4 هست نیازی به swap ندارم
اوبنوتو من 10.10 هست و 64 بیت و روی لپ تاپ ci7 نصب هست...انتظار من این بود که دمای سی پی یو در اوبونتو کمتر از ویندوز باشه که کاملا برعکس هست...رابطه ای بین swap و دما نیست؟؟؟من 2 گیگ هم swap تعریف کردم.
مشکل دیگه اینکه اگه بخوام مقداری فضای آزاد رو به درایو ext4 که اوبونتو روش نصبه اضافه کنم ا نرم افزار های مدیریت پارتیشن ویندوز(acronis) این کار انجام نمیشه...میشه این کار رو کرد؟
سلام.نقل قول:
Swap مشابه همون Virtual Memory هست که توی ویندوز داریم.
مقدار 2گیگ هم که شما اختصاص دادی مناسب هست. مشکل دما شاید دلیل دیگه ای داره که من اطلاعی ندارم ازش.
در مورد swap بارها توضیح داده شده مراجعه کنید به اون توضیحات.نقل قول:
ولی گرمای سی پی یو مربوط به اون نمیشه، شما ببینید کدام سرویس داره از cpu شما استفاده می کنه، چون گرم شدن cpu به معنای استفاده مکرر ازش هست، که باید ببینید کدام سرویس و با سرویس ها یا پروسه ها از cpu شما استفاده زیادی می کنند، و اگر نیازشون ندارید سرویس رو متوقف کنید.
شما می تونید به یکی از پنل های بالا یا پایین، برنامه ی system monitor رو اضافه کنید بعد روش رایت کلیک کنید و در properties گزینه های swap، CPU, Memory و هارد دیسک رو فعال کنید و مدام سیستم خودتون رو زیر نظر داشته باشید.
سلام
نمیدونم چه اطلاعاتی رو میگید ولی . . .نقل قول:
اگر برای شما مقدوره لطفا مشخصات کلی از سیستم تون رو اینجا بزارید.
cpu=5400 دو هسته ای
رم 2گیگ ddr2
adsl دارم ولی فایل های حجیم خوب دانلود نمیشهنقل قول:
و اگر به اینترنت پرسرعت دسترسی دارید از اینترنت دانلودش کنید.
از همون بالایی ها یکیشو که میدونید برا من خوبه بگید تا سفارش بدم بیارن
چهار روزه میارن قیمتش هم رو هم رفته چیزی نزدیک به 3000تومن میشه
فقط من می خوام بدونم کدومش بدردم میخوره
مرسی
ممنون از راهنماییتون برای سوال اول:
توی این تاپیک با جستجو به کمک گوگل رسیدم به :
اینکه باعث شد من گرم شدن رو به swap ربط بدم دمای هاردم بعد از مقداری کار با اوبونتو بود که وقتی به ویندوز برگشتم و اتفاقی چکش کردم نسبتا بالا بود(حالت عادی روی 59 و اون ور هاست!!)که البته دمای سی پی یو هم همچین پایین نبود!!!به هر حال ممنون از کمکتون!!!نقل قول:
اجماع یکسانی در مورد میزان پارتیشن swap وجود نداره ولی معمولا پیشنهاد میشه که میزان swap دو برابر رم سیستم باشه. البته نظر شخصی من اینه که چون حافظه رم بسیار سریعتر از هارد دیسک هست , برای سیستم های که حداقل 1 gb رم دارند , میزان swap خیلی کم در نظر گرفته بشه. مثلا حداکثر تا ۵۱۲ mb ... من ۲ گیگ رم دارم و اصلا پارتیشن swap ندارم !
مشکل دیگه اینکهنقل قول:
اگه بخوام مقداری فضای آزاد رو به درایو ext4 که اوبونتو روش نصبه اضافه کنم با نرم افزار های مدیریت پارتیشن ویندوز(acronis یا...) این کار انجام نمیشه...میشه این کار رو کرد؟