سلام بچه ها کیفیت فیلم برداری 5700 چند فریم در ثانیه هست؟
Printable View
سلام بچه ها کیفیت فیلم برداری 5700 چند فریم در ثانیه هست؟
مطمعن نيستم ولي فكر كنم 15 فريم باشه .
سلام میخواستم ببینم آیا nokia5700 را به جیب میزاری وقتی که میخوای از جیب در بیاری با گذشت زمان بین قسمت اول و قسمت دوم فاصله می افته!!!!!
ایا این راسته؟
تو یکی از سایتها دیدم نوشته بود!!!
خداوند ان شاللله شما رو براه راست هدایت کنه!!این دیگه چه حرفیه!!!8 ماه 5700 داریم با بدترین شرایط باهاش برخورد کردیم چیزیش نشده!!اون فاصله ی میلی متری هم از روز اول وجود داره برای اینکه خارها یا همون پایه های چفت کننده ی گوشی در وسط این دو طرف گوشی وجود داره!طوی نور بگیری معلوم میشه!ok??
كسي ميدونه عكسهاي sms اي كه از طريق بلوتوث يا كابل ريخته شدند رو چجوري ميشه بصورت text messege فرستاد ؟
براي من كه نشد (نه wbmp نه ota)
سلام دوستان نظر شما در باره امضای من چیست؟جواب فوری
در مورد اون ریویو GSM.ir یه نکته ی مهم دیگه هم بگم:
اگه دقت کنین نوشته که موقع عکس گرفتن باید از Joystick استفاده کرد که خیلی سخته !!!!!!!!!!!!
من فکر کنم این یارو هنوز 5700 رو تو دستش هم نگرفته باشه.
من اون موقعی هم که نداشتمش میدونستم میشه با دکمه ی Play/Pause عکس گرفت و با Forward/Rewind زوم کرد !!!!
در مورد ایرانسل هم بگم که EDGE \ نداره ولی یه سرویسی داره به نام EGPRS که سرعتش یه کم از GPRS بیشتره ولی EDGE نیست.
یه خورده شلوغه یه خورده هم ترسناک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوصا دست ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نرم افزار ضبط مکالمه بدون صدای بیپ هست ؟
نقل قول:
بابا جواب این بنده خدا رو که کال ریکوردر میخواد بدید!من که روزی استفاده نکردم و گرنه حتما جوابتو میدادم عزیز دل برادر!