منظورتون از رده خارج چیه؟نقل قول:
اخه من همین گرافیک رو دارم خیلی هم عالی جواب می ده
Printable View
منظورتون از رده خارج چیه؟نقل قول:
اخه من همین گرافیک رو دارم خیلی هم عالی جواب می ده
یه سوال؟
فرق پردازشگر 8800gts مثلا کلاب با کمپانی های دیگه چیه؟
اگر فرقی ندارن چرا قیمتشون تو ایران اینقدر مختلف هست؟
با توجه به اینکه خارج از ایران هر جا بری قیمت تمام کمپانی ها یکسان هست(تو اینترنت سرچ کنین ببینین)
ایا این نشان دهنده طمع بیش از حد بسیاری از وارد کننده ها نیست؟؟؟
.....
از رده خارج یعنی دیگه تولید نمیشه و جایی توی Roadmap های NVIDIA نداره... یعنی کارتهای بهتر با قیمت کمتر وجود دارند و جایگزین این کارت شدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آیا XFX - GeForce 8800 GT - 512MB / XXX که در Rayansaba دویست و هشتاد هزار تومان ، قیمت داره ، Overclock شده ؟؟
اگه Overclock شده و اگه بخوام اون رو بخرم ، آیا باید نگران سیستم خنک کنندگی اون هم باشم؟؟
با سپاس
سلام به دوستان و مديران عزيز
من مخوم يك كارت گرافيك در رنج 150 هزار تومان و يك مانيتور ال سي دي در رنج 270 هزار تومان بخرم پيشنهاد شما چيست لطفا كمكم كنيد؟؟؟
نقل قول:نهنقل قول:
گه Overclock شده و اگه بخوام اون رو بخرم ، آیا باید نگران سیستم خنک کنندگی اون هم باشم؟؟
280 تومن واسه ميخواي پاي اين پول بدي HD 4850 بخر كه خيلي سرترهنقل قول:
آیا XFX - GeForce 8800 GT - 512MB / XXX که در Rayansaba دویست و هشتاد هزار تومان ، قیمت داره ، Overclock شده ؟؟
پردازشگر ها که یکین . ولی مثلا چیپ های مورد اسفاده . گاهی اوغات خنک کنده ها و... هم در قیمت تاثیر دارننقل قول:
تا حدی به خاطر وارد کننده هاس . البته اسم کمپانی ها هم بی تاثیر نیست
نقل قول:کارت گرافیک رو میتونی nvidia geforce 9600gso بگیرینقل قول:
مانیتور هم میتونی W1952 از LG رو بگیری
آخه چیپست سیستم من اینتله. اون وقت مشکلی نداره که از ATI استفاده کنم چون معمولا ATI رو برای AMD میبندن؟نقل قول:
تازه، من گفتم که قیمتش 70 تومن بیشتر نباشه اما این کارت رو تو رایان صبا زده 108 تومن یعنی 40 تومن بیشتر از بودجه من؟
لطفا یه کارت گرافیک مناسب بهم معرفی کنین.
ممنون
سلام یه سوال کوچیک یه نفر تو تهران 8600gt ddr3 256 ا برد giga را میده 102 در صورتی که این گرافیک با همین برد توی اصفهان که من زندگی می کنم 120 تومانه ؟!؟1؟
به نظرتون فرقی دارن این دو تا یا این 18 تومان به خاطر تفاوت قیمت اصفهان و تهرانه یا اینکه تهرانیه داره چرت میگه؟
برد گیگا خوب هست راستش من دنبال ارزونترین بودم تو اصفهان زیر 117 نبود توی تهرانم 2 و 3 مدل ÷یدا کردم که این از همه ارزون تر بودکسی ارزون تر سراغ داره تو تهران ؟ اگر داره میشه شماره طرف را خصوصی برام بفرستید اخه برادرم تهرانه فقط نمی تونه بره بگرده برای همین اگه جایی مشخص باشه می تونه برام بگیره بفرسته
ممنون می شم راهنماییم کنید
اينطور كه من از دوستان شنديم تو اصفهان قطعات كامپيوتر خيلي گرونه هر برندي بود بگير فقط DDR3 باشه اگر هم پولت برسه حدود 140-150 كه 9600GSO حدود دوبرابر اين قدرت دارهنقل قول: