:31: واسه شما خوبه من 128 داشتم یه هفته اول بهم با 150 به بالا نیدادن یه دفه رفت رو 15 اعصاب خورد کن شده بودنقل قول:
به سرعت بالا عادت کرده بودم یه دفعه رفتم رو سرعت ذغالی:2:
هنوزم تو کف دانلود 150 موندم همون اول بهم 15 میدادن بهتر بود:2:
Printable View
:31: واسه شما خوبه من 128 داشتم یه هفته اول بهم با 150 به بالا نیدادن یه دفه رفت رو 15 اعصاب خورد کن شده بودنقل قول:
به سرعت بالا عادت کرده بودم یه دفعه رفتم رو سرعت ذغالی:2:
هنوزم تو کف دانلود 150 موندم همون اول بهم 15 میدادن بهتر بود:2:
من واس 1 ماه سرویسم رو 1 مگ شارژ کردم اما بعد از این به 256 مخابرات میرم . اگه 512 بتونم بگیرم که حتماً . شنیدم به دانشجوهای ارشد 512 میدن . اگه بشه که عالیه .
الان هم متاسفانه از ساعت 2 تا 6 صبح سرعت دانلودم حداکثر و در خوش بینانه ترین حالت تا 60 - 70 میرسه و از 6 تا 8 صبح ، سرعت تا 110 - 120 میاد بالا .
نمیدونم ! من که تا حالا توی هیچ پستی از این مملکتمون ندیدم کسی سر کار باشه و بخواد با وجدان و به فکر به خدمت به مردم کار کنه .
چه انتظاری میشه از آسیاتک داشت ؟!؟
:31: دیشب سرعت آپلود از هر سایتی میرفتم از 3 بالاتر نمیرفت:2:
آپلود در آسیاتک از ساعت 2 بامداد تا 5 بصورت نیمه تعطیل در میاد. از 5 به بعد آپلود کنید.نقل قول:
کسی از این طرح سه ماهه اطلاعاتی داره؟
[HTML]http://asiatech.ir/fa/[/HTML]
کاهش تعرفه سرویسهای نامحدود
کد:http://goo.gl/Y0A5O
سه ماه اینترنت رایگان همزمان با نمایشگاه کتاب تهران
به اطلاع میرساند شرکت انتقال داده های آسیاتک همزمان با برپایی بیست و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران و توسعه امکانات در برخی مراکز مخابراتی اقدام به ارائه سه ماه سرویس اینترنت پرسرعت رایگان به مشترکین جدید نموده است.
متقاضیان جدید میتوانند تا بیست و چهارم اردیبهشت ماه 1390 از طریق سیستم امور مشترکین آسیاتک جهت سفارش سرویس فوق اقدام نمایند.
ولی پیشنهای میکنم از هول حلیم نیافتید تو دیگ.
دوستانی که 512دارن به من بگید سرعت دانلود شما هم از 100 روی 60 امده؟اگر همه این مشکلو دارن که هیچی وگرنه من زنگ بزنم به پشتیبانی اگرچه میدونم اب تو هاون کوبیدنه
ممنون میشم جواب بدید
خیلی وقته سرعتا به عادی برگشته تا یکی دو ماه پیش همه سرعتا بالای 100 بود بعد عادی شدنقل قول:
شرایطی اعلام نکردن؟؟نقل قول:
چه سرعتی میدن؟؟
چقدر حجم میدن؟؟
رانژه هم نمیگیرن؟؟