بله،بعد 20 روز برگه دم در خونتون می یاد که تاریخ اعزام رو نوشته و تا اون تاریخ شما غیبت نمی خورید:20:نقل قول:
بله،بعد 20 روز برگه دم در خونتون می یاد که تاریخ اعزام رو نوشته و تا اون تاریخ شما غیبت نمی خورید:20:نقل قول:
oخیلی ممنون از اینکه راهنماییم کردیدنقل قول:
سپاس
سلام میشه یکی بگه معافی 2 برادری یعنی چه؟؟؟؟
تصویب نشد البته تا اونجایی که من پیگیرش بودم واگر نه خود منم معاف میشدم . معافی 2 برادری یعنی اینکه دو تا برادر سربازی رفته باشن اون موقع برادر سوم معاف میشه .نقل قول:
یه سوال هم خودم در همین مورد داشتم : چند وقت پیش خوندم که این تابستون در مورد همین معافیت 2 برادری بحث میشه که آیا قراره اجر بشه یا نه کسی خبری داره یا کلا از منتفی شده :41:
سلام
دوستان کسی از قوانین معافیت کفالت خبر داره
اگر کسی دارای پدر بالای 59 سال و دو برادر که یکی بیمار می باشد . می تواند از معافیت کفالت استفاده کند و کفیل پدر یا برادر بیمار خود شود
یعنی یکی از برادر ها کفیل پدر و دیگری کفیل برادر بشه
سلام خدمت دوستان
من سال 85 دفترچه رو پست كرده بودم و اون موقع معاف از رزم بودم،چون از دانشگاه قبول شدم ديگه خدمت نرفتم و دفترچه باطل شد،حالا كه فارغ التحصيل شدم يه هفته پيش دفترچه رو فرستادم و واسه معافيت هم اقدامي نكردم، در عين ناباوري باز معاف از رزم زده!!! تاريخ اعزامم هم اول آبان ماهه!!! ميخواستم بدونم كه كاريش نميشه كرد؟ ناجا هم مراجعه كردم اين پاس داد به اون ، اون پاس داد به اين. ميگن كه دست ما نيست و دست تهرانه و بعضي از آقايون ميگن كه بايد معاف از رزمت باطل ميشد و برخي ميگن كه نه قوانين همينه كه هست. جواب درست و واحدي نميدن... موندم چه كنم!!! كجا برم؟ با كي صحبت كنم؟دردمو به كي بگم؟ يه راه حل؟؟؟؟ من الان نيازي به معاف از رزم ندارم دوره ي تكميلي(برگ سبز) هم گذروندم حالا كه ميرم سپاه واسه پذيرش ميگن معاف از رزم برنميداريم...
من چه خاكي به سرم بريزم؟؟؟؟؟
از كسايي كه به قوانين آشنان يا اينكه آشنايي تو ناجا دارن خواهش ميكنم يه جواب بهم بدن!!!
واسم مسئله ي مرگ و زندگيه...
منتظرم...
امشب پنجشنبه ست 90/6/3 فقط تا شنبه90/6/5 وقت دارم اگه شنبه هم حل نشد سپاه پر و با اجازتون قراره بيگاري بكش حالا يا ن.انتظامي يا ارتش
اي بابا يكي نيست ج منو بده؟
تا اونجایی که اطلاع دارم ،پدر اگه مریض باشند فقط می شه معاف شد و اینکه برادر شما اگه 18 سال به بالا باشند سبب این می شه که معاف نشید!مگر اینکه خدایی نکرده برادر شما بیماری صعب العلاجی داشته باشند که فکر کنم قضیه فرق کنه،به هر حال شما به خود نظام وظیفه از طریق سایتش مشاوره بگیرید بهتر راهنماییتون می کنند!نقل قول:
داداش نمیدونم الانبدردت بخوره یا نه ولی اگه زنگ بزنی نظام وظیفه جوابت میدن.ممکنه مشغول باشه ولی زنگ بزن تا بگیره.خود کارشناسای نظام وظیفه بهترین کسایdk که میتونن جوابت رو بدن.نقل قول:
021-73941735
021-73941739
تلفن گویا09680
سلامنقل قول:
چون مدارکت از قبل اونجا بود ، واسه همین دوباره معاف از رزم زدن واست
فکر نمیکنم کاری بشه کرد، زنگ بزن نظام وظیفه ببین چی میگن
.